Gość: jurek Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: proxy / 217.96.45.* 17.01.03, 22:12 Czyli kolejny lekarz na stanowisku ministra zdrowia. Zobaczymy co wymysli psychiatra, bo poprzednim kiepsko to szlo. A jak jest w innych krajach? Tam tez stanowisko ministra zdrowia jest zarezerwowane dla lekarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwin Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: *.espol.com.pl 18.01.03, 23:29 Masz racje. Lekarz jako minister zdrowia, to tak jakby złodziej został ministrem sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: proxy / 217.96.45.* 19.01.03, 14:28 Troche niestosowne porownanie na tym forum. Tym bardziej ze sam jestem lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zolwin Re: łapiński na aut?:)balicki na stolek?/nt IP: *.espol.com.pl 19.01.03, 14:58 Gość portalu: jurek napisał(a): > Troche niestosowne porownanie na tym forum. Tym bardziej ze sam jestem lekarzem Tak tylko chcialem rozruszac dyskusje :-). Naprawde tak nie mysle, ale podchodząc do tego z ekonomicznego punktu widzenia razi mnie ze osobą odpowiedzialną za funkcjonowanie systemu opieki zdrowotnej jest reprezentant grupy istotnie zainteresowanej w wyciągnięciu z tego systemu jak najwiekszych korzyści materialnych. Stąd to może i niestosowne porównanie. Odpowiedz Link Zgłoś