marek_p 20.01.09, 10:28 Opowiadajcie - kto górą, my, czy oni ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calama Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 10:30 zawsze MY z każdym wirusem sobie poradzimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
pyttacz Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 10:32 Wirusy mozna przeciez jakos wychowac. Zeby nie byly takie agresywne i w ogole. Sa przeciez specjalisci od ADHD. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 10:37 pyttacz napisał: > Wirusy mozna przeciez jakos wychowac. Miód nie pomógł, tak walnęły mną o łóżko, że jeszcze gwiazdki przed oczami świecą. Kogoś jeszcze nam tu uszkodziły ? (lista obecności pliss) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wirusom śmierć ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 10:41 marek_p napisał: > Kogoś jeszcze nam tu uszkodziły ? (lista obecności pliss) Moja drukarke. Sprobuj imbir do miodu, taki swiezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:49 Gość portalu: login_t napisał(a): > Sprobuj imbir do miodu, taki swiezy. wlasnie, sprobuj, ma dzialanie przeciwwymiotne choc mysle, ze nie o to chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 10:46 marek_p napisał: > Miód nie pomógł miód miał pomóc? ciekawe jak? pitolona medycyna naturalna! mnie propolis chciał zamordować w listopadzie przysięgłam zemstę na fczołach każdej skrzydełka pieczołowicie powyrywam! Zdrowiej! ps. myślałam, że powaliło Ci kompa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 18:56 calama napisała: > przysięgłam zemstę na fczołach > każdej skrzydełka pieczołowicie powyrywam! oj, calamo, to Ty jesteś winna wymieraniu pszczół?! Niedobra Ty. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 22:36 Gość portalu: Żanna napisał(a): > oj, calamo, to Ty jesteś winna wymieraniu pszczół?! Niedobra Ty. ;- ) > jeszcze żadnej nie tknęłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gianka Re: Wirusom śmierć ! 22.01.09, 14:58 calama napisała: > pitolona medycyna naturalna! nie zgodzę się z sąsiadką :P najlepszy lek, uskuteczniony już na sobie (zależy od wirusa i stopnia zaawansowania choroby, ale na to świństwo, co teraz w Gorzowie, powinien zadziałać): 1/3 szklanki ciepłej wody, sok z ok. ćwiartki cytryny, pół łyżeczki miodu, 4 krople tabasco (samotni lub odważni mogą dodać jeszcze zgniecione 2 ząbki czosnku). I pod kołderkę! Z zapasem chusteczek. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wirusom śmierć ! 23.01.09, 22:41 "...I pod kołderkę! Z zapasem..." koniaku... P.S. Po cholere tabasco? Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 16:50 marek_p napisał: Kogoś jeszcze nam tu uszkodziły ? (lista obecności pliss) Mnie nieco... i moje potomstwo... Potffory już drugi tydzień w domu siedzą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:26 marek_p napisał: > Miód nie pomógł, hehe, moze homeopatia na wirusy? sa tacy co w to wierza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Wirusom śmierć ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.09, 15:03 Gość portalu: fju fju napisał(a): > hehe, moze homeopatia na wirusy? sa tacy co w to wierza ... Jedno co pomaga skutecznie to na koronke do milosierdzia bozego wsadzic do pieca hutniczego. Wirusy padaja jak móhy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wirusom śmierć ! IP: *.gpsk.am.poznan.pl 22.01.09, 15:21 nie dosc, ze homeopata to jeszcze zabobony propaguje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klasa.robotnicza Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 11:04 Mnie też atakują. Efekt to zwiększona aktywność w wątkach Sławka Wieczorka. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Wirusom śmierć ! 20.01.09, 17:46 "...my, czy oni..." ... czyli kto? Jeżeli wirusy to one a jeżeli "oni" to już zaczynasz "wieczorkirm myśleć"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 18:44 my, czy oni ? zawsze i tylko: one! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:24 mnie sie wirusy nie imaja ale z jednym virusem nie bede experymentowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_te Re: Wirusom śmierć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:11 Gość portalu: fju fju napisał(a): > ale z jednym virusem nie bede experymentowac Lepiej sie z nim zaprzyjaznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Chronic wirusy! IP: 139.142.51.* 23.01.09, 19:09 Hey, Ludzie nie lubia wirusow bo nic o nich nie wiedza... Wirusy sa niezrozumiane i pod ciagla presja zlej propagandy... Wirusom trzeba dac szanse.. Usiasc razem...Porozmawiac. Poznac blizej... Na pewno dadza sie polubiec... Wirusy sa tez najliczniejsza grupa w systemie ekologicznym wiec ktos chce ich pozycje oslabic! Brudna polityka! Niech zyja wirusy! Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: Wirusom śmierć ! 23.01.09, 09:00 Nigdy nie byłem na zwolnieniu lekarskim z powodu przeziębienia. Wstaję rano - ok, teraz odjazd. Przede mną weekend. Zrobię wirusom armagedon. Jak się nie uda, to będzie mnie czekała wizyta u rodzinnego, którego może widziałem dwa razy w życiu. O ile się do niego dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś