pantera80 07.06.05, 17:41 Jestem w 29 tygodniu ciazy i nie wchodze w swoje ulubione rzeczy-musialam nowe kupowac,w second-handach najczesciej.Boje sie ze bede taka gruba tez po urodzeniu dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koralik12 Re: Jaka jestem gruba 07.06.05, 20:11 Mnie też wydawało się że jestem strasznie gruba w ciąży. Piszę wydawało się bo przytyłam ok 17kg, ale pięć dni po porodzie ważyłam już o 12 kg mniej. Jak się okazało większość mojej tuszy to był dzidziuś i woda. Nawet nie wiedziałam jaka byłam spuchnięta! Następnego dnia po porodzie nie mogłam się poznać w lusterku tak mi twarz zeszczuplała, ale najbardziej nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
korneliap Re: Jaka jestem gruba 08.06.05, 10:01 ja przed ciaza tez mialam za duzo cialka W czasie ciazy przytylam 14 kg a jak wrocilam po 10 dniach do domu ze szpitala(po cesarce) wazylam dokladnie o te 14 kg mniej. I tak samo buzie to mialam strasznie okragla jak ksiezyc w pelni zaraz po porodzie normalną Ale ja wcale sie nie czułam gruba ! Czulam sie piekna i kochalam swoj brzuszek! Odpowiedz Link Zgłoś
pantera80 Re: Jaka jestem gruba 08.06.05, 10:36 Czekam az urodze to chyba tez bede wygladala lepiej.Maz nie kupuje mi lodow bo uwaza ze potem nie wroce do lini.Kocham dzidzie tylko zalamuje mnie gruby brzuch-podobno normalka podczas ciazy. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.78 Re: Jaka jestem gruba 08.06.05, 12:38 Moja droga chyba troszeczke przesadzaszGruby brzuch w ciązy? Poczekaj jeszcze pare miesiecy a zobaczysz jaki bąbel ci wyrośnie. Co jak co ale brzuch to ci chyba powinien rosnać. Tycie w ciąży jest procesem fizjologicznym,a te zbędne kilogramy są dziecku bardzo potrzebne i na pewno stracisz je po porodzie i karmiąc piersią. Ja w ciąży mialam 18 kg na plusie a po trzech miesiacach schudlam 25. Teraz waże 45 kilo i tez musialam sobie kupić nowe rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś