Dodaj do ulubionych

OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:))

17.02.06, 09:52
Jutro zaczynam dieta Kopenhadzką. Ktoś ją stosował,lub stosuje ??
Obserwuj wątek
    • ciociapolcia Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:55
      Nie stosowalam i nie zastosuje diety KOPENHASKIEJ...
      • malgorzata23c Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:57
        A MOŻNA WIEDZIEĆ DLACZEGO??
        • ciociapolcia Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:59
          Dlaczego KOPENHASKA? Bo tak jest poprawnie smile.
          A nie stosowalam, bo nie stosuje diet, jedynie NŻT wink i szit jedzeniowy -
          precz wink.
          A i prosba, pisz bez CapsLocka smile.
      • be.em Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:58
        smile)))))))))))))))
      • hanka_79 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 09:59
        Stosowałam. Schudłam ponad 10 kg. Trochę oszukiwałam- zmieniałam to i owo.
        Jedna tylko wskazówka z mojej strony- po zakończeniu diety musisz się pilnować
        z jedzeniem, bo niestety waga wraca. U mnie wróciła na moje własne życzenie-
        tzn zwyczajnie znów zaczęłam się objadać. Minęły już trzy miesiące. Przytyłam
        znowu. Uważaj więc.
    • kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:03
      stosuję co 2 lata..jest rewelwcyjnie, oczywiście już po.Jeżeli zdarzy mi sie przytyć np. po świętach, jak tylko wracam do normalnego żywienia, waga natychmiast wraca do normy.jem normalnie, slodyczami nie gardzę, zwłaszcza czekoladą.Mam wrażenie że zaraz po zakończeniu diety żołądek jest troszkę skurczony, i siłą rzeczy jesz mniej. Życzę samozaparcia, najtrudniejszy jest 4 5 dzień no i wieczory..ale naprawde warto.Jedyne co zmieniłam ,to zamiast befsztyku, robiłam pierś kurzą- na "befsztykowy" sposób. Trzymam kciuki smile)
    • 18_lipcowa Kopenhaska analfabetko 17.02.06, 11:15

• kotbehemot6 Re: Kopenhaska analfabetko 17.02.06, 11:16
        ale..mądrej głowie dośc dwie słowie
    • jobeel Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:23
      Znowu się boję o coś zapytać, tak tu krzyczą i wyzywają na tym forum.

Czy ta dieta, to owa 10-dniowa? Jesli tak, to trzeba tam jeśc sałate. Teraz
      warzywa te są nie smaczne. Napisz coś, moze dołączę??
      • kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:27
        dieta jest 14 dniowa, zamiast sałaty kupowałam kapustę pekińską,Dziwnym trafem też sobie robie diety w lutum czy marcu, faktycznie pomidory są paskudne...ale trudno w lecie było by mi trudniej...więcej "owocowych" pokus.
    • malkowa Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 11:26
      Witaj, ja wlasnie 4-ty dzien....
      Jak Ci idzie?

Pozdrawiam,
      Gosia K.
    • ania.silenter stosowałam i schudłam 5,5 kg, a potem 17.02.06, 11:31
      od razu zaszłam w drugą ciążę i na nic całe odchudzaniesad((.
      pozdrawiam
      P.S. Niedługo znów planuję powtórkę (ale z diety, nie z ciążywink).
    • marzenalach Szpinak.. 17.02.06, 12:19
      Jak dawałyście radę jeść to świństwo, jakim jest szpinak, jak przyżądzałyście,
      bo Ja się poddałam po pierwszym dniu, nie dałam rady właśnie przez szpinaksad
      • kotbehemot6 Re: Szpinak.. 17.02.06, 12:22
        uwielbiam szpinak,ale robie bez czosnku dla mnie z czosnkiem faktycznie błeee, brałam zamrożony ,najlepiej z hortexu, rozpuść troszkę masełka(łyżeczka) troszkę mąki=lekką zasmażke, włóż szpinak podlej niewielką ilością wody, i niech się rozmrozi,tylko sole i cukrzę. Smacznego smile
    • kin2 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 12:30
      Dieta jest 13to dniowa. Szpinak uwielbiam, po prostu rozmrażałam, na ogniu
      odparowałam, posoliłam i mniam, wiem że to dziwne ale tak już mam.
      w trakcie diety schudłam 9 kg, w ciągu dwóch tyg. po dodatkowo 3 kg. Po
      faktycznie trzeba się pilnować, nie jem pieczywa, ziemniaków i do niedawna
      słodyczy, ale teraz dodatkowo rzuciłam fajki więc do słodkości ciągnie mnie
      strasznie, troszkę przytyłam ale czuję tylko że jest mi ciasno w ciuchach, ale
      jeszcze nie widać, pozdr.
      • kotbehemot6 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 12:35
        hmm, przyznam że jem wszystko, w umiarkowanych-normalnych? ilościach ale wszystko i nie tyję.A szpinak jest mniam. smile
        • street Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:03
          ja stosowałam ja w sierpniu i czułam się świetnie do 9 dnia. Mimo picia dużej
          ilości wody odwodniłam się i nie maiłam siły się ruszyć, spadł mi znacznie
          poziom elektrolitów. Trafiłam do lekarza, który powiedział jedną ważną rzecz:
          dieta jest w porządku, ale nie można jej stosować w upały i mrozy. Organizm
          przy tej diecie traci dużo wody.

Trzymam kciuki
    • oxygen100 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:35
      stosowalam 2 razy. Nie schudlam duzo bo jestem szczupla ale zrobilo mi sie
      ciasno w spodniach. U mnie kilogramy jojem nie powrocily za to bardzo
      ograniczylo mi sie po tej diecie laknienie. A ochota na slodycze przeszla mi na
      dobre kilka lat.
    • agamiki Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:42
      ja ją przeszłam. Fakt schudłam ok 6 kg, ciągle chodziłam głodna ale
      wytrzymałam. ale potem, po ok 5 m-cach wszystko mi wróciło
      • uwa5 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 13:51
        ja schudłam 6 kg, byłoby 8 ale się łamałam w ostatnich dniach i trochę
        podjadałam. kilogramy nie wróciły, ale zastosowałam po 13ce dietę 1200 kcal -
        stabilizacyjną. życzę wytrwania!
        • hanna100 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 19:08
          Witajcie,
          to była pierwsza i ostatnia dieta jaką zastosowałam. Nie zamierzam więcej tak
          się katować, chociaż... Wytrzymałam, było baaardzo ciężko. Schudłam 6kg i potem
          w ciągu chyba roku przybyły mi tylko 2kg. Życzę wytrwałości, bo to naprawdę
          straszne!
    • aniabo2 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 17.02.06, 21:37
      dla mnie najlepsza dieta to nie jeść po godzinie 16 a do tej godziny wszystko na
      co masz ochotę oczywiście bez przesady. tak właściwie działa wolno ale jednak
      schudłam tak 10 kg w ciągu 4 miesięcy i teraz mimo iż jem normalnie nie
      przytyłam ani grama
    • mm1977 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 18.02.06, 15:03
      Ja zaczynam od poniedziałku, chociaż już od dziś jem znacznie mniej i podobnie
      jak przy tej diecie. Waga 67 wzrost 164
    • magic40 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 19.02.06, 19:32
      Może i ja spróbuję - wiosna idzie , a ubrania coś się skurczyły......
      • dorka1976 Re: OD JUTRA DIETA KOPENHADZKA:)) 20.02.06, 14:29
        Ja dziś zaczełam kopenhagę. Na razie gicio, nie chce jeść. Boje się co bedzie w
        domu, teraz jestem w pracy. Gotuję mężowi i córce wiec ślina bedzie leciec ,ze
        ho hoo.. Ale ciesze sie ze koleżanka z pracy ją stosuje , razem będzie łatwiej.
        Przyłączcie się, razem o wiele lepiej. Życzę wytrwałości wszystkim na różnych
        dietach, i sobie też oczywiście. Bede pisać jak mi leci!!!!
        • trika13 dieta kopenhaska 15.03.06, 18:51
          Dziewczyny, o co chodzi z tym kompotem? Puszką kompoty owocowego? Co wtedy pijecie?
          • onka37 Re: dieta kopenhaska 16.03.06, 11:32
            ja stosowałam w tamtym roku ale przrwałam po 8 dniach bo słabłam i myślałam że
            sie przekręce mimo to schudłam 5 kg ale pote za jakiś czas przytłam chyba z 3 ,
          • kin2 Re: dieta kopenhaska 16.03.06, 15:05
            ja wypiłam kubek kompotu wiśniowego i wyjadłam owocki. pozdr.
    • marta76 iak? 06.07.06, 19:21
      i co z Wami,Ktore dotrwały do końca i jakie efekty?
      • madziaaaa Re: iak? 07.07.06, 09:50
        byłam na kopenhaskiej rok temu. Było ciężko, ale dałam radę. I co? kilosy
        wróciły prędziutko, bo organizm wyposzczony. A schudłam i tak tylko 4 kg. Nie
        warto. Spróbuj czegoś innego.
    • corecki R 07.07.06, 10:23
      Ja na tej diecie byłam w marcu - wtedy ubyło mi tylko 4 kg. byłam lekko
      zawiedziona ale trudno. Natomiast po zaczełam jeść normalnie ale pod jednym
      waruniem - nie łczyłam mięsa, ziemniaków i pieczywa. Obecnie na minusie mam -
      12,5 kg. Ja osobiście jestem zadowolona, przemiana materi ruszya i na dodatek
      zaczełam jeść zdrowiej. Dodam że nie miałam żadnych problemów zdrowtnych -
      nawet włosy mi nie wypadały.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka