mariog 08.05.02, 18:01 Halo! Tu Mariusz. Twój korespondencyjny kolega. Długo mnie nie było i dlatego nie pisałem. Jeśli chcesz wrócić do naszej korespondencji to wyślij mi wiadomość do skrzynki. Serdecznie pozdrawiam. Mariusz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arwena Re: Do Arweny 09.05.02, 10:26 niesamowita wiadomosc skoro znasz moj adres to czemu piszesz na forum? forma ekshibicjonizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Do Arweny 09.05.02, 10:42 Dobrze Mariuszu, wypełniłeś kłopotliwe zadanie. Moi drodzy, kocham Was. Wasz Wielki Brat. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Do Arweny 09.05.02, 10:47 Gdybyś się, Klin, nie wcinał klinem, być może poznalibyśmy szczegóły pożycia Mariuszka z Arweną. Nie płosz młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do Arweny 09.05.02, 12:11 borys - spec dla ciebie sie ekshibicjonizowac gotowam nawet o gotowaniu pisze! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Do Arweny 09.05.02, 12:18 arwena napisał(a): > borys - spec dla ciebie sie ekshibicjonizowac gotowam No, to jechane! Mniej pisania, więcej czynu! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do Arweny 09.05.02, 12:23 borys-krakow napisał(a): > Mniej pisania, więcej czynu! jak mam czynowac wirtularnie jesli nie pisaniem? to wlasnie najfajniejsze - pisze zem niezla laska, w dodatku inteligentna i ten tego, no, blondynka - i wielu sie lapie! Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Do Arweny 09.05.02, 12:34 arwena napisał(a): > to wlasnie najfajniejsze - pisze zem niezla laska, w dodatku inteligentna i ten > tego, no, blondynka - i wielu sie lapie! W to, żeś blondyna, nawet Mareczek uwierzył. Ale że inteligentna... Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Do Arweny 09.05.02, 12:34 borys-krakow napisał(a): > Ale że inteligentna... Że inteligentna nigdzie nie pisałaś! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Do Arweny 09.05.02, 12:36 borys-krakow napisał(a): > Że inteligentna nigdzie nie pisałaś! naprawde?? no kurka co za niedopatrzenie! (to na co lapia sie faceci? wystarczy ze blondynka????) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Do Arweny 09.05.02, 12:38 arwena napisał(a): > (to na co lapia sie faceci? wystarczy ze blondynka????) Kto powiedział, że się złapali? Dałaś się złapać na wzdychanie? Odpowiedz Link Zgłoś