look28 01.04.04, 15:52 szukam tabletak odchudzajacych skutecznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
u.l.l.a Re: odchudzanie 08.04.04, 01:51 Hej!Dla siebie?Ja stosowałam bio-chrom, hamował on apetyt, zwłaszcza na słodycze, co pomagało mi w trzymaniu się diety. No, oczywiście nie schudniesz jak nie będziesz się ruszała-trochę sportu na pewno się przyda. Teraz odstawiłam te tabletki, bo karmię piersią, a prawdopodobnie nie powinno się ich stosować przy karmieniu. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maura6 Re: odchudzanie 08.04.04, 14:47 Zdecydowanie nie wolno stosować żadnych wspomagaczy w czasie karmienia. Mam dwoje dzieci, w każdej ciązy przytyłam dość sporo (16 i 19 kg) i obecnie ważę niecałe 50 kg a mój synek ma 1,5 roczku. Także zastrzegam, że przez okres karmienia (dla zdrowia dziecka) tabletek nie wolno stosować!!! Natomiast po zakończeniu karmienia stosowałam Chudeus-Syt (ok 13 zł za 60 tabletek) zapycha żołądek przed posiłkiem właściwym i mniej się zjada oraz chrom przeciwko słodyczom, bo jestem ogromnym łasuchem Poza tym dużo ćwiczę, bo lubię. Aerobik (2 x 45 min), rower i spacery. Powodzenia !!! Napewno się uda, źródłem sukcesu jest motywacja do osiągnięcia celu. Musisz znać odpowiedź na pytanie dlaczego to robię - potem juź samo idzie. Jola Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Nie ma takich tabletek 12.04.04, 23:07 Same tabletki nic nie zdziałają, musisz ograniczyć jedzenie, więcej się ruszać, zmienić dietę, wyrzucić słodycze, masło, sery, pieczywo, słodkie gazowane napoje i żadne tabletki nie będą potrzebne. Poza tym najlepiej będzie jak odwiedzisz specjalistę bo tu masa oszołomów robiących sobie krzywdę i szerzących ten ciemnogród. Odpowiedz Link Zgłoś