Dodaj do ulubionych

Puder ryżowy

08.07.17, 14:27
Ma któraś doświadczenia z takim kosmetykiem? Warto kupić? Bo cena śmieszna, ciekawe jaka jakość.
Obserwuj wątek
    • jagaa Re: Puder ryżowy 08.07.17, 14:55
      Ja go uwielbiam, ale podejrzewam, że nie każdemu przypadnie do gustu.
      Po pierwsze mam b. jasną skórę i nie lubię jej przyciemniać pudrami, wcześniej używałam zawsze transparentnych pudrów sypkich. Ryżowy trochę rozbiela skórę, trzeba nauczyć się go nakładać, cieniutko i będzie ok.
      Po drugie mam dość błyszczącą skórę, dobre pudry dawały radę max 2 godziny, ryżowy wystarcza na 6-10 godzin, bez poprawiania.
      Po trzecie tani jak barszcz i ekologiczny.
      Mam sypki (trzeba uważać, bo jest lekki i fruwa) i w kamieniu do torebki. Oba są super.

Spróbuj, co ci szkodzi.
      • nolus Re: Puder ryżowy 08.07.17, 15:14
        Mam jeden i jak na razie leży nieużywany. Jakos nie widzę żadnego efektu na twarzy - wręcz jakbym się posypała talkiem...
      • iza232 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:01
        jagaa napisała:

> Mam sypki (trzeba uważać, bo jest lekki i fruwa) i w kamieniu do torebki. Oba s
        > ą super.

To jest też w kamieniu? Bo widziałam tylko sypki (wibo). A jaki masz ten w kamieniu? Firma znaczy się. Na pewno byłby wygodniejszy do torebki niż ten sypki.

• jagaa Re: Puder ryżowy 08.07.17, 19:47
          Ecocera
    • aqua48 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 15:00
      Mam. Używałam, nie daje koloru, ładnie, delikatnie matowi.
    • drinkit Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:04
      Ja mam, uzywam od dawna, do innych nie wroce. Jest swietny, nie bieli, nie wysusza, matuje. Cera sucha.
    • paszewa Re: Puder ryżowy 08.07.17, 16:30
      ja używam paese ryżowego i powiem szczerze ze jest chyba najlepszy. Uzywalam tez z inglota, ale nieporównywalna jakość. Polecam paese. ryzowe pudry są najlepsze na swiecie i pięknie matują
    • angeika89 Re: Puder ryżowy 08.07.17, 21:59
      Mam z Ecocera sypki i jestem zadowolona. Nie używam na co dzień, bo używam na zmianę z innymi pudrami np w kamieniu.
      Lubię testować nowe kosmetyki w tym pudry.
      Na początku może straszyć, bo jest bardzo jasny ale jak wblendujesz (wklepiesz puszkiem) w skórę to się w nią wtapia. Super matuje i pochłania sebum, czyli nie świecimy się na dłużej.
      Jak dla mnie super produkt.
    • phantomka Re: Puder ryżowy 08.07.17, 23:35
      Zarowno mi jak i kolezankom nie sluzyl. Mam cere mieszana, ale on mnie wysuszal nawet w tych miejscach tlustych. I zgadzam sie z opinia, ze na twarzy wyglada tak jakbys maka ziemniaczana ja potraktowala.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka