matkaj 17.05.05, 13:51 www.twojadieta.info/dieta/Cud/ czy warto??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: dieta cud????? 17.05.05, 15:48 Pewnie, że tak, dużo witamin, mało kalorii. Bardzo fajna wiosenna dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
anapola Re: dieta cud????? 22.05.05, 00:07 Moim zdaniem dieta ta jest bardzo podobna do "diety kapuścianej",jedyna różnica to tylko to,że w tej pije się maślankę.Stosowałam dietę kapuścianą niedawno przez 5 dni(trwa 7).Potem musiałam wyjechać na dwa dni.Przez te 5 dni,mimo,że nie zrezygnowałam z trzech kubków kawy z dużą ilością 4% śmietanki schudłam 2,5 kg.Teraz jem mniej niż przed tą dietą,ale nie zrezygnowałam z pieczywa (ograniczyłam),jem mniejsze porcje ziemniaków do obiadu,kolacje do 19 najpóźniej.Zawsze mam pod ręką ulubione jabłka-championy(słodkie i soczyste),obieram je ze skórki bo podobno zjedzone ze skórką wzmagają głód.Acha! Zupę przed spożyciem miksowałam i piłam z kubka(w moim przepisie zupy nie można było doprawiać np. solą).Wchodziła szybko i nie obrzydła mi.Karmię piersią roczną córeczkę i nie zauważyłam aby dieta wpłynęła jakoś negatywnie na jakość i ilość pokarmu.Od kiedy skończyłam dietę(ok 10 dni) przytyłam pół kg.Uważam ,że dieta jest znośna,nie chodziłam głodna i chętnie ją powtórzę jeszcze raz choćby ze względu na to ,że przy okazji oczyściłam sobie troszkę organizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszka85 Re: dieta cud????? 22.05.05, 21:19 od jutro zwaczynam podobna diete-zupa ta sama ael od dni 4 .jest naczej.4- banany,5 wolowina i pomidory6 wolowina i warzywa 7-brazowy ryz Odpowiedz Link Zgłoś
ivettinka Re: dieta cud????? 23.05.05, 15:35 A ja ugotowałam sobie dzisiaj tę zupę i zamierzam wytrwac na tej diecie do niedzieli Trochę mnie przerażało to krojenie warzyw i zastanawiałam się jak ja to przełknę, ale okazało się całkiem, całkiem. Dodatek curry i sosu sojowego nadaje zupie fajny "chiński" smaczek. Mam nadzieję, ze za szybko mi nie obrzydnie Wersji zupy jest podobno kilka (jak nie kilkanaście) ale skuteczność pewnie podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
ivettinka Re: dieta cud????? 30.05.05, 08:23 Jestem już po tej diecie. Schudłam co prawda "tylko" 3 kg, ale polecam ją wszystkim. Smaczna zupa, nie ma uczucia głodu i czułam się naprawdę dobrze. Dodatkowo piłam ok. 3 szkl. dziennie czerwonej herbaty i ćwiczyłam brzuszki. Jeszcze ją kiedyś powtórzę. Odpowiedz Link Zgłoś