wiewiora12 14.04.05, 14:49 Stosowalyscie? Jak i kiedy? Jestem prawie 4 tygodnie po porodzie i nie wiem, czy to nie za pozno? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanyszka Re: Pas poporodowy!! 14.04.05, 21:17 ja zaczelam stosowac dopiero teraz (po 3,5 miesiacach), wczesniej myslalam, ze brzuch sam zejdzie (( efektow na razie nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
ps15 Re: Pas poporodowy!! 14.04.05, 21:49 Daj sobie spokuj z pasem poporodowym on nic nie daje tylko chwilowy efekt mniejszego brzucha(jak go masz akurat na sobie).Dodatkowo rozleniwia mięśnie brzucha które w największym stopniu odpowiadają za wystający brzuch i wyprostowaną postawę.Nie nosząc pasa i wciągając brzuch powodujesz że mięśnie pracują,a jak masz założony pas to jesteś nim zciśnięta i nie pamiętasz o tym żeby wciągać brzunio i mięśnie się lenią.Jak wiadomo im bardziej wzmocnione mięśnie brzuszka tym lepszy efekt płaskiego brzuszka.Pas jest dobry ale okazyjnie na jakies wyjścia ale na codzień nie polecam.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś