kobieta25.2 10.04.10, 11:42 czy któraś z was ma może tę dietę? Czy jest ona skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata3211 Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:48 Kobieto niemasz innych zmartwień!!! ludzie zgineli a ty o diecie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:51 akurat tym przejmuję się od trzech godzin, ale chyba nie masz zamiaru pouczać mnie co ja mam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:53 nie pouczam zadaje pytanie. poprostu. gdyby w tym samolocie był ktoś z twojej rodziny albo ktoś znajomy to też byś się dietą przejmowała?? Odpowiedz Link Zgłoś
beata3211 Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:53 przepraszam cię niebież tego do siebie. juz sama niewiem co robie. uznajmy że tych moich komentarzy niebyło Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta25.2 Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:57 wiesz juz się napłakałam nad tą tragedią ale nic w tej sprawie nie da się zrobić, nie ma tam mojej rodziny, na szczęście ale zycie toczy się dalej i czy dlatego że jest ta tragedia nie mam dac dziecku też jeść? Odpowiedz Link Zgłoś
0pinia.publiczna Re: dieta brzuch stop 10.04.10, 11:58 a czy w obliczu tej tragedii, nie mozna poruszyc innych tematów przepraszam, ale zrozum, ze może nie dla każdego ta tragedia jest tak samo wazna. Kobieta wpisała tutaj, pytanie o diete i luz, nie wpisała tego pytania w wątku o rozbitym samolocie, wiec przestań sie czepiać, jak Cię brzuch stop nie interesuje, to nie zagladaj, czytaj tylko relacje i komentarzae na żywo ze Smoleńska, ale nie pouczaj i nie wymagaj, aby inni tak samo jak ty, tak rzezywali tę katastrofę. Wątpie, ze u Ciebie w domu teraz nie mówi sie o niczym innym, dzieci chcą jeść, chcą siku, chca sie bawić, maja katar lub gorączkę, trzeba się zajac nimi,. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczusia86 Re: dieta brzuch stop 20.05.10, 11:23 ja stosuje już ponad tydzień.. spadło 11kg i cały czas spada polecam :] Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: dieta brzuch stop 21.05.10, 12:14 dziżaz, co to za dieta??? szczegóły pls Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: dieta brzuch stop 25.10.10, 16:25 Przyznaje ze nigdy tej diety nie stosowałem. cóż usłyszałem o niej niedawno a ja juz schudłem innym sposobem wiec jej nie potrzebuje Moge sie wypowiedzieć tylko na temat tych diet które sam stosowałem lub które stosowali moi znajomi i byly skuteczne(o nieskutecznych nie ma co mowic) Ja schudłem 8 kilo w dwa miesiace dzieki Allen Carr „ Prosta metoda jak skutecznie pozbyć się zbędnych kilogramów” jeśli ktoś ja chce to polecam link selkar.pl/aff/ksiazkadlaciebie/prosta_metoda_jak_skutecznie_pozbyc_sie_zbednych_kilogramow_carr_allen_p_110814.html Jest to na tyle fajna metoda że Allan niczego nam nie każe lub zabrania zienia natomist nasze podejscie do żywienia jedzenia itd nina dieta która wiem ze jest skuteczna bo stosowali ja moi znajomi (ja nie bo z duzo w niej ograniczeń) to dieta doctora Dukana Dlatego jeśli ktos bardzo chce ksiązki z cała metoda Dukana to prosze w najlepszej cenie opis całej metody: selkar.pl/aff/ksiazkadlaciebie/nie_potrafie_schudnac_dukan_pierre_p_80462.html wiecej przepisów: selkar.pl/aff/ksiazkadlaciebie/nie_potrafie_schudnac_350_nowych_przepisow_dukan_pierre_p_102858.html i na czym polega fenomen metody: selkar.pl/aff/ksiazkalaciebie/metoda_doktora_dukana_dukan_pierre_p_139983.html te dwie wiem ze dzialaja jeśli dowiem sie czegos wiecej o tej diecie brzuchstop to dam znac Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: dieta brzuch stop 25.11.10, 21:28 niestety ale na dwie osoby które znam dieta brzuch stop jakos nie zadziałała tak jak opisywano - ściema?? Może na inne osoby działa nie wiem?? na moich znajomych podziałało tylko tyle ze w miesiąc 2 kilo w dół.... NA dodatek czego sie spodziewac jak wydajesz kase na parenaście stron super książki... JEk dla mnie i moich znajomych diecie brzuch stop podziekujemy i tzreba bedzie powalczyć o rzekomo gwrantowany zwrot kasy Odpowiedz Link Zgłoś
scianka13 Re: dieta brzuch stop 29.05.11, 21:42 Nowe informacje co do diety brzuchstop - 4 miesiące temu koleżanka zaczeła stosować diete brzuchstop schudła 4 kilo i następnie przytyła 3... bez komentarza na szczęście 2 miesiące temu polecono jej diete doktora Dukana. Na dzień dzisiejszy schudła przez te 2 miesiące 12 kilo i chudnie dalej do swojej wymarzonej wagi . Dlatego jeśli ktoś szuka diety i chce schudnąć to śmiało polecam własnie diete doktora dukana oto link do jego książek: skocz.pl/pdukan proponuje zacząć od przeczytania książki " nie potrafię schudnąć" jak na razie osobiście nie znam jeszcze osoby która była by na tej diecie i nie schudła. Zresztą najlepszą wizytówką tej diety są miliony ludzi na całym świecie które schudły dzięki Diecie dukana skocz.pl/pdukan Odpowiedz Link Zgłoś