Dodaj do ulubionych

ODCHUDZAMY SIĘ!!!!

• magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 18.07.05, 11:51
      Witajcie dziewczyny po weakendzie!Ja oczywiście czuję się
      objedzona,niemiłosiernie ciężka i mam okropne wyrzuty sumienia.W soboete po
      zakupach bylismy na lodach,a wczoraj wybraliśmy się z Dawciem i znajomymi do
      ZOO i na koniec wylądowaliśmy w McDonald'ie.I tutaj już bez komentarza.
      Od dzisiaj znowu jestem na diecie,ale szkoda mi tych dwóch przejedzonych dnisad
      No i jeszcze to wesele w sobotę...
      Martusiu,pisz na bieżąco co z tą pracą.
      Agniesiu,nie wiedziałam,że jesteś z Warszawy.Ja do stolicy mam 30 kilometrów,a
      w Wawie studiuje.
      Pozdrawiam
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 18.07.05, 16:49
        nie wiem czy pisalam ale odpowiedz bede miala 25 lub 26 lipca. jutro ide na
        jeszcze inna rozmowe. zobaczymy- chcialabym juz znależc ta prace- bo remont
        planuje i kasa potzrebna a poza tym jak siedze w domu to jem i nie moge sobie
        odmowic.
        dzisiaj u nas goraco- caly dzien piore zaleglosci- tylko kto to wszytsko potem
        poprasujesad
        • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 19.07.05, 07:30
          Marta trzymam kciuki za rozmowę.Magda napisz gdzie studiujesz i mieszkasz. A
          Małgosia chyba też już powinna się pojawić. Zauważyłyście że z tych co się
          ostały tylko ja nie mam imieia na M?
          • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 19.07.05, 23:08
            Cześć!
            Wróciłam i już się melduję. Niestety w temacie wagi nie moge powiedzieć nic
            dobrego, czyli waga nie dość, że nie spadła to jeszcze może mi 1kg przybyło.
            Czyli jeszcze długo Was nie opuszczę, a odchudzać się będę jeszcze dłuuugo.
            Aga ja też mieszkam w Warszawie, może bdziemy mogły się kiedyś spotkać smile
            Wracając do mojego wyjazdu, to nic dziwnego, że waga wzrosła skoro codziennie
            był gril i piwo. Po 6 dniach takiej diety stwierdziłam, że mam dosyć piwa i
            chyba trafię na odwyk. Napewno powinnam trafić na odwyk w temacie jedzenia!
            Niestety w poniedziałek po przyjeździe miałam jeszcze imprezę w domu i sporo
            słodkości zostało. Jesli tylko nie będzie padał deszcz to bedę jak najwięcej
            wychidzić na powietrze żeby być jak najdalej od słodyczy.
            Marta pisz jak stoją sprawy w temacie pracy. Trzymam za Ciebie kciuki bo sama
            wiem jak teraz ciężko jest cokolwiek znaleźć. Momo moich starań ostatnio na
            rozmowie byłam w lutym. Do tej pory nikt się do mnie nie odzywa, chociaż cały
            czas wysyłam oferty. Widocznie jakaś pechowa jestem, bo inaczej nie mogę sobie
            tego wytłumaczyć.
            Pozdrawiam Was M
            • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.07.05, 08:18
              wczoraj byłam na rozmowie w hurtowni ze słodyczami ( ja bym tam mogła pracować-
              ale Wy chyba nie co??) ale wystroj i pani kadrowa przypomnialy mi stare czasy
              komuny i warunki wcale nie takie jak bym chciala wiec nawet jak zadzwonia to
              raczej jej nie przyjme. nie jest tak ze musze znalezc prace juz dzis- ja chce
              znalezc taka jak mi sie podobasmile wiec mam nadzieje, ze mila Pani z ktora
              rozmawialam w sobote tak jak powiedziala zadzwoni w przyszlym tygodniu i
              zapoponuje mi prace. na dzien dzisiejszy nadal wysylam oferty i czekam na
              wymarzona prace. mam nadzieje, ze nikt ani nic nie stanie mi na przeszkodzie.

w kwestii odchudzania sama juz nie wiem co mam robic. jem malutko , nie cwicze
              i nie pije czerwonej herbaty.
              Aga widzialam reklame tych herbatek Herbapolu- chyba musze to zakupic.
              z cwiczeniami tez krucho. wczoraj mialam gosci- tzn miala ich tesciowa i pani
              ktorej nie widzialam ponad pol roku stwierdzila- Marta jak Ty schudłas... wiec
              moze cos w tym jest. takie moje nastepne marzonko.
              pozdrawiam rannie i spadam do prac domowych.
              buziaki
              • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.07.05, 08:52
                Dziewczyny ja wam życzę znalezienia wymarzonej pracy. Ja narazie wzięłam 3 lata
                wychowawczego i chyba nie wrócę do pracy, a jak się spełnią nasze marzenia (a
                Jarka plany), to może uda mi się otworzyć pensjonat i nigdy więcej nie będę
                pracowała dla kogoś, ale narazie to patykiem na wodzie pisane...
                Co do spotkania to moze faktycznie warto by było pomyśleć o spotkaniu smile.
                Herbatki mi wykupili (ale pewnie o tym pisałam). Więc pije rano i wieczorem
                czerwoną herbatę, a w dzień z senesem (kuracja zastępcza).
                Moja waga 75,5 czyli zeszło pół kilo, niby nic,ale może mnie zmobilizuje.
                Wczoraj i pradwczoraj ćwiczyłam, i mam nadzieję, że dziś też uda mi sie
                zmobilizować i dzieci pozwolą.
                Pozdrawiam was dziewczyny. Agnieszka
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.07.05, 13:31
      Agniesiu ja dokładnie mieszkam w małej miejscowości pod Piasecznem,a studiuje
      na Akademii Pedagogiki Specjalnej na Szczęśliwickiej.
      Małgosiu pewnie jesteś wypoczęta,usmiechnieta i gotowa do odchudzaniasmileJa
      niestety o sobie w tym tygodniu nie moge powiedzieć,bo niby się nie objadam,ale
      diety też nie stosuje i wiem,że tak będzie pewnie do poniedziałku.Chyba mnie
      tak to sobotnie wesele rozleniwia.
      Marta,trzymam kciuki za ta twoją wymarzoną prace!
      Buziaki
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 21.07.05, 11:42
      dziewczyny piszcie, pleas smile.
      Mnie ta pogoda zupełnie rozwala, niestety. Zebrać się do ćwiczeń nie jest
      łatwo. Miałam ćwiczyć, ale zjadłam i teraz powinnam odczekać jakiś czas, a
      wtedy obudzi się niunia i tyle z tego będzie, nie mówiąc o tym, że gdyby
      Erykowi udało się przymknąć oko, zaraz padła bym z nimi.
      Dieta żadna. A do aerobów przydało by się dołączyć coś więcej. Ale nie mogę się
      zmusić. A co tam u was? Może lepiej niż u mnie.
      Pozdrawiam Agnieszka mama Eryka i Helenki
      • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 21.07.05, 23:42
        Ja już zapomniałam jak się ćwiczy. Coraz gorzej u mnie z mobilizacją. I
        słodycze osaczają mnie z każdej strony (szafki). Ciągle jakieś ciasteczka i
        czekoladki podjadam. Rzeczywiście gdybym to ja pracowała w hurtowni słodyczy to
        dla mojej diety była by to katastrofa. Najlepiej gdybym pracowała w hurtowni
        odzieży, bo tego się nie da zjaść smile
        Pozdrawiam
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 22.07.05, 08:38
          ja wczoraj przegiełam troszke z kolacja. zjadłam za duzo a potem cierpiałam bo
          brzuch mnie bolał. jak sie music do cwiczen?? brzuch wisi jak jakis flak.
          generalnie jest plaski tylko ta warstwa skowy z odrobina tluszczykusad wisi i
          nie chce sie odczepic ode mniesad
          • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 23.07.05, 08:20
            Marta to Ty się ciesz, że masz tylko mała fałdkę, mój brzuch jest jakbym znowu
            była w ciąży. Zawsze miałam najwięcej zastrzeżeń do ud i pupy, teraz stanowczo
            najtragiczniejszy jest brzuch.
            Wczoraj kupiłam herbatkę herbapolu, ale nowa dostawa o złotówkę droższ
            opakowanie, a zestaw droższy o 4 zł, niż poprzednio, widocznie dobrze się
            sprzedaje.
            A co do mobilizacji u mnie tez z tym nie łatwo. Ale jak tu pisze, ze znowu nie
            cwiczylam, to mi wstyd smile
            Agnieszka
            • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 24.07.05, 15:48
              witam!
              wczoraj kazalam mezowi zeby codziennie stal nade mna z batem i pilnowal zebym
              brzuszki robila. wczoraj zrobilam 40 i zdechlamsmile dzis mam nadzieje, na 50 i
              mam nadzieje, ze mi sie uda- bo ja to taki slomiany zapal jestem. najbardziej
              widac to po odchudzaniu i rzucaniu palenia- duzo gadam ( pisze) i nc nie robie.
              u mnie najgorzej jest z okolica brzucha i ud tak przy samej gorze- potem jest
              niezle. ramiona, biust tez jest ok. ten pas ma szerokosc ok. 40 cm gdzie
              niesteyty jestem gruba. wygladam mniej wiecej tak:

+ +
              + +
              + +
              + +
              + +
              + +
              + +

oczywiscie te ++ blisko siebie to to co chcialabym osiagnac do przyszlego roku
              do 24 czerwca- wtedy ma wesele moj brat na ktorym chcialabym byc szczuplutenka.
              czyli jakies 20 kg do zrzucenia- tak na oko bo tak naprawde nie wiem ile waze.
              w pasie napewno musze zrzucic ok. 30 cm.

spadam i przesylam buziakismile

pisalam niedawno o nowym watku ale postanowilam ze nie zaloze jezeli
              przynajmniej 10 kilo nie zrzucesmile
              wasza marta
              • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 24.07.05, 15:49
                niestey rysunek mi nie wyszedl- cos sie stalo ale wygladam jak klosz do lampy
                takiej z knotem i olejem w podstawce- nazwa mi z glowy wyleciala z glowysad
                • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 25.07.05, 00:13
                  Marta ja w Ciebie wirzę. Zrzucisz te kilogramy szybko i założysz nowy wątek.
                  Gdybym to ja miała zrobić pod groźbą zrzucenia 5kg, to myślę, że obecny wątek
                  miałby jakieś parę tysięcy wpisów smile
                  Wekend spędziłam u znajomych, którzy nas wspaniale gościli i jak się
                  domyślacie, wagę powinnam omijać coraz większym łukiem.
                  Pozdrawiam
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 25.07.05, 08:28
      A ja tam wierzę w nas wszystkie. Wierzę, że nam się uda. Może nie nastąpi to
      szybko, ale w końcu osiągniemy wymarzoną wagę. Ja dąże do 62 kilo, więc zostało
      mi w najgorszym wypadku 14, bardziej optymistycznie 12 kilo (moja waga pokazała
      mi 74 kg, ale jakoś w to nie wierzę, więc zakładam, że waga bz czyli 76 w
      chwili obecnej.
      Od dziś znowu staram się ćwiczyć, bo ostatnio się zapuścilam, a w weekend znowu
      ćwiczenia odpadają a będzie obrzarstwo, bo mamy chrzciny Heleny.
      Agnieszka
      • ms78 dostałam prace:))) 25.07.05, 15:17
        jak w temacie- jestem bardzo szczęśliwasmile)))
        • kalinam Re: dostałam prace:))) 26.07.05, 23:16
          Gratulacje!!!
          Też bym chciała, trzymajcie za mnie kciuki, może i mnie sie kiedyś uda?
          • j_aga Re: dostałam prace:))) 27.07.05, 09:06
            Tobie też się uda. Martusia jeszcze raz gratulacje.
            A gdzie nam zaginęła Madzia?
            A.
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 27.07.05, 12:24
      Martusiu super,że Ci się udało z tą pracąsmileTeraz niech tylko jeszcze kilogramy
      polecą w dół i w ogóle będzie fanatastycznie.
      Ja się melduje po weselnym szaleństwie i niedzielnych poprawinach chyba z pięć
      kilo cięższa.Na wagę aż się boję stanąć,by całkiem się nie załamać.
      W sumie od poniedziałku jestem na diecie,ale chyba zbliża mi się okres i ciągle
      jestem głodna,więc podjadam między posiłkami.
      Mam nadzieje,że wam idzie lepiejsmile
      Magda
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.07.05, 09:42
      Dziewczyny ja chyba znalazłam swój sposób na odchudzanie. Odkąd piję tą
      herbatkę Herbapolu z serii System Slim Figura schudłam. Dziś po raz kolejny
      waga pokazała 74,5kg. Czyli znowu kilo spadło. A diety specjalnej nie trzymam.
      Nie objadam się, ale jem straszne ilości lodów i pieczywa popcornowego.
      No i nie ćwiczę ostatnio, jakoś brak mi energii.
      A.
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.07.05, 14:13
      Agniesiu jeśli ta herbata faktycznie daje efekty,to chyba przy najbliższej
      wizycie w hipermarkecie spróbuje się w nią zaopatrzyć(jeśli oczywiście bedzie).
      Moja koleżanka schudła coś koło 15 kilo przyjmując Bio-Błonnik i Bio-Chrom,a w
      sumie normalnie jedząc i nie żałując sobie czasami słodyczy.Zastanawiałam się
      nad ich zakupem,ale trochę szkoda mi pieniążków.
      A dzisiaj naprawdę upalny dzień i mi jak zwykle przy takiej pogodzie nie chce
      się jeść.Byle tak do końca wakacji,a może udałoby się coś wreszcie schudnąćsmile
      Buziaki
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.07.05, 21:32
        ja zaczęłam remont w domciu więc mam już dość- ledwo zaczełam. też kupię te
        herbate jeśli na Agniesie działa to może i na Martusie i Madzie i Małgosie
        podziała- jak myślicie- co organizm to inne efekty czy na każdego tak działać
        będzie??
        przepraszam, jeśli nie będę teraz codziennie pisać ale chcę się wyrobić z tym
        remontem do poniedziałku bo we wtorek jade do Warszawy podpisać umowę i
        odebrać auto służbowesmile
        buziaki
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.07.05, 22:39
          Ja niestety czuję się coraz grubsza co mnie bardzo przygnębia. Niestety
          słodycze, a zwłaszcza lody robią swoje. Muszę też poszukać tej herbaty. Ale bez
          ćwiczeń raczej nie pozbedę się tego brzucha. Przy okazji od najbliższego
          wekendu zaczynamy 2 tygodniowy urlop, którego część spędzimy u teściowej na
          działce i tego się bardzo boję z uwagi na dietę. Ostatnio nie patrze czy coś mi
          ubyło a wadze tylko z obawą patrzę czy mi nie przybyło. A zbliżający się urlop
          napewno nie pomoże mi w odchudzaniu. Do tego jeszcze nie będę miała dostepu do
          internetu i nie bedę mogła się Wam pożalić.
          Pozdrwiam
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 30.07.05, 13:27
      U mnie tak gorąco,że ochota na jedzenie przechodzi mi sama.Tylko szkoda mi tych
      pysznych,zimnych lodów,z których dla dobra mojej figury staram się unikać.
      A jutro jeszcze urodziny mojej siostry,więc moja silna wola znowu zostanie
      wystawiona na ciężką próbę.
      Pozdrawiam Was serdecznie
      Magda
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 31.07.05, 09:55
        ja też na te upały nie mogę jeść- piję za to mnóstwo wody z lodem. dzisiaj
        pogoda w Krakowie sie popsułasad a ja nadal mam remont. mam już dość tego
        bałaganu w domu itd. ale za to będę miała śliczny pokój. troszkę mi żal, że nie
        mam kasy, żeby zrobić cały remont od razu bo tak to co jakiś miesiąc ( czyli
        ciągle) będę miała bałagan- podejrzewam, że do wiosnysad
        pozdrawiam pesymistycznie
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 02.08.05, 16:44
      Martusia mam nadzieję, że remont ma się ku końcowi (a może już skończony?).
      U mnie pora wrócić do odchudzania, bo przez ten chrzest i wizyty troche się
      rozpuściłam, Na szczęście ciasta zostały zjedzone do ostatniego okruszka w
      czasie przyjęcia smile, chyba pierwszy raz tak miałam żeby nic nie zostało, ani
      kawałeczek.
      Miałam już dziś biegać, ale... nie biegałam. Ciągle jestem jakaś niewyspana i
      nie mam sił na odchudzanie.
      A co tam u was dziewczyny?
      Może by nam się przydały spotkania (jak w jakinś klubie
      anonimowych...odchudzaczy)
      Agnieszka
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 04.08.05, 07:54
        remont pokoju skonczony- dzisiaj pozostalo wniesc meble i poukladac wszytsko.
        ja zaraz spadam do pracysmile)) jestem bardzo zadowolona i bardzo mi sie ta praca
        podoba. jezdze sobie po miescie i nie mam bata na sobie- musze tylko wykonac
        cel- a ten nie jest wygorowany. wczoraj zrobilam prawie 1/3 celu w jeden dzien
        wiec chyba nie jest zle.
        buziaki dla Was dziewczynki.

Agusia jak tam chrzest?? Helenka była grzeczna??
        • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 04.08.05, 11:11
          Chrzciny super się udały. Hela grzeczna jak zawsze. Nawet ksiądz był nią
          zachwycony, a chrztów było 5 smile.
          Martusia wysłałam Ci zdjęcia, nie dostałaś? Miłej pracy i fajnie, że Ci idzie
          tak dobrze.
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 04.08.05, 19:37
      Witajcie dziewczyny!
      U nas dzisiaj zrobiło się szaro i brudno,cały czas pada deszcz i oczywiście
      zamiast łazić po dworzu siedzimy w domku,co kończy się częstszym podjadaniem z
      lodówki.Niech pogoda lepiej się poprawi,bo inaczej z moją dietą będzie
      kiepsko...
      Agniesiu fajnie,że chrzciny się udały,a jeszcze fajniej,że goście byli tak
      kochani i pozjadali wszystkie smakołykismile
      Tak sobie myslę,że jakbyś Agnisiu chciała,to mi też mogłabyś przesłać kilka
      fotek,bo tak długo już tutaj piszemy,a nawet nie wiem,jak wygladacie wy i wasze
      szkraby.Może Marta i Małgosia też by coś przesłały?
      Pozdrawiam
      Magda
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 05.08.05, 06:31
        Agnieszka- nie dostałam zadnych zdjęć ani listu od ponad tygodnia więc juz sie
        zaczynałam martwić, że sie obraziłaśwink
        Madzia- chetnie Ci wyśle jakieś zdjęcia ale dla pewności dopiero jutro bądź w
        niedziele. dzisiaj mam jeszcze dużo pracy a potem sprzątania.
        u mnie ok. pracuje, nie mam czasu jeśćsmile))))
        • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 05.08.05, 09:39
          No ja też chętnie bym zobaczyła jak wyglądacie. W końcu już padały propozycje
          spotkania smile
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 08.08.05, 05:20
            witam!
            przepraszam, ze dotad nie wyslalam zadnego zdjecia- postaram sie to naprawic w
            tygodniu. w weekend sprzatalam dom po remoncie- wszedzie bylo tyle pyłu i w
            ogóle.
            z pracy jestem bardzo zadowolona- narazie idzie mi ok, zobaczymy jak bedzie
            potem. najgorsze, ze mam bardzo duzy rejon do obskoczenia- całą małopolskę i
            całe woj. sląskie. ale dam rade- juz powoli to układam, żeby było dobrze. jeść
            też nie mam kiedy więc wczoraj zauważyłam: w avonie kupiłam sobie taki biały
            pasek, którym się można dwa razy owinąc- dotąd udawało mi sie to ale zapinałam
            sie na pierwsza dziurke, ta najbardziej koncową- wczoraj zapiełam sie na
            trzecią??!! chyba sie pasek nie rozciagnal??
            piszczie co tam u Was i przysyłajcie swoje zdjecia a ja wtedy zmobilizowana
            napewno odesle swojesmile
            buziaki o tak wczesnej porze ale jade z synem na badania przed operacja.
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 09.08.05, 09:02
      Ja potrzebuje motywacji. POMOCY.
      Ja nic nie robie w sprawie... schudniecia. Zero diiety, ze o ćwiczeniach nie
      wspomnę. No zupełnie nic nie robie. I nawet troche źle mi z tym ale cóż...
      • marzena1996 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 10.08.05, 16:16
        Witam, ja mam pytanko czy ktoś poza "NATURALNYMI ŚRODKAMI ODCHUDZANIA" próbował
        jakiś innych sposobów typu drenaż limfatyczny, elekrosymulacja, beautytek.
        Jesli tak to proszę o jakieś opinie na ten temat negatywne bądż pozytywne.
        Pozdrawiam
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 11.08.05, 14:57
      Agniesiu po obejrzeniu twoich zdjęć totalnie mnie zamurowało!!!W zyciu bym nie
      powiedziała,że twoja waga przekracza 70 kg.Chyba musisz być bardzo wysoka i
      stąd się biorą te kilogramy.I muszę Ci napisać,że ja przy 74 kg wyglądałam
      chyba dziesięć razy gorzej niż ty.
      A twoje dzieciaczki są tak samo ładne jak mamasmile

A mi wreszcie udało się zdobyć tę herbatkę z tej nowej serii
      herbapolu.Wygrzebała mi ją moja koleżanka w sklepie "Świat herbat",bo nigdzie
      indziej nie mogłam jej dostać.
      Piję ją od wczoraj,zobaczymy czy u mnie będzie widać jakieś efekty.
      Aga,muszę się Ciebie coś zapytać.Czy pijesz tą herbatę zgodnie z zalecanymi
      etapami trzy razy dziennie?I ile musiałaś czekać,żeby coś Ci zleciało?

Pozdrawiam Was serdecznie
      Magda
      • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 12.08.05, 19:10
        A ja myslałam, że nie piszes bo się mnie przestraszyłaś.
        Miło mi, że napisałaś o moim wyglądzi same pochlebne rzeczy, ale może ja (tu
        nie będę skromna) jestem fotogeniczna smile.
        Mam 172cm wzrostu.No i czekam na Twoje zdjęcie. A może i Małgosia się odezwie,
        bo gdzieś nam się znowu zapodziała. Martę jak rozumiem pochłonęła nowa praca.
        Co do herbaty piłam 3x dziennie, bo mi ona smakowala, niestety znowu od
        tygodnia jej nie pije, bo nie było w sklepie.
        Co do pytania o to czy któraś z nas stosowała jakieś zabiegi, to z tego co
        pamiętam to raczej nie, My raczej dieta, ćwizenia i to niestety z marnym
        skutkiem, ale za to w miłym towarzystwie. Jedynie Marta stosowała jakiś guam,
        ale chyba nie o to chodziło w pytaniu?
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 13.08.05, 08:21
          to fakt, że pochlonela mnie praca- ale mam nadzieje, ze na poczatku nie
          bedziecie miec mi tefgo za zlesmile poprostu mam duzy teren do objezdzenia- cala
          malopolske i calye woj. slaskie. wlasnie wczoraj bylam w sosnowcu i mialam
          szczerze doscsad pokopane miasto do jezdzenia autem. ale za to bylam u mojej
          mamy sie wazylam 81,3. mama twierdzi ze od naprawy waga jest dobra to sprobuje
          sie na niej wazyc. bardziej niz wage zauwazylam znow poprawe w talii-
          szczegolnie po spodniach- ale jak mozna nie chudnac jak sie prawie caly dzien
          non stop goni i nie ma czasu jesc. wczoraj zjadlam na trasie dwie drozdzowki a
          potem miske fasolki szparagowejsmile dzisiaj jak co sobote- czeka na mnie
          sprzatanie- trzeba posciel zmienic, poprac, posprzatac- ale przynajmniej mam
          dlugi weekend przed sobasmile

zycze powodzenia Wamsmile
          • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 13.08.05, 14:52
            Agniesiu zdjęcia Ci już raz wysłałam,ale może coś nawaliło z załącznikiem i
            cała wiadomość nie została wysłana.Ale zaraz spróbuje to zrobić jeszcze raz.
            Marta,fajnie że jesteś zaabsorbowana nowa pracą i nie myslisz o jedzeniu.Ja
            cały dzień siedzę w domku,lodówko blisko i czasami jest naprawdę ciężko,żeby
            ciagle nie podjadać.Ale dotąd idzie mi całkiem dobrze,a wczoraj moja bratowa
            nie mogła się nadziwić,kiedy ja tak dużo schudłam.
            Tylko dzisiaj idziemy do znajomych na ognisko i już się boję tych
            pysznych,pieczonych kiełbasek...
            Magda
            • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 13.08.05, 18:55
              Tym razem zdjęcia doszły. Dzięki Magda. I ja tam wcale nie widzę, żebyś Ty była
              gruba, a już napewno nie wyglądasz grubiej ode mnie. A raczej napewno
              szczuplej.Synek uroczy ,no i wszyscy jesteście bardzo eleganccy.
              Martusia dobra waga to podstawa, ja mojej nie do końca ufam.
              Dziś znowu nie było tej herbaty, może namówię Jarka żeby podjechał jutro do
              Leclerca, ale nie wiem czy tam będzie.
              Ja też niestety mam lodówę w zasięgu ręki, a do tego jakiś nieposkromiony
              apetyt. Koszmar. Zeby chociaż zmobilizować się do ćwiczeń...
              • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 15.08.05, 14:01
                czesc!!!
                Magdo ja tez czekam na zdjecia od Ciebie. swoje postaram sie dołączyc do watku
                mojego synka- nawet mam takie z wczoraj bardzo aktualne- tylko wyszlam jakby
                sie mi sufit na glowe walil bo syn niski i z dolu zdjecie wyszlo. jak dolacze
                zdjecie dam znacsmile
                ja dzisiaj mam impreze imieninowa mojego meza- jedzenia narobilam w brod ale
                jakos nic mi nie smakujesad no moze galaretke z kurczaka zjemsmile
                buziaki w to swieto- odpoczywajciesmile
                • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 15.08.05, 14:06
                  zdjęcie dołączyłam, ale nie wiem kiedy będzie widoczne- piszą coś, że ukaże sie
                  jak moderator zaakceptuje- juz sie boje , że moja tusza spowoduje odrzucenie
                  wiadomoscisad((
                  • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 16.08.05, 23:55
                    Cześć Wszystkim!
                    Jestem już po urlopie i jak łatwo się domyślić, pogoda mnie nie rozpieszczała.
                    Co można robić w taką pogodę? - jeść i pić, co tez czyniłam. Niestety nie
                    trudno się domyslić efektów takiej diety. Boję się patrzeć w kierunku wagi.
                    Byłam trochę nad morzem i tam gubiły mnie smarzone rybki z fryteczkami, a potem
                    u tesciowej gubiło mnie wszystko co dostawałam do jedzenia. Właściwie
                    zastanawiam się czy mam prawo tu do Was jeszcze zaglądać, skoro Wy macie jakieś
                    efekty w odchudzaniu, a ja wręcz przeciwnie.
                    Pozdrawiam
                    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 17.08.05, 07:12
                      Efekty w odchudzaniu...tak, tylko kiedy to było. W tym wątku to trochę już taka
                      wspólna walka z wiatrakami się robi. Do tego robi się chłodno. Oby nam sie nie
                      odechciało tracić tych kilogramów. Bo co to będzie następnej wiosny?
                      Ja cały czas mam ostanowienie odchudzania i myslę, że jak byśmy tak razem się
                      wzięły, bo mnie stanowczo brak mobilizacji. Muszę wrócić do ćwiczeń, ale z tym
                      kiepsko, w zeszłym tyg, raz ćwiczyłam. I tylko mięśnie mnie wszystkie bolały, a
                      następnego razu nie było. A raz w tyg, to chyba efektów nie będzie, nie? smile.
                      • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 17.08.05, 23:01
                        Mnie też brakuje tej mobilizacji, którą miałam na początku. Ciągle szukam
                        pomysłów jak tu się wziąść za ćwiczenia i dietę, a tu ciągle nic. Tylko dość
                        często dopadają mnie zachcianki na słodycze, albo wogóle pociąg do jedzienia,
                        który ciężko opanować.
                        Pozdr
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 18.08.05, 14:55
      Agniesiu bardzo Ci dziekuje za miłe słowa i tak sobie myslę,że może czasami
      naprawdę przesadzam z tymi moimi kompleksami.
      Matrusiu,postaram się jak najszybciej Ci przesłać nasze fotki.
      Małgosiu,witam po urlopiesmile
      Ja w niedziele stanęłam na wadze i ponieważ po tygodniowym odchudzaniu nic mi
      nie ubyło,postanowiłam się zbuntować i odpocząć trochę od odchudzania.
      Przez ostatnich kilka dni więc w miarę racjonalnie podjadałam i próbowałam
      wreszcie smacznych rzeczy.
      Ale chyba wpadłam w nałóg odchudzania,bo już od wczoraj spowrotem jestem na
      dieciesmile
      Trzymam za Was dziewczyny kciuki
      Magda
      • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.08.05, 07:44
        Coś my się ostatnio zaniedbałyśmy. Czy wy widzicie, jak nam marnie idzie
        pisanie tutaj?
        Magda, jak masz tyle samozaparcia, to grtulacje i pisz tutaj jak najwięcej,
        może nas to zdopinguje do dalszego działania smile.
        U mnie kiszka, nawet nie chce mi się (a raczej zapominam) o tej herbatce),A mąż
        zakupił cały zestaw 4 opakowania, 1,2 i 3 etap.
        Ale dziś weszłam na wagę i niespodzianka, 74kilo, nie wiem, może znowu
        podskoczy, ale dobre i pół kilo jak się nic nie robi, a wręcz nie unika
        słodyczy i objada lodami. Zresztą innymi rzeczami też się objadam. Nadal jednak
        unikam pieczywa, o nie oznacza, że nie jem go wcale.
        A jak wy? Piszcie proszę was bardzo.
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.08.05, 14:43
          ja przez szpital ( operacja Adasia) nadal chudne- nie mam siły jeść. do tego
          przedwczoraj umarła mi babcia i w związku z nerwami i załatwianiem tez nie mam
          siły jeść- minusem jest też to, że nie mam siły nic robićsad(( jade na
          nektarynkachsmile))
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 23.08.05, 06:31
            co sie z Wami dzieje??

ja wczoraj mialam pogrzeb i do wczoraj schudłam chyba ze trzy kilowink sama nie
            wiem- czuje tylko, ze ubrania zaczynaja konkretnie na mnie wisiec a szczególnie
            spodnie "wizytowe" w których niestety muszę chodzić do pracysadobiecuję sobie,
            że jeszcze w tym tygodniu zaczne znów regularnie robić brzuszki i peeling
            kawowy. mam nadzieję, że mi sie to uda.

a co u Was słychać?? nic nie piszeciesad((((

jak wróce z pracy dzisiaj- a wróce później bo jade poza kraków to ma tu być
            więcej postów!!!
            • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 23.08.05, 13:53
              Ja tez postanawiam ćwiczyć, w miarę regularnie, ale niestety codzienie cos
              wypada i ciągle zaczynam "od jutra", mam nadzieję, ze już jutro naprawdę
              zacznę. Też jestem ciekawa co tam u was i dlaczego milczycie?
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 25.08.05, 14:52
      Witajcie dziewczyny!
      Ja się długo nie odzywałam,bo komputer mi nawalił i kilka dni trzymali go w
      serwisie.
      U mnie jak na razie przerwa w odchudzaniu,bo w sobotę mamy huczną imprezę z
      okazji 50 rocznicy ślubu moich dziadków i nie chce mi się trzymać diety,bo i
      tak pewnie tam posmakuje wielu pysznych rzeczy.
      Ale od poniedziałku solidnie biorę się za siebie i postanowiłam zapisywać
      wszystko,co tylko zjem.Może wtedy nie będe tak okrutnie podjadała...
      Magda
      • odojoachim Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 25.08.05, 20:50
        właśnie przeczytałam wasz watek i postanowiłam się dołączyć!!wink Ja się
        odchudzam od 15 dni, robię brzuszki, niestety nie mogę stosować chyba diety MŻ
        z powodu karmienia cycem. Jak to jest?? Co mozna gdy się karmi??
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 26.08.05, 00:25
          Cześć!
          Ja też się nie odzywałam od kilku dni, ale komputer był zajęty przez mojego
          męża, któy robił coś bardzo pilnego, a nie chciało mi się czekac do późnej nocy
          kiedy będzie już dostęp do internetu.
          Moje odchudzanie utknęło w jednym punkcie. Ponieważ nic nie robię, ani ćwiczeń,
          ani diety, to wagę omijam szerokim łukiem. Poza tym, stwierdziłam, że moja waga
          pokazuje to co chce i przydała by mi się nowa najlepiej elektroniczna. Ta już
          niestety trochę kosztuje, więc muszę poczekac na taki zakup. Może zażyczę sobie
          ją na moje imieniny, a to dopiero w październiku. Może to też dobra motywacja,
          że jeśli dostanę nową wagę to dobrze było by nie nadwyrężać jej zbytnio i
          schudnąć do tego czasu.
          Pozdr
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 26.08.05, 00:25
          Cześć!
          Ja też się nie odzywałam od kilku dni, ale komputer był zajęty przez mojego
          męża, któy robił coś bardzo pilnego, a nie chciało mi się czekac do późnej nocy
          kiedy będzie już dostęp do internetu.
          Moje odchudzanie utknęło w jednym punkcie. Ponieważ nic nie robię, ani ćwiczeń,
          ani diety, to wagę omijam szerokim łukiem. Poza tym, stwierdziłam, że moja waga
          pokazuje to co chce i przydała by mi się nowa najlepiej elektroniczna. Ta już
          niestety trochę kosztuje, więc muszę poczekac na taki zakup. Może zażyczę sobie
          ją na moje imieniny, a to dopiero w październiku. Może to też dobra motywacja,
          że jeśli dostanę nową wagę to dobrze było by nie nadwyrężać jej zbytnio i
          schudnąć do tego czasu.
          Pozdr
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 26.08.05, 05:28
            odojoachim witam Ce bardzo serdecznie i jeśli naprawdę przeczytałaś cały wątek-
            szczerze podziwiamsmile
            ja zaraz spadam do pracy jest 5:27 a ja musze jechac do Zakopanegosad na
            szczescie jak wroce bedzie weekend- dobry o tyle, ze mozna cos w domu zrobic
            ale niedobry bo bede wiecej jadla. w tygodniu naprawde nie mam czasusmile
            przesylam buziakismile
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 26.08.05, 21:05
      Może ja też zacznę zapisywać wszystko co jem, może i mnie to powstrzyma przed
      objadaniem się?
      Wczoraj nic nie jadłam, bo mój żołądek zastrajkował. Straszny ból brzucha i
      mdłości, na szczęście mama przyjechała do maluchów, bo nie wiem jakbym dała
      radę. Dziś już ok i niestety nie zjadłam mało.
      A mniej jeść można zawsze, ja też karmię i narazie nie zamierzam przestać.
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 29.08.05, 07:02
        co z Wami?? ja sie trzymam dzielnie. troszke przeszkadzaja mi weekendy w domu
        bo wtedy jem wiecej. w piatek ylam w zakopanym i najadłam sie oscypkow- ale nie
        moglam sie oprzec- byly takie pyszne, swieze prosto z bacówkismile)
        dzisiaj czuje sie zle ale dostalam okres i strasznie tego nie lubiesad(( a
        wiecie co to oznacza- brzuch jak balon - ( dlaczego ja tak mam???)
        powoli sie szykuje do pracysmile))
        buziaki
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 29.08.05, 23:27
          Też mam "wtedy" brzuch jak balon. Zresztą nie tylko wtedy, również gdzy zjem
          orzeszki, paluszki, chipsy i tego typu rzeczy.
          Może powinnam wypisac się z naszego forum, bo sotatnio tylko się objadam i
          jestem chyba coraz grubsza. Pocieszcie mnie trochę!
          Pozdr
          • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 30.08.05, 10:20
            Absolutnie zabraniam wypisania się z forum, bo jak słusznie to napisałaś jest
            ono nasze. A niewiele nas zostało. ja niestety też ostatnio jakos chyba coraz
            większa jestem. Ale ani myślę, się wypisywać. W końcu co to by było za życie
            bez was smile
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 30.08.05, 13:43
      No nieźle!Chyba wszystkie się już tylko objadamy i pewnie niedługo zmienimy
      nazwę naszego forum z "Odchudzamy się" na "Kochanego ciałka nigdy za wiele"smile.
      Nie wiem,jak wy dziewczyny,ale ja się ostro biorę za siebie,bo zima blisko,a
      wtedy to już się raczej tyje,a nie chudnie.
      Buziakismile))
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 30.08.05, 19:43
        zakaz wypisywania sie z wątkusmile)) słyszysz Małgosiu?? my tu rządzimy i Ci nie
        pozwalamy.
        Ja się trzymam dzielnie póki co ale dalsza motywacja potrzebna na gwałtsmile))
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 31.08.05, 23:25
          OK, i ja postaram się wziąść za siebie. Nawet czynię niajakie próby. Moje
          śniadanie jest jak najbardziej dietetyczne i obiad często tez, niestety
          podjadam między posiłkami szczególnie lody i inne kaloryjki. Zawsze jakaś
          okazja się trafi sad
          Tak przy okazji, jutro o 10.00 idę na rozmowę w sprawie pracy, trzymajcie za
          mnie kciuki. Poza tym jutro moje dziecko idzie pierwszy dzień do przedszkola po
          wakacjach i juz dzisiaj wieczorem dostała kataru, czuli dobrze się zaczyna,
          nawet jeszcze nie była w przedszkolu i katar ma! Super.
          Pozdr
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 01.09.05, 07:52
            małgosiu trzymam kciukismile)) i przesyłam pozytywne fluidki.
            Mój syn idzie dziś pierwszy raz do szkołysmile)))!!!!!! jestem taka dumna z
            niegosmile))
            • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 01.09.05, 09:12
              Moje dziecko, też by dziś szło pierwszy dzień do przedszkola, ale niestety nie
              dostało się. Jest na liście rezerwowej. Wczoraj dzwoniłam, ale to za wcześniej
              i mam dzwonić za dwa tygodnie. Ale wiecie ja nie wiem czy ja już dojrzałam do
              rozstania z synkiem (ależ infaltylna jestem).
              Za was trzymam kciuki. Marta gratulacje toż to prawie dorosły syn smile.
              I dołacze do was z mocnym postanowieniem odchudzania. U mnie z lodami coraz
              gorzej. bo z takich litrowych przeszłam na Magnum z migdałami, mniam. Na
              szczęście moje dziecko lubi czekoladę i w większości to mnie ratujje (zawsze
              mniej kalorii).
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 02.09.05, 14:05
      Jejku,kiedy to moje dziecko pójdzie do szkoły...
      A u mnie z dietą do przodu,tylko ciekawe jak długo,bo wielkimi krokami zbliża
      się weakend,a wtedy z odchudzaniem u mnie kiepskosad
      Trzymam za Was kciuki dziewczyny!
      Magda
      • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 03.09.05, 08:28
        U mnie z dietą kiepsko. Ale udało mi się pobiegać na orbitrek 50 minut w
        czwartek. I od poniedziałku jest postanowienie ćwiczyć conajmiej 3x w tygodniu,
        bo codziennie to już widzę, że nierealne.
        Nadal piję herbatkę herbapolu (po przerwi) i zobaczymy co z tego wyniknie.
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 03.09.05, 09:01
          ja tez sie boje weekendow- siedze wtedy w domu i czasami nie mam co robic i jem
          ale staram sie przed tym pilnowac i sprzatam, piore, prasuje slowem robie
          wszytsko zeby nie myslec o jedzeniu. i efektem tego jest to, ze zamiast
          odpoczac w weekend od pracy to ja w poniedzialek jestem bardziej zmeczona niz w
          piateksad(( tak to juz jest. ale waga 81 kg trzyma sie. w przyszlym tygodniu
          pewnie bede znow u mamy i sie zwaze. zobaczymy czy cos spadlo. bardzo
          chcialabym juz przekroczyc magiczna 80. waga mamay jest ponoc najlepsza i
          bardzo dobrze wyregulowana wiec pomylka raczej niestety nie wchodzi w gresad((
          trzymajcie sie przez ten weekend. ja z utesknieniem czekam na szkole- bo wtedy
          co drugi weekend nie bede musiala tyle w domu robicsmile)
          buziaki
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 03.09.05, 14:18
      Wczoraj zupełnie przypadkiem natknełam się na dawno nie widzianą koleżankę i
      efekt tego jest taki,że dzisaj jesteśmy zaproszeni na grilla!Po prostu pieknie-
      moja dieta jet znowu z ogromnym zagrożeniu.Niech wreszcie skończy się ten sezon
      grillowani,bo niedługo znowu będe kupować ubrania o rozmiar większesad
      miłego weakendu
      Magda
      • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 05.09.05, 19:31
        No tak, wekendy to katasrofa dla diety. Ja ostatni wekend spędziłam na działce
        u teściowej z wiadomym skutkiem. Grile były, piwko też, a i ciasta nie
        zabrakło. Czyli wszystko dla mojej diety co jest zakazane.
        Jedyny plus jest taki, że ostatnio jem bardzo dużo warzyw i owoców.
        W temacie pracy to chyba Marty pozytywne fluidki podziałały bo zostałam
        zaproszona na drugą rozmowę, tym razem z potencjalną przełożoną. Trzymajcie za
        mnie kciuki.
        Pozdr
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 05.09.05, 19:33
          Zapomniałam dodać, że na tą rozmowę idę jutro!
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 05.09.05, 19:35
            trzymam kciuki i dalej wysyłam pozytywne fluidysmile))) napisz od razu co i jak i
            jaka to praca??
            • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 06.09.05, 09:48
              No ja też trzymam kciuki i czekam na rezultaty.
              A teraz na temat. Zaraz zamirzam cwiczyć, ale pomocy dziewczyny, bo będę
              grubsza niż dłuższa. Czytam ksiażki o dietach i chyba wymyślę coś swojego, bo w
              każdej diecie jest coś nie do przyjęcia dla mnie. Np. słodzik zamiast cukru
              blee.
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 06.09.05, 13:53
      Małgosiu ja również mocno trzymam za Ciebie kciuki i pisz zaraz,jak Ci poszło!
      Ja muszę się wam pochwalić,bo przetrwałam calutki weakend,nie podjadając
      żadnych smakołyków.Na grillu ślinka leciała mi chyba ciurkiemsmile,ale nie
      złamałam się i tylko grzecznie popijałam soczek.
      Buziaki
      Magda
      • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 07.09.05, 20:08
        Dzięki za wsparcie! Odpowiedzi po wczorajszej rozmowie i testach jeszcze nie
        mam. Jak to tradycyjnie bywa powiedzieli, że bedą ze mną w kontakcie. No
        zobaczymy.
        Ostatnio nie wchodzę na wagę, ale nadal staram się jeść jak najwięcej warzyw i
        owoców. Nie wiem tylko czy nie przesadam z ilością co może rozciągać żołądek.
        Pozdrawiam
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 09.09.05, 08:10
          mam nadzieje małgosiu ze dostaniesz ta prace. ja ze swojej jestem bardzo
          zadowolona- dzisiaj powinna mi wpłynąć na konto pierwsza pensjasmile))- pójde
          zaszaleć do H&M.
          nadal jem minimalne ilości jedzeniasmile)) waga stoi w miejscu- 81 kg ale po
          ubraniach widze sporą różnice i bardzo sie z tego ciesze. gubią mnie jeszcze
          weekendy ale i z nimi mam nadzieje sobie wkrotce poradzic. bede jadla wiecej
          owocow i warzyw a mniej chleba- choc tego ostatniego nie jem wiele i w dodatku
          sam orkiszowy- jest bardzo smaczny. kupilam sobie make i sama pieke ten chleb-
          swietnie czysci jelita, jest doskonaly na leczenie alergii i w ogole same
          plusy. ostatnio jak zjadlam kaweleczek zwyklego chleba to bardzo zle sie
          czulam. mąka orkiszowa jest naprawde bardzo zdrowa i pyszna- a jakie naleśniki
          z niej wychodzą- palce lizać... no cóż rozmarzyłam sie i ide na sniadanko a
          potem do pracysmile))
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 10.09.05, 15:28
      U mnie szkoda gadać, ale ja mam strasny apetyt na słodycze. Czekolada i lody
      (moja zguba), do tego pieczywo no i brak ruchu, ale fajne odchudzanie. Nie
      wiecie może dlaczego moje kilogramy nie chcą znikać?
      • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 11.09.05, 23:22
        Aga Twoje kilogramy nie chcą znikać podobnie jak i u mnie, ale i ja stosuję
        podobną "dietę" do Twojej. Wekend niestety jeszcze bardziej pogrążył moją
        dietę. Wagi nie chcę oglądać nawet z daleka. Dzisiaj byłam u mamy i dopadłam
        ciasta, no cóż nie często trafia się mi taki pyszne ciasto. Do tego zrobiłam
        pomidorówkę wyjątkowej urody (i smaku) i nie mogłam sobie odmówić.
        Pozdr
        • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 12.09.05, 06:56
          ja tez przesadziłam w weekend. najpiewr w piatek zapiekanki- najlepsze w
          krakowiesmile potem piwko. w sobote tez nie proznowalam tylko jadlam, za to
          wczoraj popoludniu to juz przesadzilam. a tak sobie obiecywalam ze bedzie
          lepiej w te wolne dni.
          pociesza mnie ciezki tydzien pracy i to ze raczej nie bede miala czasu sie
          zastanawiac nad jedzieniem.
          ale coz w ten weekend swietowalam pierwsza wyplatesmile)))))))))))))
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 12.09.05, 10:21
      U mnie chyba jedyna słuszna droga to ćwiczenia. Właśnie zeszłam ze "sprzętu" 51
      minut biegu (tyle trwa odcinek sherlocka holmsa, bo biegam oglądając, jakoś
      łatwiej). Diea narazie jakoś nie może do mnie trafić. Może niedługo, ale
      narazie nie mogę zrezygować z niektórych rzeczy (a o czym mowa wiecie, bo
      pisałam nie raz).
      Ale się cieszę, że tu jesteśmy, tylko szkoda, że nawet jak ktoś dołączy to
      zaraz odpada.
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 15.09.05, 07:42
      Czy was tu już wogóle nie ma?
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 15.09.05, 08:36
        jestem tylko mam tak mało czasusad(( przepraszam, nadrobię w weekend.
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 18.09.05, 10:43
      Czy nas już nie ma? Dziewczyny, piszcie nawet jak wam nie idzie, no ja się za
      wami stęskniłam. Normalnie ciekawa jestem co u was słychać (nie tylko w
      odchudzaniu). Ja was trzktuje jak kogoś bliskiego (w końcu piszemy tu tyle
      czasu), a wy zniknęłyście.
      • karmazynowa_dama Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 18.09.05, 19:29
        Dziewczyny czy mogłabym się do was przyłączyć??? Sama próbuję od tygodnia
        pozbyć się zbędnych kilogramów (dokładnie 8) i jak narazie spadł mi tylko
        jeden... do tego jeszcze właśnie mam @ co sprawia że słodkości nie umykają moim
        oczętom wcale to a wcalesmile Pozdrawiam serdecznie i życzę utraty takiej liczby
        kilogramów o jakiej marzycie w możliwie jak najkrótszym czasiesmile
        • kalinam Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 19.09.05, 10:20
          Cześć to ja! Długo się nie odzywałam, ale miałam zablokowany dostęp do
          komputera. Mam nadzieję, że teraz bedzie już lepiej. Niestety lepiej nie jest z
          moim odchudzaniem. No cóż, trudno. To nie znaczy, że się poddam. O nie. W
          niedzielę jak zwykle przesadziłam tym razem z pizzą, ale już nie pamiętam kiedy
          ostatnio jadłam taką dobrą pizzę domowej roboty. Tydzień przede mną i liczę, że
          teraz trochę zapanuję nad jedzeniem, chociaż poniedziałek zaczęłam od
          podjadania słodkości sad
          Pozdrawiam Was i witam Nowe chętne do dietowania!
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 20.09.05, 18:44
            czesc!!! ja też ostatnio miałam mało czasu na pisanie, mam tyle pracy ze
            czasami nie mam czasu siąść do komputera.
            z odchudzaniem jako tako idzie ale pomału.
            Synek jest bardzo zadowolony ze szkoły. Ja z pracy. I tak ciągniemy dalej.
            Tylko pogoda kiepska.

buziaki dla wszystkichsmile))
    • magdziulek Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 22.09.05, 14:07
      Dziewczyny,wraca wasza marnotrawna wspólniczka!
      Byłam kilka dni u rodzinki i mój powrót jest niestety z podkulonym ogonem,bo
      cóz tu gadać:zero dietysmile ale tak to już jest,że na wyjeździe chyba nie da się
      odchudzać.
      I obiecałam sobie,że po powrocie biorę się za siebie,a tu teściowa zaprosiła
      nas wczoraj na obiad.Mają być gołąbki,których za żadne skarby świata nie
      przepuszczę.
      Pozdrawiam Was dziewczyny i proszę-poczekajcie z chudnięciem na mniesmile
      Magda
      • ms78 Spotkałyśmy się:)))) 25.09.05, 18:48
        miło mi zakomunikować, że wczoraj spotkałam sie na żywo z Agnieszka. pierwszy
        raz po dwoch latach znajomosci forumowej. teraz czekam na wiecej takich spotkan
        z reszta z Was.
        jak znajde chwilke czasu- zakladam nowy watek i na serio i nie odwolalnie
        bierzemy sie do roboty z chudnieciem. ale jak juz założe to napewno Was o tym
        poinformuje.
        ja ten weekend tez nie moge zaliczyc do udanych. szkolenie firmowe i pyszne
        jedzenie na jakie nas szef zapraszal zrobily swoje. ale od jutra walcze na
        nowosmile))

piszcie co tam u was- ciekawa jestem
        • j_aga Re: Spotkałyśmy się:)))) 26.09.05, 11:07
          Ale było miło. Następnym razem będziemy szczuplejsze. Ja mam mocne
          postanowienie że już prawie zaczynam, ale muszę wyjeść zapas słodyczy zakupiony
          w piątek. Potem biorę się za siebie. Tylko jak mam zacząć ćwiczyć? Skąd mam
          wziąść mobilizacje.
    • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 27.09.05, 10:40
      na całm forum mama cud słabiutki ruch, ale to co się dzieje tutaj to tragedia.
      Ja niestety na wadze znalazłam 2 dodatkowe kilgramy. Tak być nie może. Ważę
      76kg.
      Dziś biegałam 50 min. Ale nie wiem jak to będzie z systematycznością. Jest nowy
      wątek gdzie dziewczyny się odchudzają i nawet nie wiem czy nie trzea będzie nas
      zdradzić. Ale kogo bym zdradziła jak tu nikogo nie ma sad
      • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 27.09.05, 20:55
        no wiesz co??? zdrady Ci sie zachciewa??? przecież ja tu jestem. jest mi bardzo
        smutnosad((((((
        • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.09.05, 09:43
          No zachciewa mi się, bo tu ruch raz na tydzień jakiś jest,a ja potrzebuje
          wsparcia, jak mi dobrze szło, ja było tu kilka wpisów dziennie i wszystkie
          sobie tu walczyłyśmy... to były czasy.
          • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.09.05, 16:38
            przecież ja walczesmile)) cały czas i bez przerwy. teraz walcze nad tym, żebym nie
            jadła za dużo po powrocie z pracy. gubi mnie to, że nie jem rano tylko
            wieczorkiem. ale staram sie to eliminowac. no i ćwicze- nie bardzo regularnie
            ale zdaża mi sie ze tzry razy w tygodniu poćwiczyć. w tym jeszcze nie cwiczylam
            bom chora i katar leci mi z nosa. ale nadrobie to...
            • j_aga Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.09.05, 19:17
              Dobrze , ze chociaz Ty walczysz. A co z Malgosia i Magda? No i z tymi nowymi
              osobami ktore sie niby chca dolaczyc, a potem ani sladu po nich nie zostaje
              (nawet podejrzewam, czy to nie po to zeby nas wywalic, jako, ze prywate sobie
              tu urzadzamy).
              Ja tez staram sie walczyc, ale latwiej mi bylo jak pisalysmy tu sobie
              codziennie (albo i czesciej) i wiele nas tu bylo.
              • ms78 Re: ODCHUDZAMY SIĘ!!!! 28.09.05, 22:19
                mnie tez bylo latwiej jak bylo nas wiecej ale coz mozemy zrobic. i tak fajnie
                ze jestesmy dwie a nie np ja sama jedna bo z kim bym pisala. zakladam nowy
                wateksmile))

temat:

ms78 i j_aga zapraszają do wspólnego odchudzania

( mam nadzieje, ze ta nazwa sie zmiescismile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka