Dodaj do ulubionych

łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt

17.01.03, 12:21
Obserwuj wątek
    • Gość: jurek Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: proxy / 217.96.45.* 17.01.03, 22:12
      Czyli kolejny lekarz na stanowisku ministra zdrowia. Zobaczymy co wymysli
      psychiatra, bo poprzednim kiepsko to szlo. A jak jest w innych krajach? Tam tez
      stanowisko ministra zdrowia jest zarezerwowane dla lekarzy?
      • Gość: zolwin Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: *.espol.com.pl 18.01.03, 23:29
        Masz racje. Lekarz jako minister zdrowia, to tak jakby złodziej został
        ministrem sprawiedliwości.
        • Gość: jurek Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: proxy / 217.96.45.* 19.01.03, 14:28
          Troche niestosowne porownanie na tym forum. Tym bardziej ze sam jestem lekarzem
          • Gość: zolwin Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: *.espol.com.pl 19.01.03, 14:58
            Gość portalu: jurek napisał(a):

> Troche niestosowne porownanie na tym forum. Tym bardziej ze sam jestem
            lekarzem
            Tak tylko chcialem rozruszac dyskusje :-).
            Naprawde tak nie mysle, ale podchodząc do tego z ekonomicznego punktu widzenia
            razi mnie ze osobą odpowiedzialną za funkcjonowanie systemu opieki zdrowotnej
            jest reprezentant grupy istotnie zainteresowanej w wyciągnięciu z tego systemu
            jak najwiekszych korzyści materialnych. Stąd to może i niestosowne porównanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka