Dodaj do ulubionych

Plastyka brzucha

• ofelia1982 Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 09:29
      Jestem fanka botoksu i kwasu hial. Ale na plastykę brzucha bym się nie zdecydowala. Toć to operacja obarczona ryzykiem.
      • mag1982 Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 10:43
        Nie obraź się ofelio ale mam wrażenie, że jesteś perfekcjonistką, więc podejrzewam, że gdybyś miała taki brzuch jak ja to już dawno byłabyś po operacji.
        • princesswhitewolf Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 22:44
          po co jej to mowisz ? nie znasz jej wiec nie truj baby swoimi diagnozami. Jak chce miec maske na twarzy to ma prawo.
          • ofelia1982 Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 23:20
            ma racjje, duzo od siebie wymagam i czasem slysze, ze przesadzam. ale jednak jestem matka i mam dwojke najwspanialszych ludzi do odchowania, nic nie jest warte ryzyka, by tego nie zrobic.
            a co masz takiego z brzuchem? duzo skory czy tylko tluszcz? bo Skalpel Chodakowskiej radzi sobie z wieeelkimi brzuchami.
            • mag1982 Re: Plastyka brzucha 03.04.15, 07:22
              Luźna skóra + masa rozstępów. Jak mi powiedziała znajoma fizioterapeutka - ze skórą jak z gumą w majtkach. Jak za mocno się naciągnie to już nie wróci do dawnej postaci. A cała jestem szczupła, ważę ok. 53 kg. tylko ten brzuch...
    • kill.emall Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 13:02
      Po pierwsze nie mam takiej potrzeby. I patrząc od strony genetycznej - nie będę miała.
      Po drugie, jak się da, chcę unikać ingerencji chirurgicznych.
    • ichi51e Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 13:20
      Gdybym miala kase i metoda bylaby skuteczna zlikwidowalabym rozstepy i wlosy (te niechciane wink
    • kkalipso Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 22:58
      Fajny i ciekawy jest ten wątek. Co kobieta to inne doświadczenie, inna historia.
    • piepe Re: Plastyka brzucha 02.04.15, 23:56
      Kiedyś będą pytać, dlaczego w ogóle kobiety robiły sobie takie zabiegi. Przeciez są więcej warte niż spojrzenie faceta/pensja męża.
    • wyyznawczyyniwielkiegoczerwia Re: Plastyka brzucha 03.04.15, 07:37
      Absolutnie. K9cham siebie i akceptuję swoje ciało jakie by nie było. No i daleko mi do wenezuelskiej mentalności.
    • carolla27 Re: Plastyka brzucha 05.06.16, 19:00
      ja tak smile Znajoma miała robioną liposukcję metodą body-jet podobno najlepsza.Trochę czytałam swojego czasu na ten temat. Jak będę miała kaskę to na pewno sobie też zrobię, bo mam sporu problem od długiego czasu.
    • nutella_fan Re: Plastyka brzucha 05.06.16, 19:11
      Ja mam i możliwości finansowe i brak przeciwskazań, ale na plastykę bym się nie zdecydowala. Czytalam, że to poważna operacja obarczona sporym odsetkiem powokłań.
      • carolla27 Re: Plastyka brzucha 01.07.16, 10:15
        serio? Z tego co się orientowałam to przygotowanie do zabiegu Body Jet jest standardowe ze znieczuleniem miejscowym do tego są wykonywane testy laboratoryjne, takie jak morfologia oraz test krzepliwości krwi, badanie układu sercowego, oddechowego i krwionośnego oraz wykluczenie przeciwwskazań. Dodatkowo w celu zmaksymalizowania bezpieczeństwa pacjenta prowadzi się także okołozabiegową kurację antybiotykową. Moja znajoma nie miała żadnych powikłań, ale to jeszcze zależny może kto się tym zajmuje. Ja mam już sprawdzony gabinet smile
    • rosapulchra-0 Re: Plastyka brzucha 04.07.16, 19:28
      Mam za sobą operację usunięcia skóry z brzucha. Po operacji zmniejszenia żołądka. Trzy bite miesiące mi się blizna paskudziła, codziennie musiałam jeździć na wyciskanie z brzucha tzw. chłonki. Dziękuję, więcej nie chcę.
      • bei Re: Plastyka brzucha 02.07.17, 20:49
        Rosa, jaka Ty odważna jestes😊👍
    • hermenegilda_zenia Re: Plastyka brzucha 04.07.16, 21:33
      Nie definiuję się przez pryzmat wyglądu, choć nic mi nie brakuje i nie mam potrzeby krojenia się, żeby usuwać wyimaginowane kompleksy, tylko dlatego, że "inni tak robią" a chirurgia plastyczne/estetyczna staje się czymś powszechnym jak pójście do fryzjera. Odrzuca mnie to. Poza tym o ile nie pamięć nie myli co do statystyk, liczba zgonów po liposukcji jej wyższa niż w przypadku powiększenia biustu.
    • aneta-skarpeta Re: Plastyka brzucha 04.07.16, 22:04
      powiem tak- mam za dużo skóry na brzuchu i rozstępy- teoretycznie plastyka brzucha jest dla mnie, problem w tym, że efekt końcowy nie jest dla mnie atrakcyjny na tyle, aby tyle pieniedzy wydać
    • bei Re: Plastyka brzucha 02.07.17, 20:48
      To nie są bezpieczne ingerencje...
      Wielkim szczęściem brzuch mam ok, ale gdyby nawet był niepłaskie lub bardzo wypukły nie -oddałabym się liposukcji.
      Nie mam biustu i nie zdecydowałam się na implanty, mimo, ze to nie byłby wielki problem finansowy by go powiększyć.
      Przeżyje z ta swoją nieidealnoscia😉
    • ina_nova Re: Plastyka brzucha 02.07.17, 20:55
      >>Spędza godziny na siłowni a efektów brak

Akurat dla ładnego brzucha powinno się spędzać godziny w kuchni w pierwszej kolejności.
    • aj.riszka Re: Plastyka brzucha 02.07.17, 23:52
      O, nie! Ani przy brzuchu ani przy biuscie, nie zdecydowalabym sie na jakikolwiek zabieg operacyjny, bez wyraznego wskazania lekarskiego (nadmiar kasy.. pewnie wloczylabym sie po swiecie).
      • e-ness Re: Plastyka brzucha 03.07.17, 00:42
        Z cała pewnością poddam się takowej operacji, Ba nawet się już zapisałam ale swoje muszę odczekać w kolejce . Całe życie moim kompleksem był brzuch, nawet jak ćwiczyłam 6 razy w tygodniu to z brzucha tłuszczu nie mogłam się pozbyć , a po ciąży to już masakra, smutna , wisząca skóra , poorana rozstępami, sad I nie chodzi mi wcale o paradowanie w bikini, ale o możliwość założenia spodni czy sukienki bez konieczności zebrania wiszącego worka w gajtki obciskajace.
        Mam celulit, piersi potrzebujące wsparcia odpowiedniego stanika, opadające powiekę na jednym oku, zadarty jak Czesia z " klanu" nos, i wiele innych rzeczy które zapewne można skrytykować, ale lubie towszystko bo to takie moje, tylko nie ten brzuch, on musi zniknąć smile
    • hermenegilda_zenia Re: Plastyka brzucha 03.07.17, 17:34
      Uważam, ze osoby robiące operacje plastyczne nie z powodu defektów uniemożliwiających normalne funkcjonowanie lub rekonstrukcji po wypadkach, bo do tego została stworzona medycyna plastyczna, maja nierówno pod sufitem i budzą ogólnie moje politowanie. Przede wszystkim nadają sie na poważna rozmowę do psychiatry.A taka liposukcja ma zdaje sie w ogóle statystycznie najwyższy wspolczynnik komplikacji zagrażających życiu, tzn najwiecej osób robiących operacje plastyczne przekręciło sie po liposukcji właśnie.
    • Gość: Irma678 Re: Plastyka brzucha IP: *.play-internet.pl 26.06.21, 15:37
      Kuzynka miała plastykę powłok brzusznych u dr Doroty Żukowskiej robiona w łódzkiej klinice Dermed. Poważna operacja na pewno , ucierpiała się troche ale efekt super. A po porodach i odchudzaniu miała okropny brzuch, jedna wielka wiszaca skóra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka