lena216 04.03.08, 11:08 moja mala nie chciala jesc zadnych zup wkoncu trafilam na smak ktory jej pasuje zjada caly sloik gerbera indyk w pomidorach z warzywami zastanawiam sie jak czesto moge jej to podawac i jak namowic ja na inne smaki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanka.g1 bo smak nie jest 04.03.08, 11:13 tak kartonowo nijaki jak w innych zupach tylko lekko kwaskowy dzieci to lubią....może sama pogotuj....zupka z brokułami rewelacja...gerberki są wyjątkowo pozbawione smaku może bobowita ??? jesli już koniecznie słoik ...możesz ugotować zupke i zamrozić w słoikch na kilka dni Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: bo smak nie jest 04.03.08, 11:15 gotowalam mieszalam robilam wszystko zeby tylko jadla probowalam wszystkiego i nic tylko ten jeden sloik nie jestem za sloikami wolalabym gotowac mam na to czas ale ona nic nie chce innego Odpowiedz Link Zgłoś
blanka.g1 bo może ... 04.03.08, 12:15 do tego smaku dodawać inny stopiowo..pomału bo gdyby jadła pół na pół to tez fajnie hmmm........ale jak nie chce innych kategorycznie to uważam że nie ma problemu jak przez jakiś czas pojje tylko to byle nie przesadzić np pół roku bo jak to jest starszaczek juz tak z 9-10 mcy to ja bym zaryzykowała i te inne zupkitroszke doprawiła bo to 100% chodzi o smak mi tez najbardziej smakuja pomidorowe i jeszcze Borgacz z bobowity tez z pomidorami.... Odpowiedz Link Zgłoś
lena216 Re: je tylko jedna zupe? 04.03.08, 14:17 mala ma 7 miesiecy skonczone ciezko mi bylo ja namowic na cokolwiek deserow tez nie jada zadnych oprocz banan jabko brzoskwinia bobovity a kaszka to tylko brzoskwiniowa mowie wam ile ja tego juz naprobowalam szok Odpowiedz Link Zgłoś