Dodaj do ulubionych

Wyprzedze GW

26.02.11, 00:20
GL powrocila do tematu,ktory niedawno "walkowaly" Fakty i znow pisza o tym -ROZENMEISJE
Dzis zadzwonila do mnie kolezanka,ktora mieszka w holenderskiej Limburgii ,a pochodzi tez z naszego miasta. Powiedziala, abym zobaczyla nl dziennik i przeczytala gazety. I znowu Gorzow i Rozenmeisje to temat n°1. Gorzowianka (ktora znalam jako dziecko) nie miala latwego dziecinstwa,jako dorosla uciekla do Niemiec,nikt jej nie szukal.Po wielu latach policji holenderskiej udalo sie ustalic,ze prostytutka ktora wczesniej pracowala w niemieckim barze,zostala zamordowana i znaleziona na polu roz (od tego nazwano ja dziewczyna roz) to gorzowianka.Po tylu latach znalezli tych co ja zamordowali i tego co zlecil morderstwo,obecnie w niemieckim wiezieniu czekaja na proces. Wowczas macocha jak gwiazda wystepowala w mediach i prasie. Nie zycze jej zle,ale ci co mieszkali/mieszkaja w okolicy pewnie widzieli to co ja dawno temu,a i wiedza wiecej ode mnie...jakis koles ostro opisal to w GL.Ale co ma do tego forum i Gorzow? Media NL wychwalaja prezydenta Gorzowa za to ze finansuje (transport,etc) powrot prochow do ...Witnicy. Czyzby i tu potrzebny byl PR prezydentowi? Byc moze rada miasta zgodzila sie?Ale dlaczego? Czy Gorzow nie ma innych potrzeb?
Obserwuj wątek
    • Gość: jona Re: Wyprzedze GW IP: *.access.telenet.be 26.02.11, 00:32
      Musialam zalogowac sie,aby rozpoczac temat
      A tu mozna zobaczyc i uslyszec cala historie
      www.youtube.com/watch?v=IRSiv-2nyl8
    • danny_boy Re: Wyprzedze GW 26.02.11, 01:00
      Rany, co za bełkot. Czy ktoś to może przetłumaczyć, jeśli jest co w ogóle.
      • Gość: jona Re: do danny IP: *.access.telenet.be 26.02.11, 10:14
        za to ty zawsze piszesz super...Nie wiem co dla ciebie jest belkotem? To ze pisze bez polskich liter?
        Przeslanie jest takie,ze prezydent robi sobie w NL PR (chwala go w mediach za finansowanie powrotu szczatkow osoby,ktorej bylo zle wsrod swoich,ktora uciekla,nieszczesliwie zakonczyla swoje krotkie zycie)
        • e_werty Re: do danny 26.02.11, 12:47
          ze prezydent robi sobie w NL PR

... a na cholerę mu PR w NL?

Kandyduje w wyborach do jakichś miescowych władz?

Znowu jakieś wieści z magla
          - i ja rownież jestem za przetłumaczeniem
          tego bełkotu...

a moze jakis link do magla?
        • josner Re: do danny 26.02.11, 18:43
          Po pierwsze wyprzedzić GW nie jest trudno.
          Po drugie faktycznie, tak jak danny nie wiem o co chodzi w tym wątku.
      • Gość: nicelus sprawa jest prosta. IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.11, 13:49
        danny_boy napisał:

> Rany, co za bełkot. Czy ktoś to może przetłumaczyć, jeśli jest co w ogóle.

gwiazdą jest jona, a mówią o kimś innym.

• Gość: Bernard Re: Wyprzedze GW IP: *.namao.albertacom.com 26.02.11, 17:55
        Hey danny boy,
        Ja rozumiem, Jonie ktos za bilet zaplacil..
        :)
    • Gość: hiro Re: Wyprzedze GW IP: *.kwidzyn.mm.pl 26.02.11, 17:55
      wiesz co ....czytam to i czytam od 9.15 <jest 17.57> i za- h... nie wiem co ty do mnie napisałaś;-((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka