zuzaplich 12.12.01, 19:57 Gdzie najbardziej lubicie chodzić wieczorami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J24 Re: Pub'y IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 20:46 zuzaplich napisał(a): > Gdzie najbardziej lubicie chodzić wieczorami? Celtic, ponad wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Pub'y IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.01, 21:23 Fajnie się czuję w studni, chociaż czasami jest trochę za głosno. Ale za to świetnie się tańczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pub'y 16.12.01, 02:28 Gość portalu: Pretty napisał(a): > Fajnie się czuję w studni, chociaż czasami jest trochę za głosno. Ale za to > świetnie się tańczy!! Fakt, że klimat jest ciekawy, ale jeśli ktoś nie lubi tańczyć i zbyt głośnej muzyki? A chce posiedzieć przy kawce? Studnia w tym wypadku odpada. Pozdrówka. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Pub'y IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 11:24 ula_ napisał(a): > Fakt, że klimat jest ciekawy, ale jeśli ktoś nie lubi tańczyć i zbyt głośnej > muzyki? A chce posiedzieć przy kawce? Studnia w tym wypadku odpada. > No to myslę, że wtedy prosto pod zielony abażur! Jakiego tam dają dobrego grzańca! Hmmm... akurat na taką pogodę... pozdrawiam. Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pub'y 18.12.01, 14:17 Gość portalu: Pretty napisał(a): > No to myslę, że wtedy prosto pod zielony abażur! Jakiego tam dają dobrego > grzańca! Hmmm... akurat na taką pogodę... > pozdrawiam. Pretty Czy aby napewno? Już w innym wątku pisałam, że mnie dziwne słuchy doszły na temat Abażuru? Dla dwojga płci on? ;)) Bez urazy, tak słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pub'y 16.12.01, 02:29 Gość portalu: J24 napisał(a): > Celtic, ponad wszystko ! Wszystko by było OK, gdyby nie to jasne światło! Reszta w porządku. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api Re: Pub'y IP: *.easynet.pl 16.12.01, 13:30 A co się stało z Corą? Za moich czasów to był lokal :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pub'y 18.12.01, 14:13 Gość portalu: api napisał(a): > A co się stało z Corą? Za moich czasów to był lokal :-) Chyba jakoś żyje, ale cienko, cienko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: api Re: Pub'y IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 13:45 Byłem ostatnio w Gorzowie i odwiedziłem Pod Zielonym Abażurem, na taką knajpę kiedyś czekaliśmy... pozdrawiam, były mieszkaniec grodu nad Wartą Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Pub'y 16.12.01, 19:29 Ja głosuję za Gerappą. A tak naprawdę to rzadko gdziekolwiek chodzę bo nie mam czasu, praca na zakładzie mnie zużywa i wieczorami wolę posiedzieć przy domowym ognisku. Ale Gerappa jest fajna. I okolica magiczna prawie jak w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Pub'y IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 12:53 W Gerappie jest bardzo Miły Pan Kelner.Kiedy pożaliłam się koleżance, że jest mi zimno, Miły Pan Kelner przechodząc przypadkiem usłyszał i przyniósł mi grzejnik! Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: Pub'y 18.12.01, 14:14 gnomek napisał(a): > Ja głosuję za Gerappą. A tak naprawdę to rzadko gdziekolwiek chodzę bo nie mam > czasu, praca na zakładzie mnie zużywa i wieczorami wolę posiedzieć przy domowym > > ognisku. Ale Gerappa jest fajna. I okolica magiczna prawie jak w Krakowie. A gdzież ona? Ta Gerappa? Ludzie, ale ja mało wiem :((( Pozdro. U. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Pub'y IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 14:32 ula_ napisał(a): > A gdzież ona? Ta Gerappa? > Ludzie, ale ja mało wiem :((( > Pozdro. > U. Nie byłem, ale wiem że blisko muru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Pub'y IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.01, 16:32 Jest zaraz przy murze. W drugiej czy trzeciej kamienicy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaplich Re: Pub'y 23.12.01, 18:31 Moje ulubione puby to: Magnat Cobra Gerappa Studnia Odpowiedz Link Zgłoś