Gość: slawo IP: *.air.net.pl 05.02.04, 22:56 Mój Gerappa, swojego czasu był nim Miś, nie lubie za to Studni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
esteban79 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 14:57 Zielony Abażur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romi Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.04, 20:55 A od kiedy Miś jest pubem?????? Racej to ponura i zastęchła speluna!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 21:05 "Błękitny anioł" za to, że nie wolno tam palić papierosów, jest zacisznie i domowo. "Zaścianek" za miłą i sympatyczną obsługę oraz przytulność. "Fsamraz" za to, że można na żywo posłuchać dobrej muzyki. "Gerappa" za głośna, nieprzytulna, ale nadaje się na wypad dużej, wesołej, hałaśliwej paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 22:06 martha4 napisała: > "Błękitny anioł" za to, że nie wolno tam palić papierosów, jest zacisznie i > domowo. > "Zaścianek" za miłą i sympatyczną obsługę oraz przytulność. > "Fsamraz" za to, że można na żywo posłuchać dobrej muzyki. > > "Gerappa" za głośna, nieprzytulna, ale nadaje się na wypad dużej, wesołej, > hałaśliwej paczki. > MBM:-)tam ostatnio popis dawali z rhodii:-) oj działo się wiele: nawet ludzie na zwolnieniu lekarskim /kobiety/byli spijaniu do nieprztomności przez kierownictwo koncernu...... to tzw-integracja-co poniektórzy po upojnej nocy szli prosto do pracy a inni byli orutnie wyrywani z objęć orfeusza i stawiali się pijani w pracy............. ale mamy zachód....:-)))) w knajpach! ale można tam iść -bo wywalili tylko gościa,który napierdzielał kolegę po mordzie Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 06.02.04, 23:02 hiro napisał: > > MBM:-)tam ostatnio popis dawali z rhodii:-) > oj działo się wiele: Hiro... no wiesz... nie bywam. A ty pewnie z autopsji to wszystko?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolita Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.air.net.pl 08.02.04, 23:31 A gdzie jest ten zascianek? Studni nie nawidze. Poszlam tam raz jak bylam w 3 miesiacu ciazy. Pierwszy i ostatni raz.Po kilku minutach wyszlam, smierdzialy mi ciuchy fajkami. Malolaty odpalaly jednego za drugim. Sama nie pale i bardzo lubie lokale w ktorych nie wolno palic. Wlasnie wybieram sie do aniola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 09.02.04, 12:15 Wielkopoliski i Letnia . Mozliwość zbratania sie z przewodnia siła narodu ,a i trunki przednie . Mój ulubiony zetaw : dwa krótkie i meduza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 13:04 Ostatno dwa: KGB na Składowej i Pod Zielonym Abażurem, w którym ludzie potrafią się bawić i stwierdzam, że to nie jest pub dla gejów jak mówili. A w ogóle w Gorzowie taki jest?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 09.02.04, 16:53 Gość portalu: open napisał(a): > Wielkopoliski i Letnia . Wielkopolskiego już nie ma.. ech, łezka się w oku kręci;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys brak baru Garbary 09.02.04, 17:02 martha4 napisała: > Wielkopolskiego już nie ma.. ech, łezka się w oku kręci;)) A Mostowy? Bo brak baru Garbary (he, nieźle brzmi!!!) zauważyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.mm.pl 11.02.04, 13:52 Marta -faktycznie ostoja klasy robotniczej Ursusa ,Zrembu ,Parkieciarni Pab Wielkopolski został zamieniona na sklep . To juz drugi pub po Krokusie zlikwidowany na Zawarciu. Mozna powiedzieć pubowa pustynia . aborys -to ty jesteś stary chłop jak pamietasz czasy barmana "łapki " w pubie przy Garbary?. Był wtedy najlepszy ,a ile wrażeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 08:39 Studnia-lipa, byłem tam po dłuższej przerwie i zapowiada sie na kolejną. panna z szatni chciałaby mieć an swoim wieszaku wszystkie kurtki tego świata oferująj w zamian info-szatnia nie odpowiada, ale chętnie skasuje. za ubikację też. No i te panny za barem! Nie wiem, czy można spotkać inny pub gdzie tak zaaferowane panny nie są w stanie sprawnie obsłużyć . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro studnia-paskudztwo!!!!!! IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 10.02.04, 08:40 naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
pontifexmaximus Knajpy 10.02.04, 10:20 Zielony Abażur. Mieszane uczucia. Został mi zareklamowany jako klub jazzowy. Kiedy tam wylądowałem z jazzu grali Tpaca, Gramatika. Zasadniczo songi były o ciemnych ulicach miasta mego, „C”HWDP, no future etc. Nic to pomyślałem, jakoś to przecierpię, ale później z głośników popłynęło „bum szalalala I love U dziewczyno/chłopaku, bumszalalala, be with me 2nite, bumszalalala. Z kolei w ostatnią sobotę zostałem zaskoczony „restauracyjnym” układem stolików (pub to czy restauracja?), ślicznymi obrusami i świeczkami na każdym ze stolików (przygotowania przedwalentynkowe?). Muza była znośna do godziny 21, a później można było słuchać ordynarnego disco. Być może miało to być oldslkulowe, ale z oldskulem miało niewiele wspólnego. Pani za barem wytłumaczyła, że dziś jest wieczór kiczu fujjjjjjjjjjj. Ponadto były fajne dziewuchy i było ich sporo. Tylko, że miałem wrażenie, tak jak na nie patrzyłem, że jestem w Zielonym Abażurze pod Safoną Natomiast zupełnie zepsuła się obsługa w Celtic Pubie. Kelner (barman) nie ma pojęcia o obsłudze klienta. Dlatego też, gdy tylko zobaczyłem jego ponurą minę, brak kanonicznego „dzień dobry”, długie czekanie na kartę, a następnie jej rzucenie na stół, to pożegnałem ten lokal na zawsze. A ta gerappa to taka pubo – pizzeria? I gdzie jest antylokal Studnia? Odpowiedz Link Zgłoś
esteban79 Re: Knajpy 10.02.04, 10:44 Drogi Pontifexmaximusie W Aba rokrocznie odbywa sie taka noc kiczu.NIe bylemw tym roku, ale jak sadze wygladalo wszystko tak jak poprzednio.i o to chodzi.ma byc wlasnie kiczowato.chociaz raz w roku. już więcej osób nie musi tam przychodzić.i tak z reguły jest tłok.zwłaszcza teraz po sesji.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasylu1 Re: Knajpy IP: *.gorzow.mm.pl 10.02.04, 14:50 pontifexmaximus napisał: > A ta gerappa to taka pubo – pizzeria? - No wiesz, czuję się obrażony... ;-) ul Zabytkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
qvt7x Re: Jaki jest wasz ulubiony pub w Gorzowie? 10.02.04, 12:44 He he, Miś-ma swoich klientów ;) ,No cóż co do pubów w Gorzowie to porażka, Fajny był Hey, Studnia to kicha- za głośna muza (charczą kolumny,dogadać się nie można),płatna szatnia i kibelek :( i drogie piwo!!!, Letnia też jest w centrum a piwo tańsze i muzyke mają, a czemu w innych lokalach tak drogo, że tylko od święta można wyjść. Gerappa- też tam swego czasu za głośno grały zespoły, Kasują 2 zł za wejście nawet jak już nie ma miejsca- Drugi lokal po studni wyróżniający się genialnymi pomysłami. Żywiec- Na poziomie i spokojny, obok balety ;) a propo, jak nie ma miejsca w piątek w lokalach to Metro jest idealne, mało ludków do 23. do 22 cicho grają i piwo za około 3zł . :) ... i tak powinno być... . Abażur, byłby fajny gdyby nie tak tłoczno i głośno. Oj, nie ma to jak ogródki piwne latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Zaza IP: *.szpital2.gorzow.pl / 217.98.252.* 12.02.04, 14:42 Polecam ZaZę na Manhatanie. Całkiem miło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: Zaza IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 15:12 Primo, po pierwsze: a. Gdzie jest "KGB"? b. sekundo po drugie: Gdzie jest "Fsamraz"? c. po trzecie tertio: Gdzie jest "Zaścianek" A ZIELONY ABAZUR jest the best! Właśnie dzięki Safonom i Nie-Safonom. :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś