Dodaj do ulubionych

nasi w sejmiku

IP: *.240.81.adsl.skynet.be 12.02.05, 23:58
Z pewnych powodow chcialabym dotrzec osobiscie do naszych przedstawicieli w
sejmiku.Czy ktos moze mi doradzic,albo podac maila do panow Wozniaka Henryka
Macieja (jestem pewna,ze on czyta tez GW i byc moze to forum)i Andrzejczaka
Boguslawa-kto wie-moze tez tu zaglada,bo to przeciez gorzowiacy i nasi
reprezentanci
Obserwuj wątek
    • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 00:01
      Gość portalu: jona napisał(a):

> Z pewnych powodow chcialabym dotrzec osobiscie do naszych przedstawicieli w
      > sejmiku.Czy ktos moze mi doradzic,albo podac maila do panow Wozniaka Henryka
      > Macieja (jestem pewna,ze on czyta tez GW i byc moze to forum)i Andrzejczaka
      > Boguslawa-kto wie-moze tez tu zaglada,bo to przeciez gorzowiacy i nasi
      > reprezentanci

Pan H. M. Woźniak jest dyrekotrem w Banku BPH mieszczącym się przy ulicy Mościckiego w Gorzowie.
    • Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 00:05
      witaj jona

staraj sie raczej jak najmniej i jak najrzadziej pisać o tych osobach na tym
      forum.
      nie kojarzą sie one mile gorzowianom.

pzdro
      • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 00:08
        Ej, Karolek, a Ty kim jesteś?
        Jak się nie miło kojarzą?

Henryk Maciej Woźniak był prezydentem tego miasta.
        I nie był zamieszane w żadne afery w odróżnieniu od obecnego
        prezydenta.
        Mów za siebie, oki?
        -----------------------------------------------
        A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione!
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 00:16
          emkael napisał:

> Ej, Karolek, a Ty kim jesteś?
          > Jak się nie miło kojarzą?
          >
          > Henryk Maciej Woźniak był prezydentem tego miasta.
          > I nie był zamieszane w żadne afery w odróżnieniu od obecnego
          > prezydenta.
          > Mów za siebie, oki?

ey emkael ,
          a co ty taki adwokat jesteś?
          HMW był prezydentem tego miasta to fakt,
          był,
          kase brał?
          brał.
          gó.. dla miasta zrobił?
          zrobił.
          w czym więc problem?

pzdro
          • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 00:21
            Nie jestem adwokatem, ale Ty nie jesteś całym "Gorzowiem",
            więc nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich mieszkańców, czy też
            uzytkowników.
            Tylko w swoim.

• Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 00:48
              emkael napisał:

> Nie jestem adwokatem, ale Ty nie jesteś całym "Gorzowiem",
              > więc nie wypowiadaj się w imieniu wszystkich mieszkańców, czy też
              > uzytkowników.
              > Tylko w swoim.

Jędzrzejczak jaki jast taki jest,każdy widzi,ale w mojej pamięci utkwi na
              zawsze jako budowniczy tak potrzebnych dla tego miasta dróg,basenów,sądu itd.
              i za to go cenie i cenił bede.

HMW...z całą sympatią dla byłego prezydenta, ale lata jego świetności kojarzą
              mi sie jedynie z beemką(bodajże czarną) z jakimś szpanerskim numerem
              rejestracyjnym.
              a czasy jego wojewodzkiego sejmikowania to już niestety czarny rozdział w
              historii tego miasta.
              brrrr....

pzdro
              • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 00:52
                karolek - szwagier Bernarda???
                • Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 00:55
                  Gość portalu: werty napisał(a):

> karolek - szwagier Bernarda???

nie Bernarda,
                  Ryśka.

pzdro
                  • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 01:01
                    KNECIA!!!! Nie możliwe?????
                    • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.115-200-80.adsl.skynet.be 13.02.05, 08:54
                      Merde i znowu temat zszedl na jakies gadanie o niczym-ludzie szkoda miejsca
                      zabierac na serwerze.Tak,wiem,ze jest dyrektorem BPH-kiedys dosc niedawno
                      czytalam z nim wywiad w GW,ale co z tego-jestem 1000km od Gorzowa i co
                      zadzwonie do BPH i jakas tam panienka poda mi go do telefonu???To nie Belgia
                      gdzie mozna zadzwonic nawet do ministra-oczywiscie znajac numer.Nie wiem co
                      zrobil dla Gorzowa w sejmiku,ale wyczytalam,ze jest w radzie i dlatego szukam
                      kontaktu ,aby przekazac wazne info
                      • Gość: J1 Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.05, 12:04
                        Cześć Jona

O to adresy o które prosiłaś.

andrzejczak@um.lubuski.pl

henryk.wozniak@platforma.org
                        • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.54-201-80.adsl.skynet.be 13.02.05, 14:09
                          wielkie dzieki-ten jeden widzialam na stronie.Chyba jestes w temacie,a jezeli
                          masz cos wspolnego z sejmikiem to bardzo cie prosze o kontakt na priva-powiem o
                          co mi chodzi joannapi@hotmail .com
                      • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 12:06
                        Wyslij mi swojego e-maila emkael@gazeta.pl
                        odeśle Ci komórkę do H.M.W.
                        Na forum nie podam

• Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 12:26
                          ej emkael

a coś ty taki zaznajomiony?
                          czyżby...?

pzdro
                          • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 12:28
                            Nie, Karolku, nie jestem ani z sejmiku, ani z platformy, ani z Uni Wolności, ani z SB, ani z UB, ani z policji.

Telefon mam, bo kiedyś był mi potrzebny w pracy. To tyle.

• gorzowianka72 Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 14:16
                              emkael napisał:

?Telefon mam, bo kiedyś był mi potrzebny w pracy. To tyle.
                              W tej ostatniej pracy?
                              Czy to nie zakrawa na ujawnianie tajemnicy służbowej?

Rozumiem, podać dostępne w necie, czy innych ogólnodostępnych źródłach,
                              telefony, e-maile, ale prywatną komórkę? Nieładnie.

• Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.54-201-80.adsl.skynet.be 13.02.05, 14:30
                                Nie obawiaj sie-nie potrzebuje jej bo i tak nie zadzwonie z Belgii-wole
                                wytlumaczyc sprawe przez maila,a napewno nie jest ona zwiazana z prywata,a
                                raczej chcialabym cos zrobic dla naszego calego regionu(y compris dawnego
                                Zielonogorskiego)
                                • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:42
                                  Jona - mam wrazenie że kręcisz - ktoś kto ma dostęp do informacji i decyzji
                                  istotnych z punktu widzenia wojewody czy marszalka, ma równiez dostęp i namiary
                                  na samych zainteresowanych...

Sądząc z twojej bezradności w szukaniu info - jesteś pewnie gospodynia domową i
                                  podsłuchałas plotki.... no i masz problem z ich przekazaniem... a może
                                  lobbowanie cie interesuje?

To fragment innego twojego postu:
                                  "... Wiadomosci te potrzebuje,aby przekazac pewno
                                  info dla ziemii lubuskiej,bo jestesmy jednym z 3 wojewodztw ktore nie maja tu
                                  jeszcze swojego lobbysty(co napewno duzo pomogloby rowniez nam szarym
                                  obywatelem lubuskiego)A wiec krytyke i smiech zostaw dla siebie i skoro nie
                                  mozesz pomoc to cichaj w temacie..."

Już "cicham w temacie".... tobie także to radze zrobić.... kurczak ci sie spali
                                  i państwo będą glodni a jak glodni to.....itd...
                                  • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.77-136-217.adsl.skynet.be 13.02.05, 16:18
                                    Facet co ty sadzisz mnie nie interesuje-nie tobie ocenianie innych i wspolczuje
                                    twojej zonie skoro masz takie,a nie inne podejscie do kobiet.Dla mnie to forum
                                    jest zrodlem jakis tam info i jak je sama potrzebuje to poprostu pytam-nie
                                    jestem alfa,ani omega.Czuje sie lubuszanka-gorzowianka i wstyd mi za nasze
                                    wladze-wszyscy maja swoich lobbystow,a jak tu ktos przyjezdza reklamowac Ziemie
                                    lubuska to sa to ludzie z ZG,za ktorych juz nie raz wstydzilam sie (raz na
                                    imprezie promujacej Polska w UE podpity pan probowal mnie przekonac wreczajac
                                    mi vhs z ZG ze Gorzow wcale nie liczy sie na Ziemii Lubuskiej,innym razem
                                    stanowisko lubuskie ,,poszlo do domu,, kiedy wszyscy byli jeszcze na targach-
                                    mam jeszcze wiele takich przykladow,ktore dzialaja na niekorzysc naszego
                                    regionu,a przeciez nam potrzeba pozytywnej reklamy i lobbingu tak jak np robi
                                    to Malopolska lun Wielkopolska,albo jutro bedzie reklamowac sie w PE miasto
                                    Bydgoszcz,ale pewnie ciebie moje racje nie przekonaja,bo jestes ..........jaki
                                    jestes
                                    • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 16:51
                                      Dziewczyno - rozbawiły mnie te Twoje posty na łamach forum - to tak jakbyś
                                      poszła do magla i miała nadzieję że wpłyniesz znacząco na polityke miasta i
                                      regionu - no!!! może tylko przescieradła prezia beda zle wymaglowane no i beda
                                      go gniotły w dupe - w skutek czego rano wstanie niewyspany i podejmie jakies
                                      decyzje co do ktorych ty masz inne zdanie -
                                      Jeżeli masz konkretne propozycje - (podbudowane wiedza o temacie - pomysł na
                                      ich realizacje - to nie tedy droga... forum to droga na pustynię...) znajdź
                                      sposob aby dtrzec do decydentów a nie do pieczeniarzy forumowych takich jak
                                      np. werty...
                                      • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 13.02.05, 21:14
                                        Facet nie potrzebuje wyplywac poprzez polityke Gorzowa czy Lubuskiego-mam tutaj
                                        w Belgii ,,jakas tam pozycje,,(rowniez w jakis tam sposob polityczna)do ktorej
                                        doszlam ciezka praca i bez pomocy i znajomosci innych.Pewnie,ze dla kazdego
                                        forum znaczy co innego-mnie pomaga w komunikacji z innymi i uzyskaniu mi
                                        potrzebnych info
                              • emkael Re: nasi w sejmiku 13.02.05, 16:04
                                Gorzowianka, czep się tramwaja, co?
                                Skad wiesz, że mam prywatną komórkę? Moze to jest służbowa?
                                I co Cię do cholery obchodzi moja praca?
                                Zajmij się sobą

• gorzowianka72 Re: nasi w sejmiku 14.02.05, 01:30
                                  emkael napisał:

> Gorzowianka, czep się tramwaja, co?
                                  > I co Cię do cholery obchodzi moja praca?
                                  Hmm... no cóż... już się nie dziwię, dlaczego mamy taki niski poziom tygodników
                                  w Gorzowie...
                                  • emkael Re: nasi w sejmiku 14.02.05, 18:43
                                    A co ma piernik do wiatraka?
                                    Ja nie pracuje w żadnym tygodniku w Gorzowie.
                                    I nie jestem osobą publiczną, żeby ktoś się
                                    czepiał do mojej pracy.

• gorzowianka72 Re: nasi w sejmiku 14.02.05, 19:07
                                      emkael napisał:

> A co ma piernik do wiatraka?
                                      To, że jako były pracownik jakiejś gazety powinieneś mieć klasę. A nie masz.

To wszystko. Nie drąż tematu. Wyluzuj.
    • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 13.02.05, 21:25
      BOOOFFFFFFFFF chyba moj zapal opadl przed chwila,bo wlasnie dowiedzialam
      sie,ze.............pewnie ZG znow robi cos za plecami GW-jaki ten swiat maly-
      wiadomosc dotarla do mnie przed chwila calkiem przypadkowo.BOOOFFFFFFFF c'est
      la vie-gorzowiacy nie dawajcie sie ZG
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 21:31
        hey jona

co to za wiadomość?
        podziel się z nami,chętnie posłuchamy.

pzdro
      • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:48
        No i po co były te nerwy?

Pospiech jest wskazany przy łapaniu pcheł....
        • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.65-136-217.adsl.skynet.be 13.02.05, 23:00
          Sprawa sie odkreca,a ja napewno nie mam ochoty na tworzenie plotek-zobaczymy
          juz wkrotce jak to bedzie,ale mam nadzieje,ze po mojemu i ze prywata zg
          przegra,bo w gorzowie tez sa madrzy ludzie
          • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:03
            "...bo w gorzowie tez sa madrzy ludzie..."

Jak to "tez"??? Jedynie w Gorzowie... :-) sa madzry ludzie - wracaj...
          • Gość: karolek lat 9i pół Re: nasi w sejmiku IP: *.gorzow.mm.pl 13.02.05, 23:36
            hello jona.
            napiszesz co wiesz czy nie napiszesz,
            bo albo coś rzeczywiście wiesz albo zwyczajnie nic nie wiesz?
            a co do prywaty naszych "przyjaciół",to też mam taką cichą nadzieje że łeb
            hydrze kiedyś sam odpadnie.

pzdro
            • Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:42
              Jona politycznie zamilkła... woda w usta....:-)
              • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.02.05, 08:32
                W tej chwili nie moge podawac zadnych szczegolow,bo bylaby to poprostu zwykla
                plotka,a takich nie lubie-jak info potwierdzi sie to napewno dam cos znac.Tylko
                powiem,ze swiat jest naprawde maly,bo nawet 1000km od lubuskiego wychodzi
                prawda nt ZG-ja osobiscie nie moge zrozumiec dlaczego ci niektorzy ludzie sa
                tacy a nie inni,a w tym przypadku nie tylko dzialaja na niekorzysc GW ale
                rowniez na swoja
                • Gość: manekerpis Kobieto oszczedz sobie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 16:05
                  Straszne glupoty wypisujesz a przy okazji niezle jatrzysz. Grasz na niskich
                  instynktach promujac wojenke "zielonogorsko-gorzowska".
                  Opisujesz jakichs tam wstawionych promotorow lubuskiego na imprezce w Brukseli.
                  Nie pomyslalas przypadkiem, ze to jest najzwyklejszy donos. Fee...
                  • Gość: jona . IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.02.05, 16:15
                    To jest twoje zdanie,poprostu wstyd mi za moj region .Nie wiem dlaczego uwazasz
                    moje zdanie za donos-uzasadnij to,chyba lubuszanie powinni wiedziec,ze na
                    tutejszych imprezach sa moim zdaniem zle reprezentowani i czas abysmy chociaz
                    na zewnatrz pokazywali sie z jak najlepszej strony,a nie miedzy soba prowadzili
                    walki
                    • Gość: manekerpis Re: . IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 19:07
                      Nie przekonalas mnie . Mysle , ze Twoja troska o godne reprezentowanie regionu
                      ma drugie dno.A moze to jest tak, ze obrazilas sie na urzednikow poniewaz tyle
                      razy skladalas oferte pomocy i nikt nie zdecydowal sie na wspolprace z Toba.
                      Moze nie jestes tak dobra jak usilujesz to przedstawiac ?

A donos (bez konkretow) jest tylko zwyklym anonimem,ktory zasluguje na
                      wywalenie do kosza.
                      • Gość: J1 Re: . IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 21:28
                        Jona
                        Jestem pod wrażeniem ,że masz tyle zacięcia.
                        Ja np., już dawno straciłem chęć do jakiejkolwiek dyskusji na forum.
                        Wszelkie tematy są rozmydlane już na etapie pierwszych postów.

Ze starej gwardii ostał się może tylko Marek P, a czasy gdzie można było
                        konstruktywnie porozmawiać odeszły z J23.

Jona co się tyczy zielonogórskich podjazdów( delikatnie mówiąc) to wierz mi,
                        że ... .

Stare żydowskie powiedzenie mówi, że " mądry Zyd to taki, który nie afiszuje
                        się swoim żydostwem" .

• Gość: jona Re: .j1 IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.02.05, 21:46
                          no wlasnie nie widze starej gwardii-j23,a co z Borysem i reszta.Z domu
                          wynioslam kulture rowniez dialogu i uwazam,ze kazdy ma prawo do wypowiedzenia
                          swoich opinii jezeli robi to kulturalnie,bo przeciez nie jestesmy
                          robotami.Tak,nie jestem ego-co czesto wymawia mi moj maz,ze za duzo robie dla
                          innych,ale coz-dobija mnie podejscie niektorych ludzi (z zg)do niektorych spraw
                          (nie ma kasy na region,ale nieoficjalnie jest pani dyrektor o ktorej pewnie
                          nikt w luw nie wie,a ona sama mowi mi ze nic nie robi bo nie ma za to kasy i ma
                          inne zajecia)MERDEEEEEEEEE czy ludzie zainteresowani wiedza jakie
                          fundusze,dofinansowania przechodza kolo nosa.A co do mojego(politycznego)
                          zaciecia to tutaj nie jednemu politykowi (ze strony frankofonskiej)dalam sie we
                          znaki-jest tu taka partia uwazana za rasistowska,a mnie Polce najlepiej ona
                          odpowiada,bo cos robi dla ludzi-no to i czas w Lubuskim walczyc z koltunstwem i
                          walczyc o swoje,ale to juz wam zostawiam,bo jestem zbyt daleko:-)))
                      • Gość: jona Re: . IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.02.05, 21:36
                        Nie musze zabiegac o zadna wspolprace,bo jestem tu juz tyle czasu i zawsze ide
                        pod wiatr (tak wbrew pozorom Belgia nie jest mlekiem i miodem plynaca,a w BXL
                        bezrobocie mozna porownac do tego w Gorzowie)i to co osiagnelam w zupelnosci mi
                        wystarczy tylko naprawde szkoda,ze np 13 wojewodztw ma tu swoich oficjalnych
                        przedstawicieli,a nawet kilka polskich miast-oczywiscie lubuskie do nich sie
                        nie zalicza,a jak juz ktos tu przyjezdza nas reprezentowac to......inni smieja
                        sie z nas,bo.....jest jak jest.Przeciez to nie ja potrzebuje byc w temacie-
                        wiedziec o roznego rodzajach dotacjach,programach itd-ja w miare orientuje
                        sie-tylko to jest potrzebne lubuskiemu.Wczoraj dowiedzialam sie,ze
                        nieoficjalnie marszalek ma tam swoich ludzi nawet dyrektorke
                        regionu,ale....troche siedze w temacie i nigdy,,nie obilo mi sie o uszy,,co
                        kolwiek o Lubuskim,a szkoda,bo napewno mamy wiele wiecej do zaoferowania i do
                        wziecie z dotacji od niektorych innych wojewodztw.
                        To nie donos-wowczas kiedy te imprezy mialy miejsce i nasza promocja:-(((
                        podzielilam sie uwagami i szczegolami z forumowiczami-oczywiscie sa one napewno
                        subiektywne,bo np tobie moze odpowiadac facet pod wplywem alkoholu ,,nabijajacy
                        sie,,z GW i wciskajacy kasete vhs ZG.Nie jestem napewno za podzialami
                        Lubuskiego,ale za jak najlepszym doplywem wiadomosci i skorzystaniu z
                        mozliwosci jakie daje nam UE
                        • Gość: J1 Re: . IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.05, 21:55
                          Jona zobacz z jakim włoskim regionem współpracuje lubuskie i po części
                          odpowiesz sobie na swoje pytanie.

podpowiedż: Pomieszczenie ( czytaj klitka )
                          • Gość: jona Re: . IP: *.240.81.adsl.skynet.be 14.02.05, 22:03
                            Booffffff nie orientuje sie tylko dobija mnie to,ze mozna cos dostac za darmo
                            co nam sie nalezy,a my-Lubuskie przechodzimy kolo tego obok-och jak pogadalabym
                            sobie z panem marszalkiem-no wlasnie mam chec wyslac mu swoje racje mailem,ale
                            booofff napracowalam sie nad takim sobie raportem,a jak on to wyrzuci do kosza
                            to trafi mnie-dlatego pewnie dobrze byloby poruszyc ten problem publicznie-no
                            wlasnie czy Artur B jeszcze cos pisze,bo dawno nie czytalam jego artykulu
                  • Gość: Klar Re: Kobieto oszczedz sobie... IP: 83.238.11.* 16.02.05, 09:05
                    Czy to oficjalny głos Brukseli? hahahaa
      • Gość: zielonogózranin Re: nasi w sejmiku IP: 82.160.53.* 17.02.05, 10:32
        ale wy wszyscy jestescie porypani.obserwuję wasze drętwe gadanie.ale doradzę
        wam .wezcie wy koło i dupnijcie sie w wasze durne czoło.widzę że ta spiskowa
        teoria nigdy was nie opusci/lekarstwa na to nie ma pozostało wam tylko koło
        • Gość: jona Re: nasi w sejmiku IP: *.123-200-80.adsl.skynet.be 17.02.05, 11:28
          facet-chyba o sobie myslisz,bo przeczytaj dobrze nikt tu nie spiskuje,a chce
          tylko dobrze dla CALEGO LUBUSKIEGO,bo ja np mam wrazenie ze to wlasnie ZG robi
          wszystko nawet tu w BXL zeby GW zniszczyc,osmiac.Pomimo twojej marnej
          wypowiedzi jestem do ciebie jako tego z ZG pacyfistycznie nastawiona i
          pozdrawiam ciebie i wszystkich twoich ziomkow:-)))
          • Gość: ziwlonogórzanin Re: nasi w sejmiku IP: 82.160.53.* 18.02.05, 11:38
            na waszym forum jest wrzawa o to że tvn was obraził,jest tam też moja opinia.i
            to jest moja odpowiedz .a wiec zajrzyj laleczko na forum pt tvn.obraził
            gorzów,moim zdaniem powinno byc tvn. obraził k o b y l ą g ó r k ę .
    • Gość: nicelus <a href="http://www.gazetalubuska.pl/" target="_blank">www.gaz IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.05, 12:08
      polecam ci lekturę artykułu w dzisiejszej lubuskiej pt: włoski poślizg.

pozdrawiam

• Gość: nicelus Re: <a href="<a href="http://www.gazetalubuska.pl/"" target="_ IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.05, 12:12
        ale mnie przerobili. przepraszam cię jona, nie wiedziałem, że to tak
        zaprogramowane. może w tekście link zamieścić mi się uda.

www.gazetalubuska.pl

• Gość: nicelus wszystko jasne IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.05, 12:24
          linki trzeba zamieszczać w tekście, a nie w tytule.

www.gazetalubuska.pl/
          • Gość: jona Re: wszystko jasne IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.02.05, 13:39
            Tak czytalam (codziennie zaczynam dzien od czytania GL i GL i troche zdziwilo
            mnie,ze wlasnie dzis ten artykul,kiedy od kilku dni probuje zwrocic uwage kilku
            osob na ten problem.Tak,13 wojewodztw,a w poniedzialek bylo otwarcie 14 ma
            swoje biura regionalne tylko nie lubuskie,na czym oczywiscie tracimy my lub
            raczej wy (ja jestem lubuszanka na dojezedne)mieszkancy,bo nawet
            przedstawiciele kilku polskich miast (tak min lodz,krakow)wiedza,ze warto
            lobbowac tu na miejscu,co oczywiscie zwraca sie z wielokrotnym zyskiem poprzez
            dofinansowanie z roznego rodzaju programow.Przez przypadek dowiedzialam sie,ze
            owszem pani dyrektor regionu lubuskiego juz jest od dawna tylko nie ma
            oficjalnego biura bo nie ma finansow,a ona napisala mi maila,ze nie wie kiedy
            bedzie i ze nie chce jej sie byc pania dyrektor bo ma inne sprawy na glowie-
            doktorat i dzialalnosc gospodarcza.Szkoda tylko,ze w oficjalnym polskim
            przedstawicielstwie nic nie wiedza o lubuskim,podobnie w oficjalnych
            instancjach ue.Poprosilam owa pania dyrektor zeby napisala mi od kiedy ma
            akredytacje i co juz udalo jej sie zrobic dla lubuskiego-boooffffff chyba sie
            obrazila,bo nie dostalam odpowiedzi.Ciesze sie ze GL napisala na ten temat,a
            moze nasza GW podjelaby ten temat-tak wazny dla nas wszystkich,bo mam
            wrazenie,ze regionu nie ma bo toczy sie walka o dobra posadke w Bxl,a znow o
            dobrze ogolu mieszkancow zapomina sie,a tymczasem dotacje i fundusze,ktore
            moglyby dotrzec do nas przechodza nam kolo nosa-tyutul dobry wszystko jasne-
            znow prywata wygrywa z dobrem ogolu i wojenka gorzowsko-zielonogorska
            • Gość: nicelus Re: wszystko jasne IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.05, 15:27
              niestety tak już jest, że zawsze region cierpi kosztem stolicy regionu. w
              lubuskim są dwie stolice, więc lubuskie cierpi podwójnie. z tym biurem jest jak
              ze wszystkim w tym województwie. nie ma jedności więc biura powinny być osobne
              dla gorzowa i dla zielonej góry, a najlepiej jeszcze trzecie dla reszty
              województwa. ponieważ na trzy nie ma funduszy, to pewno nie będzie żadnego.

zresztą po co stałe biuro? w razie czego ktoś z urzędu marszałkowskiego może
              dojechać marszałkowskim szynobusem, bo nawet na lotnisko w babimoście regionu
              nie stać ... :-)

• Gość: jona Re: wszystko jasne IP: *.242.81.adsl.skynet.be 16.02.05, 16:25
                no wlasnie chyba o to co niektorym chodzi,aby brac dobre diety i kogos wsadzic
                na ciepla posadke-ktos kto tu nie ma nieformalnych ukladow to i tak nic nie
                zalobbuje a bedzie zyl na nasz-wasz koszt.Dobry pomysl-moze podsunac cos
                szefowi gorzowskiego powiatu,bo to nie sa az takie koszta,a i tak sporo pokrywa
                np program ellargisement,a korzysci-widac juz w innych wojewodztwach
                • Gość: zg Re: wszystko jasne IP: *.ztpnet.pl 17.02.05, 20:49
                  jona albo jestes prowokatorka albo wariatka!!!!
                  Klamiesz, wyolbrzymiasz(to napewno), manipulujesz itp!!!
                  Skoncz jatrzyc!!!! i zajmij sie robota SWOJA tam gdzie mowisz lub przy garach
                  bo jak mowilem albo prowokatorka albo wariatka!!!POZDRO
    • Gość: rex emkael... IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 16.02.05, 16:39
      ...przykład dziennikarza z Wyborczej, który z powodu kurczenia się gazety dla
      wprawy pisuje na swoim forum. I ma komórki!
      • emkael Re: emkael... 17.02.05, 15:28
        Gość portalu: rex napisał(a):

> ...przykład dziennikarza z Wyborczej, który z powodu kurczenia się gazety dla
        > wprawy pisuje na swoim forum. I ma komórki!

Ha, ha...
        dobre.
        O ile pamiętam, nigdy w Wyborczej nie pracowałem.
        Chyba, że...
        Moze ktoś się za mnie podszywał?
        Kolego REX, zweryfikuj swoje błędne informacje.

Pozdrawiam
        emkael

• Gość: rex Re: emkael... IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 17.02.05, 16:04
          Podpuszczałem Gazetę, że tak psieje. Nic do ciebie nie mam. Pozdro
          • emkael Re: emkael... 17.02.05, 19:19
            Spoko ;)

• Gość: nicelus Re: nasi w sejmiku IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 12:51
      "Włoskie wybory blokują przedstawicielstwo
      (2005-02-17 20:50)

Przedstawiciele włoskiego regionu Abruzji nie chcą na razie podpisać umowy na
      udostępnienie pomieszczeń w swoim przedstawicielstwie z woejwództwem lubuski.
      Powodem są kwietniowe wybory regionalne w Abruzji.

Jeszcze jesienią ubiegłego roku przedstawiciele Abruzji zapewniali, że nie ma
      problemu z podpisaniem umowy na dzierżawę pomieszczeń dla przedstawicielstwa
      naszego regionu w Brukseli. Jednak na przeszkodzie stawały sprawy związane z
      remontem budynku a potem nastąpiła kilku miesięczna cisza. - Teraz Włosi nadal
      podtrzymują swoją inicjatywę ale nie chcą podpisać umowy gdyż jak twierdzą, nie
      chcą stawiać nowych władz przed dokonanym faktem. W kwietniu odbywają się u
      nich wybory do parlamentu regionalnego -wyjaśnia pełnomocnik zarządu
      województwa Andrzej Dębowski.

