czarodziejka32 18.02.06, 22:18 PROSZE- podajcie mi ares dobrego fryzjera na Tarchominie.Wygladam okropnie-musze cos z tym zrobic, moja dotychczasowa fryzjerka wyjechala z Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczuka Re: Dobry fryzjer w Warszawie 22.02.06, 11:43 cześć, na Tarchominie nie znam, ale moja koleżanka jest wizażystka i fryzjerka w jednym, a do tego niedroga i przyjmuje na Puławskiej, jeśli cię interesuje to podam ci numer, bo ona tylko znajomych strzyże Anna Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s75 Re: Dobry fryzjer w Warszawie 25.02.06, 10:59 Jeżeli mozesz mi przesłac numer do koleżanki to bedę wdzieczna. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
martucha-mn Re: Dobry fryzjer w Warszawie 27.02.06, 13:30 Witam Ja też bardzo proszę. Mam bardzo "trudne" włosy i na prawde potrzebuję bardzo dobrego fryzjera żeby nie wyglądać jak mop.Z góry dziękuję Marta Odpowiedz Link Zgłoś
justa74 Re: Dobry fryzjer w Warszawie 28.02.06, 15:54 Witaj Ja też chętnie skorzystam z namiaru na Twoja koleżankę fryzjerkę. Jeżeli mozna poprosić o telefon na maila. Pozdrawiam, Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
misia_mama_ptysia Re: Dobry fryzjer w Warszawie 07.03.06, 13:19 Czuję wiosnę, a więc potrzeba dobrej fryzjerki jak najbardziej na miejscu.Poproszę o namiary, a może ktoś już był? pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: Dobry fryzjer w Warszawie 08.03.06, 12:43 ja również poprosze mam blisko na Puławska aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_jalowska Re: Dobry fryzjer w Warszawie 08.03.06, 17:30 czy ja też mogę Cie poprosić o tel. do Twojej znajomej? Moja czupryna wygląda jakby piorun strzelił w rabarbar )) i koniecznie powinnam coś z tym zrobić. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
maw3 Re: Dobry fryzjer w Warszawie 10.03.06, 09:41 Czy macie namiar na tę pani fryzjerkę z Puławskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
na4 Re: Dobry fryzjer w Warszawie 19.03.06, 10:35 cz nie ma dobrych fryzjerów w Warszawie ? Cs lista krótka - a ja szukam rejon Mokotów, Wilanów, ursynów. Odpowiedz Link Zgłoś