Dodaj do ulubionych

dieta kopenhaska

11.01.13, 17:43
ma ktoras ochote zaczac ze mna od jutra?
Obserwuj wątek
    • pinkdot Re: dieta kopenhaska 27.01.13, 08:47
      Ja miałam 2 podejścia do kopenhaskiej - nie byłam w stanie wytrzymać dłużej niż 2-3 dni. Teraz stosuję dietę 5:2 i jest super - nawet przez święta nie przytyłam (mimo iż zrobiłam sobię przerwę od postów).
      • mehil.dam Re: dieta kopenhaska 11.02.13, 12:15
        Na kopenhadzkiej byłam i bardzo nie polecam. Byłam bardzo wycieńczona, zero energii, bledziutka. Wtedy byłam panną, jeździłam tylko na jakieś praktyki, na których nie robiłam nic i w sumie jakiś innych większych obowiązków nie miałam. Nie wyobrażam sobie tego teraz przy małym dziecku, prowadzeniu własnego domu.
        Schudłam jakieś 5-6 kilko, ale nie miałam wtedy jakiejś specjalnej nadwagi, tylko wałeczek na brzuchu. Nie przytyłam później tylko dlatego, że podjęłam pracę, w której traciłam bardzo dużo energii, praktycznie biegane i dźwiganie przez kilka-kilkanaście godzin. Koleżanki z pracy mojej mamy (a też ma pracę fizyczną) po tej diecie w krótkim czasie przytyły dwa razy tyle co schudły.
        Podobno ta dieta opłaca się tylko jak przed ważną imprezą potrzebujesz zrzucić wałeczek lub umiesz później utrzymać rygor trzech (czterech) posiłków dziennie i masz czas na wysiłek fizyczny.
        • kajka271 Re: dieta kopenhaska 19.02.13, 13:45
          Ja wręcz przeciwnie, bardzo lubie tę dietę... schudłam na nij kiedys kilka kg i od tego czasu mi one nie wróciły. Mam wrażenie, że coś mi wyregulowała w organizmie i od już chyba z 10lat utrzymuje stałą wagę (no poza wzrostami ciążowymi, ale to zaraz samo mi spadało). Do tego ja lubie befsztyki i aż marzy mi się ta dieta... smile
    • 42andzia Re: dieta kopenhaska 23.02.13, 14:14
      Mi jakoś diety nie pomagają odchudzałam się tydzień schudłam 5 kg i potem znów przytyłam dwa razy więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka