Dodaj do ulubionych

Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie?

IP: *.air.net.pl 05.02.04, 22:56
Mój Gerappa, swojego czasu był nim Miś, nie lubie za to Studni
Obserwuj wątek
    • esteban79 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 14:57
      Zielony Abażur
    • Gość: Romi Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 20:55
      A od kiedy Miś jest pubem?????? Racej to ponura i zastęchła speluna!!!!!!
    • martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 21:05
      "Błękitny anioł" za to, że nie wolno tam palić papierosów, jest zacisznie i
      domowo.
      "Zaścianek" za miłą i sympatyczną obsługę oraz przytulność.
      "Fsamraz" za to, że można na żywo posłuchać dobrej muzyki.

"Gerappa" za głośna, nieprzytulna, ale nadaje się na wypad dużej, wesołej,
      hałaśliwej paczki.

• hiro Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 22:06
        martha4 napisała:

> "Błękitny anioł" za to, że nie wolno tam palić papierosów, jest zacisznie i
        > domowo.
        > "Zaścianek" za miłą i sympatyczną obsługę oraz przytulność.
        > "Fsamraz" za to, że można na żywo posłuchać dobrej muzyki.
        >
        > "Gerappa" za głośna, nieprzytulna, ale nadaje się na wypad dużej, wesołej,
        > hałaśliwej paczki.
        > MBM:-)tam ostatnio popis dawali z rhodii:-)
        oj działo się wiele:
        nawet ludzie na zwolnieniu lekarskim /kobiety/byli spijaniu do nieprztomności
        przez kierownictwo koncernu......
        to tzw-integracja-co poniektórzy po upojnej nocy szli prosto do pracy a inni
        byli orutnie wyrywani z objęć orfeusza i stawiali się pijani w
        pracy.............
        ale mamy zachód....:-))))
        w knajpach!
        ale można tam iść -bo wywalili tylko gościa,który napierdzielał kolegę po
        mordzie
        • martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 23:02
          hiro napisał:

> > MBM:-)tam ostatnio popis dawali z rhodii:-)
          > oj działo się wiele:

Hiro... no wiesz... nie bywam.
          A ty pewnie z autopsji to wszystko??
          ;))))
    • Gość: lolita Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.air.net.pl 08.02.04, 23:31
      A gdzie jest ten zascianek?
      Studni nie nawidze. Poszlam tam raz jak bylam w 3 miesiacu ciazy. Pierwszy i
      ostatni raz.Po kilku minutach wyszlam, smierdzialy mi ciuchy fajkami. Malolaty
      odpalaly jednego za drugim. Sama nie pale i bardzo lubie lokale w ktorych nie
      wolno palic. Wlasnie wybieram sie do aniola.
      • Gość: open Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.04, 12:15
        Wielkopoliski i Letnia . Mozliwość zbratania sie z przewodnia siła narodu ,a i
        trunki przednie . Mój ulubiony zetaw : dwa krótkie i meduza.
        • Gość: ja Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:04
          Ostatno dwa: KGB na Składowej i Pod Zielonym Abażurem, w którym ludzie potrafią
          się bawić i stwierdzam, że to nie jest pub dla gejów jak mówili. A w ogóle w
          Gorzowie taki jest?? Pozdro
        • martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 09.02.04, 16:53
          Gość portalu: open napisał(a):

> Wielkopoliski i Letnia .

Wielkopolskiego już nie ma.. ech, łezka się w oku kręci;))
          • aborys brak baru Garbary 09.02.04, 17:02
            martha4 napisała:

> Wielkopolskiego już nie ma.. ech, łezka się w oku kręci;))
            A Mostowy?
            Bo brak baru Garbary (he, nieźle brzmi!!!) zauważyłem.
          • Gość: open Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.04, 13:52
            Marta -faktycznie ostoja klasy robotniczej Ursusa ,Zrembu ,Parkieciarni Pab
            Wielkopolski został zamieniona na sklep . To juz drugi pub po Krokusie
            zlikwidowany na Zawarciu. Mozna powiedzieć pubowa pustynia .

aborys -to ty jesteś stary chłop jak pamietasz czasy barmana "łapki " w pubie
            przy Garbary?. Był wtedy najlepszy ,a ile wrażeń...
    • Gość: zdziwiony Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 08:39
      Studnia-lipa, byłem tam po dłuższej przerwie i zapowiada sie na kolejną. panna
      z szatni chciałaby mieć an swoim wieszaku wszystkie kurtki tego świata oferująj
      w zamian info-szatnia nie odpowiada, ale chętnie skasuje. za ubikację też. No i
      te panny za barem! Nie wiem, czy można spotkać inny pub gdzie tak zaaferowane
      panny nie są w stanie sprawnie obsłużyć .
      • Gość: zorro studnia-paskudztwo!!!!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 08:40
        naprawdę
        • pontifexmaximus Knajpy 10.02.04, 10:20
          Zielony Abażur. Mieszane uczucia. Został mi zareklamowany jako klub jazzowy.
          Kiedy tam wylądowałem z jazzu grali Tpaca, Gramatika. Zasadniczo songi były o
          ciemnych ulicach miasta mego, „C”HWDP, no future etc. Nic to pomyślałem, jakoś
          to przecierpię, ale później z głośników popłynęło „bum szalalala I love U
          dziewczyno/chłopaku, bumszalalala, be with me 2nite, bumszalalala.
          Z kolei w ostatnią sobotę zostałem zaskoczony „restauracyjnym” układem stolików
          (pub to czy restauracja?), ślicznymi obrusami i świeczkami na każdym ze
          stolików (przygotowania przedwalentynkowe?). Muza była znośna do godziny 21, a
          później można było słuchać ordynarnego disco. Być może miało to być
          oldslkulowe, ale z oldskulem miało niewiele wspólnego. Pani za barem
          wytłumaczyła, że dziś jest wieczór kiczu fujjjjjjjjjjj.
          Ponadto były fajne dziewuchy i było ich sporo. Tylko, że miałem wrażenie, tak
          jak na nie patrzyłem, że jestem w Zielonym Abażurze pod Safoną 
          Natomiast zupełnie zepsuła się obsługa w Celtic Pubie. Kelner (barman) nie ma
          pojęcia o obsłudze klienta. Dlatego też, gdy tylko zobaczyłem jego ponurą minę,
          brak kanonicznego „dzień dobry”, długie czekanie na kartę, a następnie jej
          rzucenie na stół, to pożegnałem ten lokal na zawsze.
          A ta gerappa to taka pubo – pizzeria?
          I gdzie jest antylokal Studnia?
          • esteban79 Re: Knajpy 10.02.04, 10:44
            Drogi Pontifexmaximusie
            W Aba rokrocznie odbywa sie taka noc kiczu.NIe bylemw tym roku, ale jak sadze
            wygladalo wszystko tak jak poprzednio.i o to chodzi.ma byc wlasnie
            kiczowato.chociaz raz w roku. już więcej osób nie musi tam przychodzić.i tak z
            reguły jest tłok.zwłaszcza teraz po sesji.pozdrawiam.
          • Gość: wasylu1 Re: Knajpy IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.04, 14:50
            pontifexmaximus napisał:
            > A ta gerappa to taka pubo – pizzeria?

- No wiesz, czuję się obrażony... ;-)
            ul Zabytkowa.
    • qvt7x Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 10.02.04, 12:44
      He he, Miś-ma swoich klientów ;) ,No cóż co do pubów w Gorzowie to porażka,
      Fajny był Hey, Studnia to kicha- za głośna muza (charczą kolumny,dogadać się
      nie można),płatna szatnia i kibelek :( i drogie piwo!!!, Letnia też jest w
      centrum a piwo tańsze i muzyke mają, a czemu w innych lokalach tak drogo, że
      tylko od święta można wyjść. Gerappa- też tam swego czasu za głośno grały
      zespoły, Kasują 2 zł za wejście nawet jak już nie ma miejsca- Drugi lokal po
      studni wyróżniający się genialnymi pomysłami. Żywiec- Na poziomie i spokojny,
      obok balety ;) a propo, jak nie ma miejsca w piątek w lokalach to Metro jest
      idealne, mało ludków do 23. do 22 cicho grają i piwo za około 3zł . :) ... i
      tak powinno być... . Abażur, byłby fajny gdyby nie tak tłoczno i głośno. Oj,
      nie ma to jak ogródki piwne latem :)
    • Gość: www Zaza IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 12.02.04, 14:42
      Polecam ZaZę na Manhatanie. Całkiem miło.
      • Gość: ciekawski Re: Zaza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 15:12
        Primo, po pierwsze:
        a. Gdzie jest "KGB"?
        b. sekundo po drugie: Gdzie jest "Fsamraz"?
        c. po trzecie tertio: Gdzie jest "Zaścianek"

A ZIELONY ABAZUR jest the best! Właśnie dzięki Safonom i Nie-Safonom. :-)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka