Dodaj do ulubionych

po cesarce - kilka pytań

24.02.06, 09:31
witajcie smile
niedawno miałam cc, powiedzcie mi po jakim czasie wszystko się zagoi? i czy
lekki ból przy oddawaniu moczu jest normalny?
mam jeszcze jedno pytanko, może śmieszne ale naprawde nie wiem - zawsze
depilowałam nogi woskiem, i teraz też bym chciała tylko nie wiem po jakim
czasie od cc moge to zrobić? sa jakieś przeciwwskazania? czasami są jakieś
zakazy, ryzyko krwawieni itp dlatego wole sie upewnić smile
Obserwuj wątek
    • joln Re: po cesarce - kilka pytań 24.02.06, 10:44
      mnie nie bolalo przy sikaniu, wedlug mnie niezbyt normalne, zrob badanie ogolne
      moczu, czy nie ma stanu zapalneg
      • dyrka Re: po cesarce - kilka pytań 24.02.06, 20:51
        Mnie bolało, dość długo, z pewnością ponad miesiac i nie miało nic wspólnego z zakażeniem dróg moczowych. Przeszło samo, doktorka przy kontrolnym badaniu powiedziała, że może szycie wewnątrz uciska na pęcherz, zwłaszcza jak jest przepełniony. Powinno samo przejść, badanie moczu jednak nie zaszkodzi. Na temat depilacji woskiem nic nie wiem sad
        Pozdrawiam.
        • justynnka Re: po cesarce - kilka pytań 06.03.06, 13:25
          przy pełnym pęcherzu ma prawo bolećcrying tak do 3 miesięcy po. co do depilacji -
          przeciez nie ma jedno z drugi nic wspólnegowinkja depilowałam sie woskiem (nogi i
          bikini)cała ciązę i w 2 czy 3 tygodnie po cc (bo tak akurat wypadało)i nic sie
          nie działo.
          • kam31 Re: po cesarce - kilka pytań 06.03.06, 19:37
            mnie tez bolało i szczypało przy oddawaniu moczu (miałam trzy cc i po kazdym to
            samo). Minęło samo po ok. miesiącu. A blizna? Do pół roku , stopniowo zaczyna
            się wygładzac od brzegów ku środkowi. I nie jest potem taka widoczna. Dla mnie
            zawsze najgorszym momentem było kiedy odrastało owłosienie i to na samym szwie.
            Mozna było oszalec - swędziało i kłuło. Ale teraz minęło 9 miesuiecy i juz od
            paru ładnych nie pamiętam o bliżnie - problem nie istnieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka