danny_boy 03.07.06, 12:43 >Bo te suknie są stworzone dla cyganek, inne kobiety wyglądają w nich >dziwnie, tak, że coś nie pasuje Taaa, tyle że w Terno na 5 tancerek tylko jedna jest prawdziwą Cyganką, a jakoś nie wyglądają dziwnie w tych sukniach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danny Do pretty01 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:53 Mój post jest z godziny 12:45 i do tej pory (15:53) nie jest widoczny na stronie forum. Czemu tak się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Do pretty01 03.07.06, 23:25 Gość portalu: Danny napisał(a): > Mój post jest z godziny 12:45 i do tej pory (15:53) nie jest widoczny na > stronie forum. Czemu tak się dzieje? Nie wiem :) pewnie wina kabli jakichś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do pretty01 IP: *.ed.shawcable.net 03.07.06, 23:28 Hey Danny, Czy napisales w ytm poscie, ze Bernarda nie lubsz??? To nie jest mile widziane...To mogloby wytlumaczyc... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Taniec, śpiew i czarne oczy, co błyszczą 03.07.06, 16:45 dalej w artykule: > Same falbany to 40 metrów. Reszta to około 30 metrów. /-/ > A Cyganki mają we krwi 40 metrów falban, 30 metrów materiału, i chodzenie w tym, jakby nie miało się na sobie nic - opowiada Wanda Rutowicz z Konstantyna Łódzkiego projektuje i szyje cygańskie suknie. Tak... Coś mi sie zdaje, że Pani Wanda trochę popłynęła. I albo to klientki ją, albo to ona je cygani na falbanach. No bo gdzie ona wszyje te 40 metrów falban? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Taniec, śpiew i czarne oczy, co błyszczą 03.07.06, 16:48 "...No bo gdzie ona wszyje te 40 metrów falban?" ... w szyje... Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 Re: Taniec, śpiew i czarne oczy, co błyszczą 03.07.06, 16:52 e_werty napisał: > ... w szyje... To tak. To wierzę. Nie takie "metraże" się ze szwagrem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard he he he ..ze swagrem to my nie takie...he he he IP: *.ed.shawcable.net 03.07.06, 23:30 Hey amb, Dobre.. he he he Dzieki za dowcip.... :) PS. Jedrzejczak to dobry Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś