Dodaj do ulubionych

GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 00:40
Rozmawiałem z kobietami z różnych stron polski - takie rózne imprezy zawodowo-
towarzyskie -panie -stwirdziły,że PANOWIE w Gorzowie są bardzo
zadbani ,pachnacy dobrymi perfumami ,ciekawe bryczki ,opaleni,
przystojni ,modnie ubrani -myślę że coś w tym jest!!!!!!!!Miło było wysłuchać
tych opini.Były to kobiety z W-Wy,Łodzi ,Katowic,Gdańska,Lublina,Krakwa,
.Do tej pory słyszaem o pieknych gorzowiankach.Wiosna,wiosna,!!!!!
Co to bedzie za dwa tygodnie ,jak zrobi sie ciepło,-oby jak
najszybciej!!!!!!!!Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 28.03.05, 01:41
      Hey swingpop,
      Nic nie poradzimy... Tacy juz super jestesmy...
      Pozdrawiam
    • Gość: Scott1 Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 10:59
      Swingpop masz super ciekawa prace. Az Ci zazdroszcze, tyle kibitek i z tak
      roznych miast Polski. Takie komplementy. Musisz byc dobry. Chyba nie " robisz "
      w sexbiznesie. Bo wowczas pomyslalbym, ze komplementowaly Ciebie starsze damy.
      Zartobliwie pozdrawiam I lu w Ciebie Dyngusem.
    • epi40 lubisz facetów!!!!!!! 28.03.05, 11:03
      no proszę ,lubisz facetów
      tylko uważaj na hemoroidy
      • Gość: swingpop Re: lubisz facetów!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:15
        epi40hey!wolę zdecydowanie kobiety ,po facetach jest mi nie dobrze ,tak samo
        jak po twojej wypowiedzi.łe,łe.łe.Muszę wyjśc z domu naświerze powietrze.
    • Gość: Scott1 Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.05, 11:17
      Adela czy to mial byc dowcip? Czy poprostu przejadlas sie sniadaniem?
    • Gość: swingpop Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:20
      Adela!Czy ty jesteś sutenerką ?jakiś ponownie prymityw dostal się na forum a
      było juz tak fajnie .Nie obrzydzaj ludziom Świąt Fe,fe,fe,!!
      • Gość: swingpop Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:44
        Adela! Świeża woda i świeże powietrze zrobią ci dobrze ,-wyjdż ,może się
        spotkamy -tylko mocno puszczaj pawia to cie rozpoznam.
        • epi40 odczep się od adeli 28.03.05, 11:50
          świngpop proszę daj spokój adeli,
          skoro tak uwielbiasz facetów co są super w swoich super brykach
          co się tak uczepiłeś dziewczyny?
          • Gość: swingpop Re: odczep się od adeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 11:54
            epi40 Wolę pijanego mężczyznę jak obrzyganą kobietę -mam taki gust-wybacz, ale
            Ciebie pozdrawiam.
            • epi40 Re: odczep się od adeli 28.03.05, 11:59
              co ma takiego pijany facet,że cie pociąga a czego nie ma dziewczyna że cie
              odpycha?
              przyjmuje pozdrowienia i ciebie też pozdrawiam świngpop,choć przyznaje że
              jestem nieczuły na menskie zaloty
              • Gość: swingpopCzy wszysc Re: odczep się od adeli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 12:25
                epi40!dzięki za pozdrowienia odpowiem Ci żartobliwie- mam poczucie
                estetyki ,odoru nie widać a resztki śniadania lub obiadu na kołnierzku lub
                garderobie widać.Chcę ci oznajmić że jednego i drugiego nie toleruję.Przestańmy
                sie tym zajmować bo to nie na naszym poziomie. Czy w/g Ciebie wszyscy
                pozdrawiający to zalotnicy Ty wielokrotnie pozdrawiasz !Oj TY TY ,TY, !
                • gorzowianka72 Dyngus 28.03.05, 13:50
                  Hej, Panowie, mokrego jajka... czy jakoś tak ;-)
                  :)
                  • Gość: swingpop Re: Dyngus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:07
                    Hey gorzowianka!ta woda się przydała -pozdrawiam -...czy jakoś tak.Na ulicach
                    dzieje się żle!!!!!!!nie wychodz.
                    • Gość: swingpop GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:12
                      Nie rozwadniajcie posta !Na ulicach dzisiaj dużo wody.pozdrawiam
                    • gorzowianka72 Re: Dyngus 28.03.05, 14:12
                      Gość portalu: swingpop napisał(a):

> Hey gorzowianka!ta woda się przydała -pozdrawiam -...czy jakoś tak.Na ulicach
                      > dzieje się żle!!!!!!!nie wychodz.
                      O tej godzinie się dzieje jeszcze?
                      Na Zawarciu chyba spokojnie.
                      Pozdrawiam
                      • Gość: swingpop GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 14:22
                        Leją wodę w postach i na ulicy i dla dziewicy ,oblubienicy ,bo to są dobrzy
                        hydraulicy.pozdrawiam gorzowinkę.
    • squonko Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.05, 16:59
      najbardziej ubolewam, że już nie spotyka się na ulicach Gorzowa panów w butach
      na koturnach (czyli w tzw. "żelazkach"). nie był to nigdy częsty widok, ale z
      jakimś prawdopopodobieństwem b y ł. lecz chyba już to se ne vrati...
      • Gość: do wszystkich Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.53.* 28.03.05, 19:27
        S
      • squonko Re: GORZOWSCY FACECI-SUPER!!!!!!!!!!!!!!!! 28.03.05, 19:32
        prawdopodobieństwem* ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka