agniesz76 24.11.03, 10:25 Czy ktoś stosował Fantomalt ? I czy to rzeczywiście działa? I czy nie wywołał alergii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joakar Re: Fantomalt czy ktoś stosował? 10.12.03, 13:10 A dlaczego chcesz stosować Fantomalt? To jest dieta cząstkowa czyli zawiera tylko jeden ze składnikow odżywczych - węglowodany. Jeśli nie ma problemu ucczulenia na glukozę i maltozę to możesz bezpiecznei go podawać. Fantomalt jest dodatkiem do diety (dosypuje się proszku do jedzenia, picia) dla osób niedożywionych. Są jeszcze inne diety cząstkwe i diety komplementarne (zawierające wszystkie skadniki potrzebne do życia w odpowiednich proporcjach) napisz czego potrzebujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesz76 Re: Fantomalt czy ktoś stosował? 27.12.03, 11:39 No cóż stosuję fantomalt z nakazu lekarza, mój mały waży 5300 a ma 11 miesięcy, fakt jest wcześniakiem z niską wagą i jest chory , bardzo słabo przybiera, ale odkąd zaczęłam stosować fantomalt jego waga ruszyła. Ja dodaje do każdego posiłku po jednej miarce. A czy Ty stosowałaś ten środek? Jest to na razie jedyny dodatek który nie zagęszcza posiłku a to w naszym przypadku bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś