Dodaj do ulubionych

.....Czy jeden człowiek może uwalić forum?

18.02.05, 09:10
czy jeden czlowiek moze uwalic forum?
wydaje sie ze w gorzowie jest to mozliwe
w gorzowie wiele rzeczy jest mozliwe
wsadzanie do wiezien mandatowiczow,gdy bandytom i mordercom sie odracza
bezrobocie najwieksze w polsce
uciekajace fabryki i inwestycje
rzadzace vip-y z kicia
no i ich niedrodny potakiwacz from canada ktory zasmieca forum
swoimi opowiesciami
o tym ze umyl samochod,kiedy wielu w gorzowie nie ma co do garka wlozyc
o tym ze kupil cebulki tulipanow,kiedy niedlugo wielu bedzie wonchac kwiatki
od spodu
o tym ze przyjedza wydawac dolary,kiedy wielu to moze pojechac co najwyzej do
wieprzyc,chyba ze tam juz mieszka
i ciagle glendzi jaka ta ekipa rzondzaca jest super,kiedy w najpowazniejszych
publikatorach w kraju trombi sie o machlojach
za slowianki i mosty i drogi to jeszcze dlugo bedziemy placic
a swojom droga czy wybudowanie mostu,czy kawalka drogi w XXI wieku to taki
wielki sukces?
w swiecie to juz latali na ksiezyc i chca na marsa?
w gorzowie wmawiają nam ze wybudowanie 1500 m drogi to awans cywilizacyjny,to
tylko obrazuje jak nas urzadzili rzondzocy
te kumple bernarda
Obserwuj wątek
    • stefandedalus ... i sam sobie odpisuje na posty...... 18.02.05, 09:13
    • stefandedalus Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 18.02.05, 09:13
    • stefandedalus i dla kogo mają być te dzwony.. 18.02.05, 10:16
      jest człowiek który nie chce czynnie uczestniczyc w życiu miasta ale domaga się
      dzwonów na przywitanie
      o jakze ja bym go powital
    • Gość: Klar Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 83.238.11.* 18.02.05, 10:22
      stefan
      ty sie weź i uspokój
      nerwy człowiek ma jedne
      z powodu Benia????
      wyluzuj
      • Gość: Bernard Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 10:30
        Jak cos robie.... to robie dobrze....
        Pozdrawiam Panowie
        Referendowato
    • stefandedalus czy on ma psa przewodnika? 18.02.05, 10:41
      czy on ma psa przewodnika?
      w referendum należy dodać punkt
      odwołac Bernarda.
      frekwencja wzrosnie do 75 %
      a czy jego pies to bernardyn?
      • Gość: Bernard Re: czy on ma psa przewodnika? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 10:49
        Hey stefandedalus,
        Nie. Moj pies to German Shepherd Dog...
        Czystej krwi.
        Ma siedem lat z czego dwa na treningu....
        Trening bardzo drogi i....bardzo dobry...
        Idiote na mile rozpozna i rozbierze do naga bez zadrasniecia...
        Lub...
        Na mile idiote rozpozna i zmieni go w hamburger nie tykajac koszuli i spodni...
        Ja decyduje!!!
        Wszystko zalezy jak mu sie "bawic" pozwole...
        Ty pacanie powinienes bac sie nawet przez wielka wode...
        Oh, juz warczy...
        Pozdrawiam i....calych gaci zycze
        • stefandedalus grozby są karalne nawet w kanadzie ,pacanie 18.02.05, 10:54
          • Gość: Bernard Re: grozby są karalne nawet w kanadzie ,pacanie IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 10:58
            hey stefandedalus,
            To nie grozba...
            To OBIETNICA!!!!!
            Pozdrawiam pieskowato
            • Gość: Bernard Ja was tu wszystkich wykoncze...!!! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 11:15
              he he he he
              I pozdrawiam he he he he-owato
              • gorzowianka72 Chyba kpisz! 18.02.05, 11:33
                • Gość: Bernard Re: Chyba kpisz! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 11:40
                  Hey gorzowianka,
                  "Kpisz" to nieodpowiednie slowo...
                  Pozdrawiam
                • Gość: werty Re: Chyba kpisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:46
                  Teraz rozumiesz mój stosunek do palanta?

Jakis niedpieszczony psychol z demobilu SB....
                  • gorzowianka72 Re: Chyba kpisz! 18.02.05, 11:59
                    Gość portalu: werty napisał(a):

> Teraz rozumiesz mój stosunek do palanta?
                    Można się przyzwyczaić i do Bernarda ;-)
                    Mnie tam jest nie wzrusza, za bardzo rozsierdzeni są niektórzy... albo się za
                    bardzo przejmują wszystkim.
                    Bernard jaki jest każdy widzi. Jakie ma poglądy - również. Ale to jego sprawa.
                    Mam ochotę dyskutować - dyskutuję. Mam chęć pyskować - pyskuję;-)
                    Nie mam ochoty z nim gadać- omijam go z daleka.
                    Proste.

• Gość: jang64 Re:brawo,brawo,brawo IP: *.debno.sdi.tpnet.pl 18.02.05, 15:20
                      mam wielu znajomych tyle samo bliższych znajomych,wielu przyjaciół,poruszamy
                      przeróżne tematy,ale to co tu (na forach znaczy)się dzieje...totalny
                      odlot.jesteście Wszyscy nieziemscy,a jacy buńczuczni. pyszna zabawa i nie
                      tylko,to fakt.gratuluję Wszystkim tego co chcieliby mieć inni...,a Bernardowi
                      tego o czym Wszyscy myślą że nie ma.
                      • Gość: Bernard Re:brawo,brawo,brawo IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 18.02.05, 21:55
                        Hey jang,
                        Ten post nie spowoduje atakow na Ciebie przez okolo...12 godzin...
                        Myslenie wymaga czasu... Duuuzo czasu...
                        He he he he
                        Pozdrawiam ubawowo
                        PS. Poza edukacja (tak, tak, mozna sie wiele o Gorzowie nauczyc na tym forum...)
                        mam tu swietna zabawe.
                        • Gość: jang64 Re:Gorzów pienkny... IP: *.debno.sdi.tpnet.pl 19.02.05, 12:53
                          hej Bernard...,hej Wszyscy którzy jeszcze spią,albo myslą tudzież kontem-plują.
                          Jeśli o atakach...to ja mam tak pięknie zakuty łeb,że żaden atak mi nie
                          straszny...nie,nie,nie,a Gorzów... hmm,wiecie prześlicznej urody i jak Rzym na
                          siedmiu wzgórzach położony,w zieleni tonący... . I walczmy wszyscy żeby tylko w
                          zieleni nam pieknie tonął,a brońmy Go by jak Rzym ongiś nie skończył.
                          Albo to było inne miasto...?
                          pozdrawiam wszystkich,a w szczególności targaną rozterkami kupiecką społeczność.
                          miłego weekendu... dla polskojęzycznych łikędu.Pa
                          ps.niedzielę zostawcie dla rodzin
                    • Gość: poinformowany Re: Chyba kpisz! IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 20:08
                      gorzowianka72 napisała:

> Mnie tam jest nie wzrusza, za bardzo rozsierdzeni są niektórzy... albo się za
                      > bardzo przejmują wszystkim.

Rozsierdzeni, nie rozsierdzeni, przez długi czas forum gorzowskie było sceną
                      ciekawych dyskusji lub subtelnych flirtów.
                      Ciężko prowadzi się jedno lub drugie kiedy ni stąd ni z owąd jest się obrażanym
                      lub pouczanym.
                      • gorzowianka72 Re: Chyba kpisz! 19.02.05, 21:03
                        Gość portalu: poinformowany napisał(a):

> Rozsierdzeni, nie rozsierdzeni, przez długi czas forum gorzowskie było sceną
                        > ciekawych dyskusji lub subtelnych flirtów.
                        > Ciężko prowadzi się jedno lub drugie kiedy ni stąd ni z owąd jest się
                        > obrażanym lub pouczanym.
                        Trudno jest być obojętnym na uwagi, obrażanie lub pouczanie, owszem.
                        Ale jeśli kilku forumowiczów prowadzi dyskusję, a wcina się Bernard z
                        komentarzami czy pouczeniami, zlekceważ go, jeśli nie masz ochoty z nim
                        dyskutować. Poprostu ignoruj, jakby go nie było. Omijaj jego posty. Przecież
                        nie musisz odpowiadać na jego zaczepki, możesz prowadzić swobodną dyskusję obok
                        Bernarda.
                        Przecież na idiotyczne wątki czy posty innych forumowiczów (czyt. nie Bernarda)
                        nie odpowiadacie, jeśli uważacie je za bezsensowne czy wręcz idiotyczne.
                        Dlaczego dajecie się prowokować Bernardowi?
        • Gość: poinformowany Re: czy on ma psa przewodnika? IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 20:03
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Moj pies to German Shepherd Dog...

Po polsku mówi się "owczarek niemiecki".
          • Gość: Bernard Re: czy on ma psa przewodnika? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 06:12
            Hey poinformowany,
            I ty mu bedziesz mowil jakiego mam psa???
            W metryce ma napisane "German Shepherd Gog".
            I jest.
            Pozdrawiam
            PS. Nie wiem jak sie po chinsku nazywa...
    • stefandedalus nauczyć się o gorzowie? 19.02.05, 00:30
      o gorzowie to się mozna nauczyc wiecej jak sie jest w polsce
      i ktos cie z innego miasta pyta
      dlaczego u was rzondzi prezydent zza krat
      i dlaczego na przyklad prezydent nie chciał wzionc udział w powaznej radiowej
      dyskusji w poniedzialek
      czego sie boi
      i jak dlugo bernard bedzie popieral neislusznom sprawe?
      jak nie tulipanki,to piesek-a raczej bestia-,albo mycie smaochodu
      a nam w oczy ino wiatr
      ale bernard przyjedzie po nagrode
      • pertinax Re: nauczyć się o gorzowie? 19.02.05, 16:27
        Dajcie mu spokój. To biedny zakompleksiony człowieczek, który tam w Kanadzie
        nie ma przyjaciół i dobrych znajomych, nie ma tez pracy która byłaby dla niego
        pasją lub spełnieniem. Oczywiście odreagowuje się na forum. Miernikiem jego
        wielkości, nie jest jakakolwiek sensowność wypowiedzi i ich poziom, ale ilość
        wypocin i absorbowanie swoją osobą. Oczywiście jest to irytujące, zwłaszcza, że
        generalnie jego posty to powtarzane z uporem maniaka bzdury, mające sie nijak
        do faktów i logiki. Ze strony forumowiczów należy mu się jakas doza tolerancji,
        a najlepszym sposobem jest ignorowanie tych wypocin. Oczywiście, snobuje się on
        na wielkiego poplecznika obecnej, skorumpowanej ekipy, ale pewnie wynika to z
        przekory i kompleksów wobec tych forumowiczów którzy maja inne zdanie i ktorych
        jest większość. Jego poglądy są za to na rękę tym urzednikom i dzialaczom SLD,
        którzy mają za zadanie monitorować forum. To oni podbijają Bernardowi bębenek i
        doszukują się sensu w jego wypocinach. Znamienne jest, że jest to jedyny
        forumowicz, ktory na pisanie poświęca wiele godzin dziennie. Świadczy to o tym,
        że specjalnie w tej Kanadzie sie nie przepracowuje. Pewnie pobieranie zsiłku
        lub innych świadczeń i praca na czarno nie zabierają mu zbyt wiele czasu. Za to
        z pewnościa zbyt wiele uwagi temu człowieczkowi, poświęcają forumowicze, ale
        jesli to ma pomagać leczyć jego kompleksy - to cóż...
        • epi40 Bernard is King ! ! ! ! 19.02.05, 18:39
          Odnosze wrażenie że mu zazdrościcie
          facet ma auto
          działke czy ogródek
          komputer
          wolny czas
          psa
          żone
          samochód - umyty !
          i w dodatku przyjeżdża pooddychać pięknym gorzowskim powietrzem
          zazdrośc przez was przemawia
          ale trzeba było się ludzie zdecydować na jakąś opcję!
          a nie stać z boku z rękoma w kieszeniach
          • Gość: @(_)@ Re: Bernard is King ! ! ! ! IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 20:48
            eee! ja tam nie zazdroszczę.
            ta jego pani to chyba jakaś nieciekawa?
            bo on tak stale przy komputerze.
            • Gość: @(_)@ czy jest jakieś życie poza internetem? IP: *.dip.t-dialin.net 19.02.05, 21:00
              a może ten domek z ogródkiem, umyty samochód, wyszkolony pies i wymagająca
              pani - to tylko symulacje komputerowe? ;D

• Gość: haJa Re: czy jest jakieś życie poza internetem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 09:14
                A swoją drogą znajomy mi napisał mailem, że jego Ojcie c... td mówił że poza
                internetem jest życie. Wyobraż sobie, że aby sobie pogadać potrafią jeden dzień
                lub nawet kilka dni jechać do siebie pociągiem. Nie chce mi sie wierzyć. Czy to
                możliwe.
          • Gość: Bernard Re: Bernard is King ! ! ! ! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 06:19
            Hey epi,
            Ty jestes taka mila ze...zaglaskalabys kota na smierc....
            Pozdrawiam rozumiejaco
        • Gość: Bernard Re: nauczyć się o gorzowie? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 06:15
          Hey pertinax,
          Zostaw to koles....
          Lepsi od ciebie zrezygnowali....
          Pozdrawiam referendowato
          PS. Oczywiscie lubisz mnie tylko nie wypada ci sie przyznac...
    • aggulek Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 19.02.05, 20:39
      Pytacie czy Bernard może uwalić to forum? Patrząc na nie odnoszę wręcz
      przeciwne wrażenie:
      "Bernard niebawem przyjeżdża"
      "Kto to jest Bernard Dobryniewski?"
      "Bernard (prze-)Giety?"
      "Bernard na prezydenta"
      itp. itd.

Czekam na wątek "Bernard idzie zrobić kupę"
      Pzdr.A.
      • Gość: Bernard Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 06:24
        Hey aggulek,
        Budza sie rano...by mnie na forum spotkac...
        Pacany kochane...
        he he he
        Pozdrawiam oczywiscie i serdecznie...
        PS. Tylko mi na Jedrzejczaka glosowac... Bede sprawdzac!!!
        :)
    • Gość: lekarz Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 08:49
      Proponuje ignorować tego gościa do skutku. Może zrozumie, że już czs zmienić
      forum z gorzowskiego na zielonogórskie.
      • Gość: Bernard Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 09:12
        Hey lekarz,
        Ty bracie jestes jak ta cala Twoja gorzowska opozycja: proponujesz rzeczy
        niemozliwe...
        Pozdrawiam referendowato
        PS. Glosuj na Jedrzejczaka (glupoty zostaw na forum...)
    • emkael Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 20.02.05, 10:39
      Normalnie żałuje, ależ mnie dyskusja ominęła.
      Kilka dni temu, jak dobrze pamietam, poruszałem ten temat.
      A tu proszę.
      Nawet zostałem zjechany przez pewną gorzowiankę, ale trudno. O tym w innym
      poście (hmm.. post, post-cie? To tak a`propos ortografii, bo jak czytam niektóre wypowiedzi, to RENCE opadają. Dosłownie)
      Ale, do tematu.
      Nie mam zamiaru bronić Bernarda, bo też denerwują mnie jego wypowiedzi, lecz poniekąd rozumiem jego postepowanie.
      Będac w innym kraju przez dłuższy czas człowiek zaczyna tęsknić za językiem ojczystym, mową i polakami. A co on tam w Kanadzie ma?
      Ogródek, psa (niemieckiego), samochód.
      Jedynym jego kontaktem z krajem jest internet.Nie jest na bieżąco w sprawach, kóre dzieją się w mieście, więc z forum korzysta, bo tu głośno o wszystkim.
      Tylko te kretyńskie tematy...
      Ale tak jak pisała gorzowianka72 (o dziwo się zgadam), trzeba omijać posty, jak się komuś tematy nie podobają...
      No, chyba, że komuś już się w środku gotuje.

emkael
      • Gość: Bernard Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 23:05
        Hey emkael,
        A ty co robisz???
        Typowy reprezentant dzisiejszej gorzowskiej opozycji...
        Ludzi namawia do jednego ...a sam cobi co innego...
        Ech....
        Pozdrawiam referendowaciarsko
        PS. Jedrzejczak to dobry prezydent
        • Gość: werty Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 02:39
          "...Jedrzejczak to dobry prezydent..."

Taaaaakkkk!!!

Dobry do odstrzału... chore rogacze sie ubuja.... aby nie psuły populacji...
        • emkael Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 24.02.05, 10:13
          Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey emkael,
          > A ty co robisz???
          > Typowy reprezentant dzisiejszej gorzowskiej opozycji...
          > Ludzi namawia do jednego ...a sam cobi co innego...

Wypraszam sobie. Nie jestem w żadnej opozycji do nikogo i niczego.
          No, może jestem w opozycji do głupoty!
          • Gość: Bernard Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.02.05, 10:15
            Hey emkel,
            Jestes, jestes...
            Tadeusza nie lubisz...to opozycja jestes...
            Moze malutka, moze jednosobowa, ale zawsze...
            I powiem Ci cos.... Nie ma w tym nic zlego.
            Pozdrawiam
            PS. Jedrzejczak to dobry prezydent
            • emkael Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 24.02.05, 10:22
              Lubie, czy nie lubie.
              Powiem tak.
              Przez pewien okres nie wierzyłem artykułom wypisywanym np. w "Tylko Gorzów", bo wiadomo - prawdziwa opozycja musi dowalać.Ale jak przeczytałem artykuły w Rzeczpospolitej, to pomyślałem, że coś musi w tym być.
              Dlaczego? Bo "Rzeczpospolita" jest zbyt poważnym czasopismem, a nie jakimś szmatławcem typu Fakt czy SE. Tam nie podają nie sprawdzonych informacji... Nie moga sobie nawet na to pozwolić...
              Więc, czy Jędrzejczak to dobry prezydent?
              • blic Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? 24.02.05, 11:02
                emkael napisał:

> Więc, czy Jędrzejczak to dobry prezydent?

Nie jest, oczywiście. :)
    • stefandedalus Bernard jest jak stal z Huty Częstochowa ! 20.02.05, 22:53
      Twardziel?
    • Gość: Robert Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: 80.51.113.* 24.02.05, 09:11
      Tak , dokładnie tak , miasto w którym ubolewa się nad przyłapanym pijanym
      kierowcą , któremu się wręcza kwiaty zamiast sadzać do więźienia za to , że
      odważył się wchodzić wogóle do samochodu po alkoholu.
    • Gość: rex Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 24.02.05, 12:23
      Proponuję podejść do tego bez emocji. To forum jest dla każdego. Cenzura umarła
      na ul. Mysiej. I nie jestem tutaj niczyim stronnikiem
    • Gość: rABi Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 12:45
      Bernard ma problemy sam ze soba. Raz mysli i pisze tak innym razem inaczej.
      Wskazuje to na pewne zaburzenie osobowosci i jako taki przypadek powinien byc
      rozpatrywany. Osoby pokroju Bernarda czasami sa geniuszami a czasami idiotami w
      jednej chwili. Bernard wydaje sie raczej z tych "nie groznych", bardziej balbym
      sie jego psa.
      Pozdrawiam Bernarda i jemu podobnych
      • Gość: werty Re: .....Czy jeden człowiek może uwalić forum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:22
        rABi ... ty sie Boga bój....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka