sofii1 Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 09.06.05, 18:23 Ja sama korzystam u usług salonu na Wilczej (centrum W-wy) jest tam p. agnieszka - kosmetyczka, która pracuje na Thalgo. Robię sobie u nie kwasy i czyszczenia. Z doświadczeniem, zawsze mi coś doradzi i co najważniejsze - nie jest drogo. Jak będziesz zainteresowana to moge ci wysłać kontakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasta Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 09.06.05, 23:01 przeslij mi prosze kontakt. Dziekuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 10.06.05, 08:56 Moge i ja prosic o namiary i przykladowe ceny? Pozdrawiam kasiazk Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 10.06.05, 10:16 I jeśli można to ja poproszę o kontakt i przykładowe ceny? Czy można zrobić tam również henne, depilację woskiem i ile kosztuje?. Dziękuję Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazalabamy Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 15.06.05, 11:18 Ja tez poprosze o namiary na salon na Wilczej (tel i dokładny adres)i w jakich godzinach mozna przyjsc. Ewentulanie jak macie jakies sprawdzone w Centrum to poprosze na skrzynke o informacje. Ja osobiscie korzystam z salonu na Wspólnej - moge polecic - no ale niestety ceny wyzsze. Ale dla chetnych moge wyslac dokladne dane - Poprosze wtedy o info ma skrzynke - nie zawsze mam czas aby zajrzec na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
sofii1 Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 10.06.05, 11:00 Dziewczyny, odpisałam Wam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewazowski Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 15.06.05, 16:32 to ja tez proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re:Polecam kosmetyczkę - Warszawa Mokotów 15.06.05, 10:39 Dziewczyny, Wczoraj byłam u kosmetyczki i chciałam Wam ją polecić: miła, uprzejma i delikatna a zarazemprofesjonalna. Byłam u niej tylko na hennie i depilacji bikini, ale moge polecić. Zainereswoanym prześlę szczegóły na priva. Piszcie. Pozdrawiamy Ania i Mój Kochany ROCZNIAK Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm Re:Polecam kosmetyczkę - Bielany, Żoliborz... 15.06.05, 20:52 mam swoją kosmetyczkę w Mościskach, to jest niedaleko w-wy, za leklerkiem- bielany, 10 minut autobusem. super dziewczyna, robi dobrze i niedrogo. zainteresowane proszę o kontakt na priva. pzdr, Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
flimoni Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 18.07.05, 22:22 Dziewczyny, prosze przeslijcie mi kontakty do tych kosmetyczek na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
bojana do sofii1 20.07.05, 13:32 Ja też poproszę o namiary na salon na Wilczej. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: gdzie w Warszawie dobra i niedroga kosmetyczk 23.07.05, 11:54 A mogłybyście podać ceny? Ja za czyszczenie twarzy z masażem, wosk na bikini, pachy, wąsy i łydki, regulację brwi płacę 200 pln, wosk ciepły, do czyszczenia twarzy Thalgo. Ciekawe czy to drogo? Chodzę do tej samej kosmetyczki od 10 lat regularnie co mieisąc i jest ok, ale neiw iem jak to cenowo wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami POLECAM super gabinecik 25.07.05, 08:30 Gabinet jest malutki , dyskretny, profesjonalny, komfortowy i tani. Znajduje sie na Ursynowie przy stacji metra Ursynów. Zaintresowanym moge podac namiary. Korzystam z niego od lat i zawsze jestem super zadowolona. Taka prywatność i spokój teraz jest w cenie a tam nie ma tłumów i mozna sie w pełni zrelaksowac. POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabi04 Re: POLECAM super gabinecik 25.07.05, 08:35 Ja poprosze o namiar na ten gabinet na gabi04@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: POLECAM super gabinecik 25.07.05, 16:13 A mogłabys podac przykładowe ceny czy to jakaś tajemnica Odpowiedz Link Zgłoś
mimi_mami Re: POLECAM super gabinecik 26.07.05, 16:50 Podaje namiary ul.koncertowa 7 , na parterze, tel 643 08 30 Jeszcze raz bardzo gorąco polecam!!! A przykładowe ceny to: *czyszczenie 80 a 100 zł, *zabieg regenerujaco-odzywczy 65 *zabieg odzywczy z algami 85 *henna cała 25 *manicure 25 pzdr Mimi Odpowiedz Link Zgłoś