maja122 25.05.05, 08:00 Szukam dobrego , matującego a niezbyt drogiego podkładu (Fluidu) Moze podzielicie sie opiniami na temat .Czekam na opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliette79 Re: dobry podkład 26.05.05, 17:49 niedrogi tzn??? ja mam sorai aksmaitny podkład z perłą..i jest całkiem ok za jedyne ok 10zł sama jednak mam ochote kupić mam perfumy.bizz.pl/x_C_I__P_7015369- 7010001.html ok 30zł ale super wydajny!! aha wszytsko jednak zalezy jaki chcesz ten podkład i do jakiej cery???bo to jednak najwazniejsze dobrac do rodzaju cery.. Odpowiedz Link Zgłoś
edka05 Re: dobry podkład 30.05.05, 10:57 Przetestowałam wiele marek, jakiś czas używałam MAX Faktora, ale stwierdiłam, że czas na zmianę, bo skóra się przyzwyczaiła i efekt juz nie ten sam co na poczatku. Ostatnio kupiłam LOREAL true match w szklanej buteleczce z dozownikiem - co bardzo ułatwia korzystanie. Podkład jest lejący i lekki, dobrze sie rozprowadza. Idealnie kryje bez efektu maski. Jestem bardzo zadowolona. Cena ok. 40 zł , ale jest bardzo wydajny i myslę, że starczy na jakies 2 miesiące . Z podkładów , które absolutnie sie u mnie nie sprawdziły to : JOKO, Soraya, Eris, Rimmel - na tą firmę to w ogóle mam jakieś uczulenie - na tusz do rzęś również. Pozdrawiam , Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
bebewawa Re: dobry podkład 31.05.05, 09:30 Moim zdaniem najlepszy fluid matujący i jednocześnie kryjący, do cery mieszanej lub tłustej to fluid Revlon-a, taki w buteleczce kosztuje ok.70zł, ale wystarcza na minimum 6 misięcy codziennego używania. Odpowiedz Link Zgłoś
edka05 Re: dobry podkład 31.05.05, 09:49 Revlonu też kiedyś używałam, faktycznie był niezły ale nie we wszystkich sklepach można go dostać no i cena nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: dobry podkład 31.05.05, 12:33 hej, właśnie zakupiłam podkład ASTOR Natural Fit i jest świetny! Ładnie się rozprowadza, wygląda naturalnie, cena: 31 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
meessi Re: dobry podkład 01.06.05, 11:36 Według mnie tylko Vichy w takiej szklanej butelce. Fakt 70 zet ale bardzo wydajny (oczywiście nie 6 mieś, ale dwa trzy napewno) Odpowiedz Link Zgłoś
fordka1 Re: dobry podkład 03.06.05, 09:15 Ja przetestowałam wiele róznych podkładów, jedynym, do którego wracam wielokrotnie jest podkład Isa Dora rozświetlająco-kryjący. Jest rewelacyjny! Do mojej karnacji (raczej jasna - cera tłusta) najkorzystniej wygląda kolor nr 52. Do codziennego makijażu wystarczy odrobina, natomiast, gdy chcemy makijaz bardziej wieczorowy nakładamy dwie cienkie warstwy produktu i mamy doskonale gładką buźkę. Sprawdziłam nie tylko na sobie, ale i na innych osobach, którym robiłam makijaze okazjonalne (ślubne, wieczorowe). Cena może nie jest zbyt zachęcająca ok.60zł., ale w drogerii są testery możesz sobie wypróbowac, zobaczyć jak sie "nosi" przez kilka godzin i wrócić po niego lub nie. Zycze udanego wyboru. fordka1 Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazalabamy Re: dobry podkład 06.06.05, 16:19 Polecam dwa podkłady; Loreal Cashmere Perfect cena ok 45 zł raz Vichy seria Lumineuse - ten ostatni zwłaszcza to podkład do ktorego bede wracala ceny nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś