Dodaj do ulubionych

dieta cud?????

17.05.05, 13:51
www.twojadieta.info/dieta/Cud/
czy warto???
Obserwuj wątek
    • joisana Re: dieta cud????? 17.05.05, 15:48
      Pewnie, że tak, dużo witamin, mało kalorii. Bardzo fajna wiosenna dieta.
      • anapola Re: dieta cud????? 22.05.05, 00:07
        Moim zdaniem dieta ta jest bardzo podobna do "diety kapuścianej",jedyna różnica
        to tylko to,że w tej pije się maślankę.Stosowałam dietę kapuścianą niedawno
        przez 5 dni(trwa 7).Potem musiałam wyjechać na dwa dni.Przez te 5 dni,mimo,że
        nie zrezygnowałam z trzech kubków kawy z dużą ilością 4% śmietanki schudłam 2,5
        kg.Teraz jem mniej niż przed tą dietą,ale nie zrezygnowałam z pieczywa
        (ograniczyłam),jem mniejsze porcje ziemniaków do obiadu,kolacje do 19
        najpóźniej.Zawsze mam pod ręką ulubione jabłka-championy(słodkie i
        soczyste),obieram je ze skórki bo podobno zjedzone ze skórką wzmagają
        głód.Acha! Zupę przed spożyciem miksowałam i piłam z kubka(w moim przepisie
        zupy nie można było doprawiać np. solą).Wchodziła szybko i nie obrzydła
        mi.Karmię piersią roczną córeczkę i nie zauważyłam aby dieta wpłynęła jakoś
        negatywnie na jakość i ilość pokarmu.Od kiedy skończyłam dietę(ok 10 dni)
        przytyłam pół kg.Uważam ,że dieta jest znośna,nie chodziłam głodna i chętnie ją
        powtórzę jeszcze raz choćby ze względu na to ,że przy okazji oczyściłam sobie
        troszkę organizm.
        • kaszka85 Re: dieta cud????? 22.05.05, 21:19
          od jutro zwaczynam podobna diete-zupa ta sama ael od dni 4 .jest naczej.4-
          banany,5 wolowina i pomidory6 wolowina i warzywa 7-brazowy ryz
          • ivettinka Re: dieta cud????? 23.05.05, 15:35
            A ja ugotowałam sobie dzisiaj tę zupę i zamierzam wytrwac na tej diecie do
            niedzieli smile Trochę mnie przerażało to krojenie warzyw i zastanawiałam się jak
            ja to przełknę, ale okazało się całkiem, całkiem. Dodatek curry i sosu sojowego
            nadaje zupie fajny "chiński" smaczek. Mam nadzieję, ze za szybko mi nie
            obrzydnie smile
            Wersji zupy jest podobno kilka (jak nie kilkanaście) ale skuteczność pewnie
            podobna.
            • ivettinka Re: dieta cud????? 30.05.05, 08:23
              Jestem już po tej diecie. Schudłam co prawda "tylko" 3 kg, ale polecam ją
              wszystkim. Smaczna zupa, nie ma uczucia głodu i czułam się naprawdę dobrze.
              Dodatkowo piłam ok. 3 szkl. dziennie czerwonej herbaty i ćwiczyłam brzuszki.
              Jeszcze ją kiedyś powtórzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka