aborys Re: ( ) 19.02.04, 17:14 pretty01 napisała: > Pusty jakiś... Bez marmelady? Centusiowy. Z konfiturą z róży. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ( ) 19.02.04, 18:05 pretty01 napisała: > Pusty jakiś... jak autor....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ( ) IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 20.02.04, 03:01 Hiro ma swietne poczucie humoru... mam nadzieje,ze aborys doceni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: ( ) IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 20.02.04, 08:19 Doceniam. Hiro ma skuty ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: ( ) 20.02.04, 08:29 Gość portalu: borys napisał(a): > Doceniam. Hiro ma skuty ryj. Bilet na zawody gdzie kupić można ? Może zakłady zrobimy, jak już chłopaki będą się prać, to może coś by szło na tym zarobić ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: ( ) 20.02.04, 08:47 j24 napisał: > Bilet na zawody gdzie kupić można ? Moim promotorem jest Don King. I mam starszego brata, co pływa na kajakach i ma taaaaaaakie muły. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: ( ) 20.02.04, 08:54 aborys napisał: > I mam starszego brata, co pływa na kajakach i ma taaaaaaakie muły. To już nie reklamujesz swojej rowerowej sprawności(?)... i w tych innych sprawach :) aborys (a-jak autoreklama:) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ( ) 20.02.04, 18:27 aborys napisał: > j24 napisał: > > > Bilet na zawody gdzie kupić można ? > Moim promotorem jest Don King. > I mam starszego brata, co pływa na kajakach i ma taaaaaaakie muły. no to dawaj -najpierw straszny brat a później aborys! tylko piszesz,że to duchowny/wyznania saddamowego/-a to wiesz najebać głupio a przejebać jeszcze żlej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myamoto Re: ( ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 10:34 No ale ty koleś kreatywny jesteś. Łał ty to masz łeb. Marnujesz się koleś Agencje Reklamową załuż na TV tez się bardzo dobrze znasz. Żenua Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: ( ) 20.02.04, 10:57 Gość portalu: Myamoto napisał(a): > No ale ty koleś kreatywny jesteś. Łał ty to masz łeb. Marnujesz się koleś > Agencje Reklamową załuż na TV tez się bardzo dobrze znasz. Żenua Nie wtrącajcie się Towarzyszu z tą francusczyzną gdzie możecie ja mięć przytrzaśniętą. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: ( ) 20.02.04, 12:23 Gość portalu: Myamoto napisał(a): > No ale ty koleś kreatywny jesteś. Łał ty to masz łeb. Marnujesz się koleś > Agencje Reklamową załuż na TV tez się bardzo dobrze znasz. Żenua Do Borysa w te słowy!!! Borys najlepszym przyjacielem gorzowskiego forum jest. To nic, że na bęcki od Hira mu się zanosi (a może zakładzik jakiś (?), ja stawiam 3:2 na Hira). Borys to jest Gość. Nawet jednoaktówki tu pisał. I dramat podełnił o królestwie Armiru. Wnioskuję o to, aby na Borysa napadali tylko imprezujący forumowicze lub Ci co obiecają, że w pierwszy rejs MS Kuna popłyną :) Obcym i nowym Borysa bić nie damy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: ( ) 21.02.04, 16:19 > > Obcym i nowym Borysa bić nie damy !!! nawet gdybym miał krew swoją przelać za borysa i rodzinę jego! skrzywdzić nie dam! hiro z rybą siną barwą na piersi kłutą/wymiarową/ Odpowiedz Link Zgłoś
martha4 Re: ( ) 20.02.04, 12:28 Buuuu.... a ja ani jednego, ani okruszka wczoraj nie zjadłam:((( Choróbsko przebrzydłe do łóżka wpakowało i ani odrobinki cieplutkiego pączuszka ze "Śnieżki" nie zjadłam:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: ( ) 20.02.04, 12:32 martha4 napisała: > Buuuu.... a ja ani jednego, ani okruszka wczoraj nie zjadłam:((( > Choróbsko przebrzydłe do łóżka wpakowało i ani odrobinki cieplutkiego > pączuszka ze "Śnieżki" nie zjadłam:((((( e-Kuchcik! - dziewczyna o przepis na chrusty prosi. a-Spróbuj odmówić :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: ( ) 20.02.04, 12:34 martha4 napisała: > ani odrobinki cieplutkiego pączuszka To dziewczyny pączusiami też się zajmują. Myślałem, że tylko faceci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Gdzie się dwóch bije IP: *.gorzow.mm.pl 21.02.04, 02:18 tam trzeci (no ten, idiota zza wody) korzysta. A hira oszczędźcie w boju, bo kto będzie prał benita?! Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie się dwóch bije 21.02.04, 16:03 Gość portalu: AB napisał(a): > tam trzeci (no ten, idiota zza wody) korzysta. > A hira oszczędźcie w boju, bo kto będzie prał benita?! ja śmieję się już 10 minut........................................................................... ..................dopiero toto poczytałem......................................................dora jakich mało w wykonaniu jotka...........:- ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))- on nie powinien pisać o polityce:-))))))) ale jak mam walczyć z borysem to w klatce-i to dużej;-))))))))))))))))/żeby borys się zmiescił:-)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie się dwóch bije 21.02.04, 23:10 hiro napisała: > on nie powinien pisać o polityce:-))))))) Polityka jest lepsza tylko od polityków. Odpowiedz Link Zgłoś