Gość: Mar IP: *.net.external.hp.com 11.03.04, 19:26 jezdze od 2 tygodni Chevroletem Impala i cale szczescie nie bedzie tego auta w ofercie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JOJO@USA Re: Chevrolety w maju IP: *.kensgt01.pa.comcast.net 12.03.04, 02:50 Jestem od roku w stanach mechanikiem samochodowym i mam nabieząco doczynienia z amerykańskimi autami a w szczególnosci z chevroletami,moge wiec wyrazić opinję na ich temat! To są najwieksze szroty jakie widział swiat i do mojej opinji przyłacza sie cała moja ekipa z pracy i pewnie wszyscy amerykanie!!!!!!!!!!!!! To najwieksza pańska życiowa porażka panie Szyjkowski!!! Trzeba sie poznac na tym co sie robi, mam nadzieje że niepomagał panu w podjeciu decyzji ten czubek kierownik serwisu...A teraz moge panu powiedziec że pracowłem dla pana przez 3 godziny bo system oszustw ,które praktykujecie to chamstwo. Z poważaniem jojo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Chevrolety w maju IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.04, 05:00 Kto może coś napisać na temat przekrętów stosowanych w Gobexie w Baczynie? Może się mylę, ale dwukrotnie mocno mi podpadli, choć nie jestem w stanie udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Chevrolety w maju 12.03.04, 07:23 przecież to i tak daewoo. równie dobrze można nakleić znaczek bmw. Odpowiedz Link Zgłoś