Dodaj do ulubionych

Informacje e-gorzow.pl

09.09.12, 09:04
Ponawiam prośbę.
Szanowny Redaktorze portalu informacyjnego e-gorzow.pl
Nie zakładaj nowych wątków na naszym forum przy każdym nowym materiale publikowanym na Waszym portalu.
Zrobiłem Ci piękny wątek, który będzie wskakiwał na górę, jak tylko dorzucisz informację zapraszającą do przeczytania Twoich aktualności.
Możesz oczywiście założyć ten wątek po swojemu, ale niech to będzie jeden wątek.

Proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: hiro Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 12:07

> Ponawiam prośbę.
      i tak do usranej:-)))))
      tylko mnie zablokowałeś dożywotnio:)
      • Gość: nicelus Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.12, 12:18
        hiro napisał(a):

> tylko mnie zablokowałeś dożywotnio:)

Ciebie, powinno się zablokować dożywotnio i dziedzicznie.

:D

• Gość: hiro Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 12:24
          a już ktoś ci mówił czy ja będę pierwszy?
          możesz mnie osobiście w dupe pocałować...ale tak wiesz bez uczuć:-)) jak tam dalej donosisz do sztazi czy przeszło ci?:-)))))
        • Gość: hiro Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 12:25
          a już ktoś ci mówił czy ja będę pierwszy?
          możesz mnie osobiście w dupe pocałować...ale tak wiesz bez uczuć:-)) jak tam dalej donosisz
          • Gość: nicelus Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.dip.t-dialin.net 09.09.12, 13:36
            Powtórz jeszcze raz, bo nie wszyscy zrozumieli.

• Gość: hiro Re: Informacje e-gorzow.pl IP: *.gorzow.mm.pl 09.09.12, 14:41
              mnie wszyscy nie interesują ty zresztą też nie:-)))) cienki bolek jesteś
              • marek_p Znowu nowy spamowy wątek e-gorzow.pl 10.09.12, 07:46
                Czyli nie ma z kim rozmawiać.
                Niestety nie mam możliwości zabanowania tej persony działającej w warunkach recydywy.
                No więc dalej będę marnował czas z miotłą i szuflą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka