malgorzata23c 17.02.06, 09:52 Jutro zaczynam dieta Kopenhadzką. Ktoś ją stosował,lub stosuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociapolcia Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:55 Nie stosowalam i nie zastosuje diety KOPENHASKIEJ... Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata23c Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:57 A MOŻNA WIEDZIEĆ DLACZEGO?? Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:59 Dlaczego KOPENHASKA? Bo tak jest poprawnie . A nie stosowalam, bo nie stosuje diet, jedynie NŻT i szit jedzeniowy - precz . A i prosba, pisz bez CapsLocka . Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:59 Stosowałam. Schudłam ponad 10 kg. Trochę oszukiwałam- zmieniałam to i owo. Jedna tylko wskazówka z mojej strony- po zakończeniu diety musisz się pilnować z jedzeniem, bo niestety waga wraca. U mnie wróciła na moje własne życzenie- tzn zwyczajnie znów zaczęłam się objadać. Minęły już trzy miesiące. Przytyłam znowu. Uważaj więc. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:03 stosuję co 2 lata..jest rewelwcyjnie, oczywiście już po.Jeżeli zdarzy mi sie przytyć np. po świętach, jak tylko wracam do normalnego żywienia, waga natychmiast wraca do normy.jem normalnie, slodyczami nie gardzę, zwłaszcza czekoladą.Mam wrażenie że zaraz po zakończeniu diety żołądek jest troszkę skurczony, i siłą rzeczy jesz mniej. Życzę samozaparcia, najtrudniejszy jest 4 5 dzień no i wieczory..ale naprawde warto.Jedyne co zmieniłam ,to zamiast befsztyku, robiłam pierś kurzą- na "befsztykowy" sposób. Trzymam kciuki ) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Kopenhaska analfabetko 17.02.06, 11:16 ale..mądrej głowie dośc dwie słowie Odpowiedz Link Zgłoś
jobeel Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:23 Znowu się boję o coś zapytać, tak tu krzyczą i wyzywają na tym forum. Czy ta dieta, to owa 10-dniowa? Jesli tak, to trzeba tam jeśc sałate. Teraz warzywa te są nie smaczne. Napisz coś, moze dołączę?? Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:27 dieta jest 14 dniowa, zamiast sałaty kupowałam kapustę pekińską,Dziwnym trafem też sobie robie diety w lutum czy marcu, faktycznie pomidory są paskudne...ale trudno w lecie było by mi trudniej...więcej "owocowych" pokus. Odpowiedz Link Zgłoś
malkowa Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:26 Witaj, ja wlasnie 4-ty dzien.... Jak Ci idzie? Pozdrawiam, Gosia K. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter stosowałam i schudłam 5,5 kg, a potem 17.02.06, 11:31 od razu zaszłam w drugą ciążę i na nic całe odchudzanie((. pozdrawiam P.S. Niedługo znów planuję powtórkę (ale z diety, nie z ciąży). Odpowiedz Link Zgłoś
marzenalach Szpinak.. 17.02.06, 12:19 Jak dawałyście radę jeść to świństwo, jakim jest szpinak, jak przyżądzałyście, bo Ja się poddałam po pierwszym dniu, nie dałam rady właśnie przez szpinak Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Szpinak.. 17.02.06, 12:22 uwielbiam szpinak,ale robie bez czosnku dla mnie z czosnkiem faktycznie błeee, brałam zamrożony ,najlepiej z hortexu, rozpuść troszkę masełka(łyżeczka) troszkę mąki=lekką zasmażke, włóż szpinak podlej niewielką ilością wody, i niech się rozmrozi,tylko sole i cukrzę. Smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 12:30 Dieta jest 13to dniowa. Szpinak uwielbiam, po prostu rozmrażałam, na ogniu odparowałam, posoliłam i mniam, wiem że to dziwne ale tak już mam. w trakcie diety schudłam 9 kg, w ciągu dwóch tyg. po dodatkowo 3 kg. Po faktycznie trzeba się pilnować, nie jem pieczywa, ziemniaków i do niedawna słodyczy, ale teraz dodatkowo rzuciłam fajki więc do słodkości ciągnie mnie strasznie, troszkę przytyłam ale czuję tylko że jest mi ciasno w ciuchach, ale jeszcze nie widać, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 12:35 hmm, przyznam że jem wszystko, w umiarkowanych-normalnych? ilościach ale wszystko i nie tyję.A szpinak jest mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
street Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:03 ja stosowałam ja w sierpniu i czułam się świetnie do 9 dnia. Mimo picia dużej ilości wody odwodniłam się i nie maiłam siły się ruszyć, spadł mi znacznie poziom elektrolitów. Trafiłam do lekarza, który powiedział jedną ważną rzecz: dieta jest w porządku, ale nie można jej stosować w upały i mrozy. Organizm przy tej diecie traci dużo wody. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:35 stosowalam 2 razy. Nie schudlam duzo bo jestem szczupla ale zrobilo mi sie ciasno w spodniach. U mnie kilogramy jojem nie powrocily za to bardzo ograniczylo mi sie po tej diecie laknienie. A ochota na slodycze przeszla mi na dobre kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
agamiki Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:42 ja ją przeszłam. Fakt schudłam ok 6 kg, ciągle chodziłam głodna ale wytrzymałam. ale potem, po ok 5 m-cach wszystko mi wróciło Odpowiedz Link Zgłoś
uwa5 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:51 ja schudłam 6 kg, byłoby 8 ale się łamałam w ostatnich dniach i trochę podjadałam. kilogramy nie wróciły, ale zastosowałam po 13ce dietę 1200 kcal - stabilizacyjną. życzę wytrwania! Odpowiedz Link Zgłoś
hanna100 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 19:08 Witajcie, to była pierwsza i ostatnia dieta jaką zastosowałam. Nie zamierzam więcej tak się katować, chociaż... Wytrzymałam, było baaardzo ciężko. Schudłam 6kg i potem w ciągu chyba roku przybyły mi tylko 2kg. Życzę wytrwałości, bo to naprawdę straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
aniabo2 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 21:37 dla mnie najlepsza dieta to nie jeść po godzinie 16 a do tej godziny wszystko na co masz ochotę oczywiście bez przesady. tak właściwie działa wolno ale jednak schudłam tak 10 kg w ciągu 4 miesięcy i teraz mimo iż jem normalnie nie przytyłam ani grama Odpowiedz Link Zgłoś
mm1977 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 18.02.06, 15:03 Ja zaczynam od poniedziałku, chociaż już od dziś jem znacznie mniej i podobnie jak przy tej diecie. Waga 67 wzrost 164 Odpowiedz Link Zgłoś
magic40 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 19.02.06, 19:32 Może i ja spróbuję - wiosna idzie , a ubrania coś się skurczyły...... Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 20.02.06, 14:29 Ja dziś zaczełam kopenhagę. Na razie gicio, nie chce jeść. Boje się co bedzie w domu, teraz jestem w pracy. Gotuję mężowi i córce wiec ślina bedzie leciec ,ze ho hoo.. Ale ciesze sie ze koleżanka z pracy ją stosuje , razem będzie łatwiej. Przyłączcie się, razem o wiele lepiej. Życzę wytrwałości wszystkim na różnych dietach, i sobie też oczywiście. Bede pisać jak mi leci!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trika13 dieta kopenhaska 15.03.06, 18:51 Dziewczyny, o co chodzi z tym kompotem? Puszką kompoty owocowego? Co wtedy pijecie? Odpowiedz Link Zgłoś
onka37 Re: dieta kopenhaska 16.03.06, 11:32 ja stosowałam w tamtym roku ale przrwałam po 8 dniach bo słabłam i myślałam że sie przekręce mimo to schudłam 5 kg ale pote za jakiś czas przytłam chyba z 3 , Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: dieta kopenhaska 16.03.06, 15:05 ja wypiłam kubek kompotu wiśniowego i wyjadłam owocki. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 iak? 06.07.06, 19:21 i co z Wami,Ktore dotrwały do końca i jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: iak? 07.07.06, 09:50 byłam na kopenhaskiej rok temu. Było ciężko, ale dałam radę. I co? kilosy wróciły prędziutko, bo organizm wyposzczony. A schudłam i tak tylko 4 kg. Nie warto. Spróbuj czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
corecki R 07.07.06, 10:23 Ja na tej diecie byłam w marcu - wtedy ubyło mi tylko 4 kg. byłam lekko zawiedziona ale trudno. Natomiast po zaczełam jeść normalnie ale pod jednym waruniem - nie łczyłam mięsa, ziemniaków i pieczywa. Obecnie na minusie mam - 12,5 kg. Ja osobiście jestem zadowolona, przemiana materi ruszya i na dodatek zaczełam jeść zdrowiej. Dodam że nie miałam żadnych problemów zdrowtnych - nawet włosy mi nie wypadały. Odpowiedz Link Zgłoś