Innym rozwiązaniem jest użyczenie przez duński region Ribe pomieszczenia dla
      pracownika województwa lubuskiego. - Duńczycy zadeklarowali, że znajdą dla nas
      miejsce - dodaje A. Dębowski. Najchętniej pełnomocnik widziałby siedzibę
      przedstawicielstwa właśnie w budynku regionu Ribe. Jest on oddalony 150 m od
      siedziby Komisji Europejskiej i na tej ulicy jest większość przedstawicielstw
      regionów europejskich.

Aby jednak doszło do tego potrzebne są pieniądze. Tymczasem w budżecie jest już
      zapisane kilkaset tysięcy na wydatki związane z przedstawicielstwem.

Robert Gromadzki - Radio Zachód"

• Gość: werty Re: nasi w sejmiku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:43
        "...Aby jednak doszło do tego potrzebne są pieniądze. Tymczasem w budżecie jest
        już zapisane kilkaset tysięcy na wydatki związane z przedstawicielstwem.

Robert Gromadzki - Radio Zachód"

No to trzeba je zgromadzic...
    • Gość: karolek lat 9i pół Powtórka z Rozrywki? IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.05, 13:11
      Gość portalu: nicelus napisał(a):

> Aby jednak doszło do tego potrzebne są pieniądze. Tymczasem w budżecie jest
      już
      >
      > zapisane kilkaset tysięcy na wydatki związane z przedstawicielstwem.

pozostaje pytanie, czy owo przedstawicielstwo będzie służyło wreszcie CAŁEMU
      lubuskiemu, czy będzie to tylko kolejna wrogo nastawiona do
      Gorzowa,zielonogórska propagandówka?

pzdro
      • Gość: nicelus Re: Powtórka z Rozrywki? IP: *.dip.t-dialin.net 18.02.05, 15:41
        ja nic nie napisałem. to w całości był cytat z radia zachód.
        • Gość: jona Re: Prawda o regionie IP: *.243.81.adsl.skynet.be 18.02.05, 22:38
          no wlasnie to jest pic i machlajstwo,bo im nie chodzi o dobre reprezentowanie
          lubuskiego-calego tylko o ciepla posadke.Nawet ja jestem w stanie wynajac im
          pokoj na biuro w ciagu max 12 godzin nawet w w-e i za naprawde przystepna
          cene,sprowadzic biurko i szafke nawet z ikei-najtaniej i zorganizowac cale
          biuro wraz z odpowiednimi kontaktami w ciagu tygodnia,ale oni tego nie
          potrzebuja,bo musza miec kogos np pania dominike na cieplej posadzce,a wiecie
          co to da-guzik i wydatki dla lubuskiego,bo tu tylko licza sie tzw ladnie mowiac
          kontakty nieformalne,no chyba wreszcie wysle moj list do marszalkow rowniez
          tego gorzowskiego i p wozniaka-z ciekawosci co odpowiedza
          • Gość: karolek lat 9i pół Re: Prawda o regionie IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.05, 23:14
            witaj jona

od dawna mówie że zielonogórscy za bardzo obrośli w pióra a całe lubuskie
            traktują jako swój prywatny folwark.
            dopóki nie ukróci się sobiepaństwa tego gnojstwa,dopóty będzie jak jest w
            lubuskiem,
            wojenki ,podchody,bieda,smród i ubóstwo.

pzdro
    • Gość: j-23 czy jest tam Szadny ? IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 01:25
      www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005021825
      • Gość: jona Re: IP: *.243.81.adsl.skynet.be 19.02.05, 17:21
        Tylko ze przeciez sa w sejmiku rowniez nasi p Andrzejczaj-jak nie myle sie
        kiedys byl wice prezydentem i p Wozniak-ex prezydent GW,a wiec gdzie oni sa-
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka