Dodaj do ulubionych

dieta - odchudzanie

• misiak36 Re: dieta - odchudzanie 02.09.05, 17:30
      Hej dziewczyny jak się trzymacie ,jak idzie odchudzanie ? Tym razem i ja mogę
      się pochwalić swoim sukcesem , a mianowicie ubyło mi -1.3 kg jestem z tego
      powodu bardzo zadowolona i dalej będe trwać przy swojej diecie , sukcesy chociaż
      małe , ale dodają sił.Pozdrawiam misiak.
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 04.09.05, 20:14
      U mnie super - 2 tygodnie odchudzania = 2 kg mniej big_grin Wiec zostalo mi jeszcze 2
      no moze 3 kg do zrzucenia smile Juz teraz lepiej sie czuje. w piatek po raz
      pierwszy od porodu (7,5 m-ca) zalozylam spódnice i calkiem dobrze sie czulam,
      wchodze w swoje ulubione jeansy (no sa jeszcze troszke ciasne) no i mam nadzieje
      ze za 2 tyg. jak mlody bedzie konczyl 88 miesiecy ja bede wygladac jak przed
      ciaza big_grin
      Evelak ja tez zak na poczatku mialam - jadlam malo a waga ani drgnela -dopieko
      kolo 4 miesiaca cos zaczelo spadac. Jak mozesz to cwicz - ja robilam 6-stke
      weidera i mimo ze nie schudlam ani grama to pokazala mi sie talia i brzuch
      spadl. Zobaczysz jeszcze troche i cos zacznie sie dziac - kobiety rozniew
      wracaja do formy po porodzoe jednym wystarcza miesiac innym 6 - ja mam na dzieje
      ze u mnie skonczy sie na 8-miu.
      Pozdrawiam i przesylam pozytywna energie do chudniecia big_grin
      • evelak Re: dieta - odchudzanie 05.09.05, 21:33
        nieszkasob dziękuję Ci za te słowa naprawdę mnie pocieszyłaś.
        • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 07.09.05, 11:28
          A nie ma za co wiem jak te dodatkowe kg potrafia zdolowac - szczegolnier po
          porodzie. Moje wszystkie bratowe, szwagierki i znajome chudly blyskawicznie a ja
          szkoda gadac- poprostu potrzebowalam czasu....
          A u mnie buuuu- od poniedzialku troche sobie pozwolilam i zamiast chudnac mam 1
          kg do przodu - no ale dzis wracam do "pionu" - zostalo 11 dni i 3kg ale zaraz
          ide na dluugi spacer - moze cos sie ruszy big_grin
          Pozdrawiam i trzymajcie sie dzielnie
          • nastia1980 Re: dieta - odchudzanie 07.09.05, 14:44
            Witam! Jesli ktoras z was korzystala z tej "13" to bardzo prosze napiszcie na czym polega ta dieta i czy jest skuteczna.
            Pozdrowienia i buziaczki smile)
            • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 08.09.05, 08:48
              Hej Ja stosowalam 13 - to tzw dieta kopenhadzka - trwa 13 dni - a oto link do
              niej www.twojadieta.info/dieta/kopenhaska/ jakdys miala pytania chetnie
              odpowiem. A co do skutecznosci - to ja w ciagu 2 tygodni schudlam 5 kg. Niestety
              jak pozniej czlowiek zaczyna normalnie jest to te kg dosc czybko wracaja mi
              wrocily 2. Niektore dziewczyny pisza tez ze jest duze jojo po tej diecie ale to
              sprawa insywidualna..
              • nastia1980 Re: dieta - odchudzanie 08.09.05, 08:51
                Sliczne dzieki za odpowiedz! Buziaczki
              • nastia1980 Re: dieta - odchudzanie 08.09.05, 08:55
                O kurka jaki rygor!!! nawet gumy zuc nie wolno sad . ja to chyba nie dam rady sad
                Chyba jestem skazana na mojego brzusia smile))
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 09.09.05, 11:21
      To ja sie znow melduje - zostalo 9 dni i nadal 2 kg (ten 1 kg po obzarstwie juz
      zrzucilam) i teraz bede juz silna - wprawdzie wczoraj na obiad zjadlam 3 kulki
      lodow i pol rurki z bita smietana ale bylo to o 16.00 i to byl juz moj ostatni
      posilek a na kolacje zafundowalam sobie mycie podlogi w calym domu big_grin a
      przedwczortaj 30 min ostro cwiczylam. Wiec jak tak dalej pojdzie to moze uda mi
      sie dociagnac do wagi z przed ciazy. jeansy wciaz czekaja big_grin
      Nastia moze zamiast 13-stki sprobujesz na poczatek nie jesc po 18.00 na dluzsza
      mete to naprawde daje niezle rezultaty
      Pozdrawiam i piszcie co u was
      • kim11 Re: dieta - odchudzanie 09.09.05, 14:19
        na jak dluzsza mete - bo ja juz ponad tydzien na diecie typu: hula-hop,
        skakanka, nie jedzienie po 18-stej, b. malo slodyczy, nic smazonego,
        pieczonego, pieczywoi tylko ciemne i w ogole zadnego obzarstwa i poki co
        efektow ZADNYCH!!!! Niesamowicie mnie to demobilizuje.
        Dlatego blagam, niech ktos mi powie, ze po 2, 3 czy chocby 4 tygodniach cos
        powinno sie ruszyc
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 09.09.05, 16:18
      Cześć dziewczyny , fajnie , że się trzymacie w swoich postanowieniach co do
      diety i najważniejsze, że są efekty. Ja także nadal nie podjadam wieczorami i
      czuję , że jest mnie mniej , a to bardzo mobilizuje. Kim11 naprawde warto
      przetrwać trochę , a już niedługo sama zobaczysz pierwsze zadawalające momęty
      gdy waga zacznie spadać, ja wzeszłym roku schudłam stosując taką dietę w ciągu 5
      miesięcy 18 kg,ale zupełnie wykluczyłam z diety słodycze jednak efekt był super
      z rozmiaru odzieży 46 wchodziłam w 36 czułam się rewelacyjnie , teraz znów
      walczę bo trochę mnie przybyło i noszę odzież 38/40 , a chciałabym z powrotem
      36.Więc postanowiłam trochę schudnąć , czego i Tobie kim11 i wszystkim
      dziewczyną życzę.Pozdrawiam Misiak.
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 10.09.05, 17:12
      hej, hej dawno do was nie zaglądałam, ja nadal trwam w swoim odchudzaniu, ale
      teraz moja waga stoi w miejscu, schudłam przez miesiąc 5 kg, i teraz waga
      pokazuje 64 kg, ale nie chce drgnąć w dół, podejrzewam że organizm już się
      przyzwyczaił do mniejszej ilości jedzenia i narazie nie spada, tylko ja nie
      bardzo mogę zmniejszać, bo tak naprawdę nie mam co, jem tylko 2 razy
      dziennie,ale zaniedbałam trochę mój przyrząd do ćwiczeń, muszę znów go
      odkurzyć.Tydzień temu byliśmy na weselu, było bardzo fajnie i wcale się nie
      obżerałam,nawet weselnego torcika odmówiłam sad i jeszcze to , że mój mąż chudnie
      więcej ode mnie, też mnie demotywujesad ale będę się trzymać czego i wam życzę.

Pozdrawiam
    • kasianau Re: dieta - odchudzanie 15.09.05, 18:59
      Ale Wam dobrze, ja prawie miesiąc na dieci ,a waga ani drgnie. Jak jak takdalej
      pójdzie to chyba nie wytrzymam.
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 15.09.05, 21:26
      coś cisza w eterze! porzuciłyście swoje silne wole w ciemne kąty czy co?, czemu
      nikt się nie chwali swoimi osiągnięciami?, mi wreszcie coś drgnęło, waga zaczyna
      mozolnie spadać, ale spada, trwam dalej.

Pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 17.09.05, 11:48
      Hej hej smile Ja sie trzymam - wprawdzie waga cos woolno spada ale trzymam sie
      dzielnie - no ale niestety brak mi motywacji do cwiczen sad((( buuu. Jutro Kacper
      konczy 8 miesiecy i to zarazem nasza 6 rocznica slubu big_grin wiec pewnie pozwole
      sobie na troche wiecej. A co do efektow to mi juz brakuje 1 kg do szczescia -
      wprawdzie w biodrach i udach jest kilka cm wiecej ale na to juz pomoga cwiczenia
      - tylko trzeba sie za nie wziasc big_grin
      Pozdrawiam
      I piszcie dziewczyny razem latwiej big_grin
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 17.09.05, 20:30
      nieszkasob! to mamy dzieci w tym samym wieku, mój Kubuś za 6 dni kończy 8 m-cysmile,
      mój synek w przeciwieństwie do mnie nie odmawia jedzonka i wszystko mu smakuje,
      waży 9900 kg, klocek z niego smilesmilesmile,a mama ma co nosić, ale od tego nie chudnę,
      tylko bicepsy mi się wyrabiają, a moja waga spada w dół, dziś rano pokazała
      62,4, jeszcze 2,4 kg i wrócę do wagi z przed ciąży, a moze uda mi się jeszcze
      więcej zrzucić, byłoby superrr.Pozdrawiam wszystkie odchudzające się.

• evelak Re: dieta - odchudzanie 18.09.05, 01:39
        a u mnie nadal nic - a ja juz prawie nic nie jem bo nie mam ochoty- zrobie
        sobie badania na poziom prolaktyny, ta waga by nic nie przeszkadzała gdyby nie
        zaorany brzuch rozstępami buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 22.09.05, 09:16
      witajcie, widzę że już straciłyście ochotę na pisanie o swoich postępach, ja
      nadal się trzymam chociaż moja waga znowu się zatrzymała w miejscu, cały czas
      pokazuje 62-63 kg, i ani deczko mniej buuuuuu, ale wchodzę już w swoje ulubione
      ciuchy z przed ciąży więc mam już powody do zadowolenia, ale nie przestaję i
      trwam dalej.

Pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 24.09.05, 19:50
      Hej hej sad(
      No mi faktycznie nie chce sie pisac o moich "sukcesach" bo choc waga spadala
      (teraz stoi w miejscu) to okazalo sie ze ta cholera klamie!!!! 2 kg zaniza wiec
      mam do zrzucenia jeszcze 3 kg - czyli jestem w punkcie wyjscia. Ale to nie jest
      najgorsze - coz oprocz diety musze zaczac cwiczyc i to chyba ostro bo brzuch
      flaczasty a uda - tragedia, nie dosc ze grube to jeszcze ten celulitis sad(. No
      to dosc tych placzow biore sie w garsc i ruszam od poniedzialku -oczyszczam
      organizm, O!!!slodyczy !!! i regularne cwiczenia.
      Rutkam a twoj synus to faktycznie kawal faceta moj kurczak nie4 cale 8 kg
      wazy big_grinD
      Pozdrawiam Towarzyszki niedoli i trzymajcie sie - jeszcze troche a bedea z nas
      laski , ze hoho big_grinbig_grin
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 26.09.05, 08:53
      Witam dziewczyny.Ostatnio tu nie zaglądałam , więc i pisać nie było kiedy, ale
      szybko nadrabiam zaległości. Ja także nadal ograniczam jedzenie , ale ostatnio
      czuję,że moja waga stoi w miejscu , co prawda nie miałam się okazji zważyć ale
      nie zauażyłam zmian , jednak będę trwać aż do pożądanych efektów aby jak
      najszybciej. Pozdrawiam i proszę dzielcie się swoimi sukcesami to pomaga trwać
      dalej. Misiak.
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 27.09.05, 17:15
      hej, hej! wreszcie coś drgnęło, dziś moja waga pokazała 62,1 kg, jeszcze te dwa
      kilogramy ale teraz to tak mozolnie idzie, przez pierwszy miesiąc schudłam 4
      kg, a przez następny niecałe 3 kg,ale trwam dalej, chociaż coraz bardziej mnie
      kusi i ciągnie zwłaszcza do słodyczy.

Pozdrawiam
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 27.09.05, 18:44
      Cześć niestety dziś wpadka , otwarli u nas nową cukiernię i niestety nie mogłam
      się powstrzymać ,zjadłam pysznego rogala , mam nadzieje , że jakoś znacząco to
      nie wpłynie na moją wagę. Myślę że to był jednorazowy wypadek i więcej takich
      nie będzie. Pozdrawiam i trwam dalej . Misiak
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 29.09.05, 12:00
      hej, jak tam minął kolejny dzień, ja nadal nie odpuszczam, chociaż mój mąż znowu
      więcej chudnie i mnie to trochę demotywuje ale upór to ta cecha mojego
      charakteru, która teraz odgrywa bardzo ważną rolęsmile,moja waga znowu stoi, a na
      dodatek dostałam @, powiedzcie jak to jest czy to prawda że podczas miesiączki
      raczej się nie chudnie, bo woda się w organizmie zatrzymuje, czy jakoś tak???

Pozdrawiam
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 04.10.05, 08:48
      Witam smilezastanawiam sie czy mam jakies sukcesy - na razie nie weaze sie bo nie
      mam na czym sad(. Zeszly tydzien poszedl na marne bo pojechalismy na krotkie
      wakacje sad(. No ale od wczoraj trzymam sie dzielnie - tylko warzywa, owoce i
      czerwona herbata - mam nadzieje ze uda mi sie tak wytrwac chociaz 2 tyg. na
      razie nie jest zle choc troche mnie skreca. Jeszcze tylko zmobilizuje sie do
      cwiczen i czekam na efekty smile
      Pozdrawiam
      • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 06.10.05, 22:58
        Sluchajcie - czuje roznice - 3 dni na samych warzywach i czuje sie oki -
        dzis wprawdzie nagrzeszylam bylismy z mezem na pizzy ale jeden grzech nie
        spowodowal nastepnych wiec nadal sie trzymam ( pol sredniej pizzy, salatka,
        cappucino i jablko na sniadanie - to i tak niezly bilans tego dnia)A jutro
        wracam na warzywka bo pomimo braku cwiczen naprawde zaczynam widziec efekty
        (zwazyc sie nie mam na czym sad() jeansy troche luzniejsze, no i "boczki" troche
        zmalaly a do diety dolaczylam jeszcze zimne prysznice i powiem ze moja skora tez
        jakos lepiej wyglada.Ach milo sie do was pisze jak widac efekty naszych
        wyrzeczen. Szkoda tylko , ze zbliza sie weekend bo w weekendy jakos trudno
        jesc marchewke kiedy wszyscydookola zajadaja sie "schaboszczakami"big_grin
        Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasze odchudzanie - badzcie dzielne
    • karolina_244 Re: dieta - odchudzanie 07.10.05, 09:26
      hej masz 160 cm i 65 kilo to gdzie ty jestes gruba co?? ja mierze 165 a waze
      cos koło 100 albo wiecej mnie jest bardzo cieszko zgubic niechciane kilogramy w
      czasie ciazy przytyłam 15 kilo odchudzanie i karmienie zrobiło cos w stylu
      jojo smile nie narzekam choc czuje sie z tym zle pracuje nadtym ale nie rozumiem
      kobiet ktore nie maja z czego a sie odchudzaja
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 09.10.05, 12:07
      hej, hej! trochę mnie nie było, byłam w rodzinnych stronach, niestety bez
      dostępu do netu.Jak tam wasze odchudzanie,ja nie przytyłam ale też nie schudłam,
      bo to wiadomo jak to jest jak się jest na wyjeździe, każdy tylko podsawia
      talerz pod nos z pysznym jedzonkiem a argument że się odchudzam, prawie każdy
      kwituje: oj bez przesady jak trochę zjesz to zaraz nie utyjesz.Tylko że jak się
      już zacznie zajadać to nie ma później umiaru i tak wychodzi błędne koło,ale
      trzymałam się jak mogłam i unikałam pokus, a teraz nadal się trzymam i czekam na
      efekty.

Pozdrawiam
      • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 10.10.05, 14:32
        Niestety przybyło mi 0,5kg jestem wściekła , a to za sprawą nowej cukierni która
        się u nas otwarła , dzieciaki ciągle na coś namawiają , a mi trudno utrzymać
        silną wolę jak patrzę na te wszystkie pyszności. Muszę coś z tym zrobić bo jak
        tak dalej pójdzie to będzie źle. Co z tego , że wieczorami nie jem jak zaczęłam
        jadać słodkie. Potrzebuję wsparcia do dalszej walki ze zbędnymi kilogramami-
        help. Pozdrawiam
    • misiak36 Re: dieta - odchudzanie 12.10.05, 13:52
      Hej dziewczyny cisza tu jakaś zapadła czyżby koniec nastał z odchudzaniem.
      Piszcie proszę o waszych sukcesach, klęskami też możecie się dzielić. Ja dziś
      kupiłam hula-hop mam nadzieje, że przyniesie jakieś efekty , oczywićsie myśle
      tylko o pozytywnych , będę na bieżąco informować. Pozdrawiam e-mamy i czekam na
      wieści.
      • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 12.10.05, 16:07
        Witam smile Niestety moje przeczucia co do weekendu sprawdzily sie w
        najczarniejszym scenariuszu - och zaszalalam z jedzeniem. Kurcze dlaczego tak
        jest caly tydzien sie trzymam a weekend - totalna porazka sad( buuu.. Z tego co
        widze raczej nie mam szans zeby zgubic te moje 3 kg przez najblizszy tydzien sad(
        ( no i niestety nie dojde do formy z przed ciazy w 9 miesiecy .........No ale
        nic - koniec zali - dzis zaczynam moj ostatni zryw odchudzeniowy - jesli sie nie
        uda za 3 tyg. ide na wielkie zakupy i ostatecznie zegnam sie z wiekszoscia
        starych ciuchow....
        Wiec DO BOJU !!!!PRECZ TLUSZCZYKU!!
        Misiak - zycze wytrwalosci w kreceniu - chyba tez sie do Ciebie przylacze smile
        Pozdrawiam
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 12.10.05, 15:22
      misiak36 ja jestem i cały czas trzymam swoją dietę, też znam te pokusy, biegam
      do cukierenki po swój ulubiony razowy i jak widzę te ciasta z polewami
      czekoladowymi w gablocie to aż mnie skręca, ale płacę i szybko z tamtąd
      uciekam,bo minuta dłużej i napewno bym się skusiła.Moja waga stoi w miejscu i
      ani drgnie sadsadsad mam nadzieję że to się zmieni bo tracę silną wolę.

Pozdrawiam
    • squaw1 Re: dieta - odchudzanie 13.10.05, 11:02
      www.psychotekst.com/strona.php?nr=226
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 19.10.05, 10:39
      hej Dziewczyny smile No musze sie pochwalic trzymqam sie juz tydzien i nawet
      weekend przeszedl bezbolesniesmile. Wprawdzie moja dieta nie jest tak drakonska
      jakzakladalam ale glownych postanowien sie trzymam big_grin. No i wydaje mi sie ze
      jest lepiej - wprawdzie wagi nadal nie znam ale mam po centymetrze mniej w
      udach i biodrach.... wiec chyba dziala. Oczywiscie w tym tygodniu nie obylo sie
      bez kilku grzechow (talerz makaronu, serniczek, kilka czekoladek) no ale
      dzielnie je rownowaze wcinajac warzywka i owoce.
      Pozdrawiam serdecznie i piszcie cou Was

• misiak36 Re: dieta - odchudzanie 21.10.05, 18:22
      Cześć dziewczyny właśnie dostałam wagę teraz będę mogła się kontrolować częściej
      obecnie mam 61,5 i mam nadzieje, że teraz pójdzie tylko w dół.
      Pozdrawiam.
    • nieszkasob Re: dieta - odchudzanie 25.10.05, 23:02
      Witam znow... Moja motywacja do diety znow z lekka oslabla sad(( no ale wkoncu
      zmobilizowalam sie do cwiczen big_grinD a to u mnie daje lepsze efekty niz wszystkie
      diety. od tygodnia ostro cwicze - znow zaczelam 6 weidera, 30 min hula-hop i
      serja cwiczen na uda. Mam nadzieje ze mobilizacji do cwiczen starczy mi jeszcze
      na dluugo smile
      Pozdrawiam
    • rutkam Re: dieta - odchudzanie 31.10.05, 16:29
      hej! jesteście jeszcze? , ja jestem i nadal się odchudzam,ale nie już tak
      rygorystycznie jak na początku, stwierdziłam że skoro moja waga stoi w miejscu
      już od ponad m-ca to mam prawo pozwolić sobie nawet na coś słodkiego, oczywiście
      od czasu do czasu, ale jeszcze będę czekała bo muszę zobaczyć upragnioną 5 z
      przodu, a moja waga zaprogramowała się na 62 kg smile i ani drgnie w dół sad.

Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka