bart.q 02.11.02, 20:03 Ktoś (maszyny nie są tak celnie wybiórcze) skasował borysowy wątek o trzydziesym tysiączku na forum. Zatem, ponowne gratulacje z okazji okrągłej cyferki. (Ta wiadomość w kilku kopiach na pewno przyspieszy jej osiągnięcie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: 30 tysięcy 02.11.02, 20:08 bart.q napisał: > Ktoś (maszyny nie są tak celnie wybiórcze) skasował borysowy wątek o > trzydziesym tysiączku na forum. > Zatem, ponowne gratulacje z okazji okrągłej cyferki. > (Ta wiadomość w kilku kopiach na pewno przyspieszy jej osiągnięcie). Głupio wyszło, mogliśmy pogadać do 30 tysięcy... ale... no wiesz. Zresztą na prawdę dzisiaj forum jakoś dziwnie chodzi, powiela posty. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Tak sobie myślę, że redakcja chyba musi mieć... 02.11.02, 20:10 ... przygotowaną jakąś nagrodę dla forumowicza, który ustrzeli 30 tysięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Tak sobie myślę, że redakcja chyba musi mieć. 02.11.02, 20:12 marek_p napisał: > ... przygotowaną jakąś nagrodę dla forumowicza, który ustrzeli 30 tysięcy. Nie no, co ja piszę za bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Tak sobie myślę, że redakcja chyba musi mieć. 02.11.02, 20:17 marek_p napisał: > > ... przygotowaną jakąś nagrodę dla forumowicza, który ustrzeli 30 tysięcy. > > Nie no, co ja piszę za bzdury!!! Żadne bzdury. Redakcja z pewnością przygotowała główną nagrodę: pochwała wzrokowa Darka (za pośrednictwem forum, oczywiście). (No i porwało tornado gościa z piwnicy...) Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Uważam, że... 02.11.02, 20:18 ... nagroda należy się forumowiczowi o nick-u HIRO! Poważnie. Trochę narwisty gościu jest, ale w sumie naprawdę O.K. W Toruniu zrobił zrzutę w jakiejś licytacji dla dzieciaków... Szkoda, że nie chciał z nami wypić piwka na forumowej imprezie. Czasami przy piwie można wiele załatwić, dogadać się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Uważam, że... IP: proxy / *.gorzow.mm.pl 03.11.02, 12:24 marek_p napisał: > ... nagroda należy się forumowiczowi o nick-u HIRO! > Poważnie. > Trochę narwisty gościu jest, ale w sumie naprawdę O.K. > W Toruniu zrobił zrzutę w jakiejś licytacji dla dzieciaków... > bardzo !ale to bardzo nieładnie napisałeś o internetowej akcji! wpłacając 105 zł.niestety wygrałem /niestety-bo kwota moim zdaniem jest śmiesznie mała!/ > Szkoda, że nie chciał z nami wypić piwka na forumowej imprezie. chciał i pił!~/obok/ > Czasami przy piwie można wiele załatwić, dogadać się... pewnie!!!-że tak pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: 30 tysięcy 03.11.02, 12:38 ula_ napisała: > Congratulation! > A mnie nie było, no! :( > WŁAŚNIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Uli nie było 30 tysięcy się nie liczy-do poprawki! 03.11.02, 13:42 hiro napisała: > ula_ napisała: > > > Congratulation! > > A mnie nie było, no! :( > > > WŁAŚNIE!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
hiro hiro jest ZA 03.11.02, 13:48 marek_p napisał: > hiro napisała: > > > ula_ napisała: > > > > > Congratulation! > > > A mnie nie było, no! :( > > > > > WŁAŚNIE!!!!!!!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p ... a ja nawet przeciw :) 03.11.02, 13:53 W niedzielę to już nic poważnego nie da się napisać. Kiedyś miałem wątek pszczeli, ale mi gdzieś zaginął. Miodu niestety już też ni mam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Odkop wątek pszczeli! :) 03.11.02, 13:58 marek_p napisał: > Miodu niestety już też ni mam :(( A co z pszczółkami??? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: 30 tysięcy 04.11.02, 11:27 bart.q napisał: > Ktoś (maszyny nie są tak celnie wybiórcze) skasował borysowy wątek o > trzydziesym tysiączku na forum. Rzeźnik z Sikorskiego. Wdrożono śledztwo. Wypruję mu flaki. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: 30 tysięcy 25.11.02, 20:24 aborys napisał: > bart.q napisał: > > > Ktoś (maszyny nie są tak celnie wybiórcze) skasował borysowy wątek o > > trzydziesym tysiączku na forum. > Rzeźnik z Sikorskiego. > Wdrożono śledztwo. Wypruję mu flaki. i jak wypadło? czyje flaki wiszą na śmietniku?:-)))))))))))))))))))))))) borys-bądź mężczyzną- dotrzymaj słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: 30 tysięcy 26.11.02, 14:22 Osiem tysięcy w trzy tygodnie???? /teraz cyferka dochodzi do 38 tys./ Maszyna się podupcyła radykalnie. Wynika, że czwartą część postów wpisywanych od prawie 2 lat - wpisano w trzy tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: 30 tysięcy 27.11.02, 01:12 aborys napisał: > Osiem tysięcy w trzy tygodnie???? > /teraz cyferka dochodzi do 38 tys./ > Maszyna się podupcyła radykalnie. > Wynika, że czwartą część postów wpisywanych od prawie 2 lat - wpisano w trzy > tygodnie. Pewnie podpięli ją pod PKW. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: 30 tysięcy 01.12.02, 12:16 aborys napisał: > Osiem tysięcy w trzy tygodnie???? > /teraz cyferka dochodzi do 38 tys./ > Maszyna się podupcyła radykalnie. > Wynika, że czwartą część postów wpisywanych od prawie 2 lat - wpisano w trzy > tygodnie. niedobry ten hiro oj kawał ....z niego :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: 30 tysięcy 06.12.02, 11:50 aborys napisał: > /teraz cyferka dochodzi do 38 tys./ A teraz z kolei 32790. Wynika, że nie należy się przejmować. Ustalmy, że mamy 50 tys. Odpowiedz Link Zgłoś