Dodaj do ulubionych

Trucizna!!!

09.03.14, 21:29
czy zastanawialiscie sie kiedykolwiek skad biora sie rydzyki , sobeckie , gowiny,
gronkiewicze-walz i im podobni ministrowie odnowieni w duch swietym i czlonkowie
jakiegos opus dei???!!!

ci wszyscy ludzie , niekiedy wydawaloby sie ze przeciez calkiem inteligentni,
maja mozgi zatute trucizna!!! KATOLICKA TRUCIZNA!!!!

ta trucizne , wtlacza im sie do jeszcze calkiem mlodych glow od przedszkola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te mlode glowy nasiakaja ta katolicka trucizna przez lata,
az przychydzi moment, ze zatruty mozg potrafi juz tylko produkowac zatrute mysli!!!

wezmy na przyklad taki dogmat kosciola katolickiego ze matka jezusa zostala
z cialem i krwia wzieta do nieba:(((??!!

idiotyzm , ze trudno o drugi taki,
ale przeciez dla przykladu taki inteligentny czowiek jak nicelus zapytany przeze mnie
czy w to wierzy odpowiedzial;
wierze , ba tak twierdzi moj kosciol , czyli koscioll katolicki!!!

jego nicelusa mozg jest zatruty trucizna!!! KATOLICKA TRUCIZNA ,
tak bardzo ze nie pozwala czlowiekowi myslec logicznie:(((((

dlatego , trzeba robic wszystko , by najmlodsi nie byli narazeni na dzialanie
KATOLICKIEJ TRUCIZNY ,
trzeba robic wszystko , by religie katolicka wyrugowac z przedszkoli i ze szkol!!!!!!!!!!!!!
bo tylko wtedy kazdy czlowiem od najmlodszych lat moze rozwijac swoja osobowosc
i logicznie w swojej glowie rozstrzygac,
co jest dobe a co jest zle!!
Obserwuj wątek
    • Gość: emsiziomal "skad biora sie rydzyki , sobeckie ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 22:41
      Głupich nie sieją..... zatem biora sie z tego samego gniazda co ty.
      Z szamba.
      • Gość: i Re: "skad biora sie rydzyki , sobeckie ..... IP: *.free.aero2.net.pl 09.03.14, 22:53
        Wiekszosc spala na styropianie.To wlasnie stamtad.
        • andrzejusa Re: "skad biora sie rydzyki , sobeckie ..... 10.03.14, 22:27
          czesc ziomal ,
          jak wiem jestes wierzacym katolikiem (przynajmniej widac to po twoich tekstach)
          ciekawe jedna z jakiego szamba ty wyrosles?
          czyzbys od dziecinstwa byl poddany zatruwaniu mozgu przez katolicka trucizne?
          mysle , ze tak wlasnie bylo zimal.
          wlasnie na dniach ziomal beda oglaszac karola wojtyle bylego papieza swietym,
          i w zwiazku z tym beda namawiac takich "wierzacych" jak ty by wymadlali laski u boga za posrednictwem tego wlasnie nowego swietego.
          pewnie i ty bedziesz modlil sie do wojtyly o laski boskie,
          ale chce ci napisac ze bedziesz bluznil przeciwko bogu w ktorego wierzysz:((((
          bowiem w pismie zwanym "swietym" , ktore jest podstawa twojej wiary, jest napisane:
          " nie ma innej drogi do mnie , jak przez syna mojego jezusa chrystusa"
          i jest napisane:
          " i powstana prorocy i beda w imie moje uzdrawiac i czynic cuda,
          i beda zwodzic ludzi , ale beda to robic nie przeze mnie ale przez szatana"
          (to moj cytat i moze byc niedokladny , ale oddaje slowa" boga," bowiem cale pismo ,
          "swietym" zwane, to bezposredni przekaz" bozych" slow dla ludzi)

to co ziomal, z szatanem trzymasz kolezko?
          czy z" bogiem" , w ktorego ponoc wierzysz?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka