Dodaj do ulubionych

Rozlewane perfumy

16.10.04, 21:49
Witam
Dziewczyny, co sądzicie o rozlewanych perfumach? Ostatnio w markecie rzuciło
mi sie w oczy stoisko Nicole, z właśnie takimi perfumami.Używałyście ich? Ja
mam fioła na punkcie perfum, ale nie zawsze moge sobie na upatrzony
zapach.Może to jest jakieś wyjście? Dajcie znać, co o tym sądzicie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kapustek81 Re: Rozlewane perfumy 17.10.04, 16:21
      moja znajoma pracuje na takim stoisku.na punkcie perfum nie mam fiola wiec nie
      bardzo sie znam.z tego co mi mowila sa to najczesciej podrobki(odpowiedniki...)
      znanych drogich perfum tylko tansze.jak masz jakies konkretne pytania moge jej
      spztac i przekazac ci odp
      pozdrawiam
    • g_kasia Re: Rozlewane perfumy 18.10.04, 18:55
      Zapachy troszkę się różnią od oryginalnych - niewiele, ale... jeżeli masz
      ulubiony zapach, który poznasz zawsze i wszędzie to "wyniuchasz" różnicę. Poza
      tym są mniej trwałe i jeżeli ich szybko nie zużyjesz to i trwałość i nuta się
      zmienią, nie zawsze na korzyść. Takie są przynajmniej moje odczucia...
      Ale za wielką ich zaletę uważam to, ze można mieć bardzo małą buteleczkę i
      próbować różnych zapachów - szybko się zużywają i nie nudzą się...
    • jw82239 Re: Rozlewane perfumy 20.01.17, 17:37
      Ja jestem bardzo zadowolona z rozlewanych perfum. Szczerze polecam stronę galeriazapachow.pl. Przez tą stronę kupiłam już wiele perfum i jestem bardzo zachwycona. Przepięknie pachnie Chanel mademoiselle !!!! Jestem jej wielką fanką. Ceny są bardzo atrakcyjne, a perfumy pachną tak samo jak oryginały. Znajomi mówią mi, że ślicznie pachnę, także dziewczyny klikajcie na tą stronkę galeriazapachow.pl !!!
      • alina.rebowska Re: Rozlewane perfumy 08.02.17, 14:41
        ja polecam stronę magiaperfum, ceny super a zapachy prawie takie same jak oryginały
      • aniaa130 Re: Rozlewane perfumy 20.02.17, 14:37
        w 100% sie zgadzam, super maja asortyment, co najważniejsze super jakość smile
    • aniaa130 Re: Rozlewane perfumy 06.03.17, 19:02
      pełna gama zapachów, wydaje mi się, że każdy tam coś znajdzie dla siebie smile
    • aniaa130 Re: Rozlewane perfumy 22.03.17, 18:05
      to prawda, super stronka, super wybór i ceny smile
    • Gość: Monika Re: Rozlewane perfumy IP: 178.162.209.* 22.01.18, 09:59
      Jeśli nie chcesz przepłacać to polecam Ci stronkę perfumio.pl/ smile Zamówiłam ostatnio 3 flakoniki i najlepszy dla mnie to tester Caroliny Herrery, są super smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka