mirra52 28.03.06, 14:37 www.ojej.pl/zachodniopomorskie/Szczecin/Zdrowie_i_uroda/zdrowie/Sprzedam/oglos zenie_nr_231460.html Któraś z Was to stosowała? Prosze o opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martaglowacka Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 14:40 Tak, 10 kilo w 2 tygodnie. Cały czas czułam się jak po wypiciu 5-6 pieruńsko mocnych kaw czyli nieco roztrzęsiona (bardzo podnosi cisnienie, ale ja miałam niziutkie więc nie było jeszcze tragedii). Miałam problemy z zaśnięciem, ale nie byłam zmęczona. Sucho w ustach (przez pierwsze dni). No i nic mi się nie chciało jeść (wręcz mdliło mnie na samą myśl). Aaaaa, no i po 7 miesiącach waga utrzymana. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 14:44 Drogie? I gdzie się kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:09 Kosztuje miedzy 80 a 120 zł a można kupić przez net www.ojej.pl/ogloszenia_drobne/meizitang.html Ja sie chyba skusze Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:27 Kurcze, ja bym się chętnie skusiła, ale czy to na pewno bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:31 no niestety nie; zawiera związki podobne do amfy, które wystepuja w niektórych lekach na katar ale w innych dawkach... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:32 O! To ja serdecznie dziękuję, już wolę te moje pięc kilo wzwyż Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:38 masz rację najgorsze że na opakowaniu wypisuja jakies bzdety o przyspieszaniu spalania tłuszczu itp Odpowiedz Link Zgłoś
banaskiewiczj Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 16:45 hm. o jaki chodzi, zielony, czerwony?? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em dajcie spokój 28.03.06, 15:36 przestałam się obżerać, nie słodzę, nie jem chleba i ziemniaków i schudlam już 5 kg) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 15:43 be.em napisała: > przestałam się obżerać, nie słodzę, nie jem chleba i ziemniaków i schudlam już > 5 kg) Be.em - ja nie przeżyję bez ziemniaków ( A co jesz w pracy?? Bez chleba to trochę ciężko kanapki zrobić, chrupkie pieczywo, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dajcie spokój 28.03.06, 15:52 rano kawa gorzka z mlekiem, w pracy woda, woda, woda jogurt z muesli, w domu albo zupa, albo ryż z warzywami, albo same mięso z warzywami, kolacji brak) też myślałam, że nie przeżyję, ale teraz nawet całej pizzy zjeść nie mogę, bo mi się żolądek skurczył uwierz - fajnie kupić mniejsze dżinsy, bo stare latają ci wokół bioder) acha na pizze sobie pozwalam, na drobne słodkości jak mnie dopadnie też bo wolę raz zgrzeszyć, niż potem tydzień się napychać czekoladą Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 15:59 dzięki Be.em, spróbuję. mam farta, że nie lubię słodyczy, ale na widok kanapki z duża ilościa masła i np: żółtym serem to och! ) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:03 och! Ci przejdzie jak staniesz na wagę po tygodniu) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:12 Fiu fiu, ja też chcę!!! A ruch??? Bo ja nie lubię ( leń ze mnie kwadratowy Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:16 zero)) kazałam przytargać m mój sprzęt z piwnicy do ćwiczen jeden wieczor przez 15 minut fikałam stoi na balkonie i ladnie wyglada naprawdę polecam próbowałam milion razy róznych diet. a o tej powiedział mi jeden zmoich kontrahentó, który w pół roku zgubil 15 kg. Zmotywował mnie Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:18 No dobra. To ja od jutra zaczynam. Żegnajcie kochane ziemniaczki, buuuuu (((( Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:19 dasz radę służe wsparciem i w razie czego opier...popier, żeby do pionu postawić Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:20 Dzięki, będe na bieżąco zdawać relację Na razie moja dieta ograniczała sie do picia czerwonej herbaty - bez efektów Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:20 u mnie też zero moze pzreczyzsczająca bardziej by działala he, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: dajcie spokój 28.03.06, 16:21 Ona ponoć tak miała działać - a u mnie - hehe - odwrotnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kachwi1 Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 15:50 a czy ktoś już kupował z tego źródła? czy osoba, która się ogłasza, jest uczciwa? Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 16:06 Ja kupowałam już dawno, na Allegro od sprzedawcy prowadzącego aptekę. Sporo czytałam w necie na temat tego specyfiku i wiele osób twierdziło, że oddało zawartość do badania - niestety każda co innego dostała w wyniku. Amfetaminy raczej tam nie ma (nie za tą cenę) Nie da się jednak ukryć, że jest jakiś środek "dający kopa" pomimo braku dostarczania kalorii. Tak jak pisałam - używanie zakończyłam ponad pół roku temu i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Od tej pory miałam robionych już wiele różnych badań z różnych przyczyn (krew - też wątrobowe, USG jamy brzusznej, wysiłkowe itp) i żadne nie wykazały odchyleń od normy. Bardzo ważne, że nie mogą używać tego osoby z podwyższonym ciśnieniem - u mnie z codziennego 90/60 zrobiło się 140/90. Pozdrawiam serdecznie Marta Odpowiedz Link Zgłoś
boziaj Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 16:50 nie pisalam ze jest tam amfetamina, tylko zwiazki pokrewne a jak myslisz dlaczego to pobudzenie, sucjość w ustach, bezsennosc? przyglądalaś sie źrenicom ciesze sie że Ci nie zaszkodzilo, ale nie polecaj tego świństwa innym Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 20:23 Nie polecam tylko opisuje. Wśród moich znajomych mnóstwo osób stosowało Meizitang i nikt nie miał najmniejszych problemów. źrenice akurat nie zmianiają się pod wpływem tego środka. Na mnie działał on tak jak wielka dawka kofeiny. Oczywiście każdy musi sam (lub z lekarzem) rozważyć czy go zażywać. Swoją drogą mi polecony on został przez Panią ginekolog. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Re: czy to to samo co ADIPEX??? 29.03.06, 22:07 wiecie coś na ten temat?Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
black_currant Dajcie spokój... 28.03.06, 15:52 Nie kupujcie nie wiadomo czego od nieznanego sprzedawcy! To mniej więcej tak samo jak kupować leki nasercowe na bazarku za pół ceny. Schudnąć - ok, ale nie kosztem ryzyka utraty zdrowia po szprycowaniu się jakimś świństwem. Zapytałabyś lekarza, co myśli o kupnie takiego środka? Pewnie nie, bo domyślasz się co by Ci powiedział. Szkoda życia i własnego organizmu na takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
marysienka44 Re: Dajcie spokój... 28.03.06, 20:58 Ja stosowałam, i przez pierwszy mc 11kilo, potem miesięczna przerwa i teraz mam drugie opakowanie. Jeszcze na 12 dni. Mam czerwone. Jak każde środki na odchudzanie (typu/meridia, adipex) stosowane przy dużej nadwadzw zawierają środki psychotropowe, chyba logiczne skoro nagle twój organizm nie ma uczucia ssania w żołądku. Odnośnie skutków ubocznych ... to najlepiej wpisać w wyszukiwarce meizitang i odnajdzie się forum dyskusyjne , chyba to strona kaffeterii, czy jakoś tak, i tam są różne opinie. Każdy swój rozum ma i wie co dla niego najlepsze. Pozdrawiam wszystkich, szczególnie panie krytykujące. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 do martyglowackiej 28.03.06, 21:03 Czy mogła byś napisać cos więcej o korach opakowań?Jakie dany kolor ma znaczenie?Ciekawe,bardzo ciekawe.Korci mnie strasznie... Odpowiedz Link Zgłoś
teraz_asia Re: Meizitang na odchudzanie 28.03.06, 22:02 Brałam kilka miesięcy temu, zielony bodajże (chyba kolor jest zależny od kraju producji). Lubię wiedzieć w co się pakuję, więc najpierw dokładnie przegrzebałam Internet, tak że byłam świadoma skutków ubocznych, ale i tak wytrzymałam tylko dwadzieścia dni. Wrzuć sobie w wyszukiwarkę "sibutramina" (chyba że przekręciłam, ale jakoś tak), bo oczywiście pitolenie o chińskich ziółkach jest bzdurą. To faktycznie działa, bo generalnie chce ci się rzygać na myśl o jedzeniu. Odpracowałam mdłości ciązowe. i to dwa razy, ale to pryszcz w porównaniu z tym, jak się czułam na tych prochach. Niestety poza mdłościami: po wejściu na schody jesteś mokra jak mysz, serce ci wali, głowa pęka z bólu, nie możesz spać, w gardle masz obrzydliwy gorzki smak i choćbyś piła litrami wodę, ciągle masz sucho w ustach. Różne "grupki dyskusyjne", złożone, jak przypuszczam, z dziewczyn rozprowadzających ten środek, twierdziły, że takie skutki, jeśli w ogóle, są przejściowe... Po dwudziestu dniach skutków przejściowych mój mąż zażądał, żebym to odstawiła, bo inaczej mnie udusi)) Wiesz co, każdy ma prawo zdobywać doświadczenie na własną rękę, ale w sumie szkoda pieniędzy i zdrowia. Chociaż rozumiem desperację. Stracone wówczas dwa kilogramy odrobiłam z nawiązką w ciągu trzech dni)) Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka2310 Re: Meizitang na odchudzanie 29.03.06, 10:24 Ja znam dziewczynę (dużo otyłą tak ma oko jakieś 120 kg) która to bierze miesiąc, dobrze się czuje, faktycznie dużo pije, kłopotów ze snem nie ma, za to je bardzo malutko, a co najważniejsze nie ciągnie ją do jedzenia ani słodyczy, je tylko wtedy kiedy jest głodna. Jest to jej osobista relacja, a faktycznie je bardzo mało, wiem bo siedzę z nią w pokoju w pracy. Przez miesiąc zażywania tych tabletek schudła 15 kg. Akurat ona leczyła swoją otyłość innymi metodami bardziej "naukowymi" i waga spadała jakieś 1-2 kg miesięcznie przez pół roku. Czyli w miesiąc zrzuciła to co normalnie zrzucałaby pół roku. Zaczyna wygladac rewelacyjnie, wszystko na nią za duże!!! PS. nie należę do żadnych grup rozprowadzających ani reklamujących po prostu piszę co wiedzę i wiem. I sama spróbuję jak tylko przestanę karmić, bo wtedy nie wolno tego zarzywać. A jeśli chodzi o pewne objawy somatyczne, to czy będąc np. na 13 (też przechodziłam) to nie ma się trzęsawki z głodu, bólu głowy i innych.... Wydaje mi się że jeśli są osoby bardzo zdeterminowane zrzucić kilka dobrych kilosów ale nic nie działa na nie, ani dieta ani ograniczenia to warto spróbować. I kupić dzinsy o rozmiar mniejsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 do majeczki 29.03.06, 11:02 Majeczko a gdzie Twoja koleżanka zamawiała ten środek czy przez internet może ma adres sprawdzonej osoby. Bardzo bym prosila o jakies dane. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka2310 Re: do mirry 29.03.06, 14:39 Ma telefon do tej osoby, ale być może że odezwę się w tej sprawie dopiero po niedzieli, bo mnie nie będzie i jej też. Tak więc proszę o cierpliwość, lub kontakt na majeczka2310@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majeczka2310 Re: do mirry-jeszcze jedno 29.03.06, 14:46 Muszę się tu pochwalić że to ja jej powiedziałam o tym środku, chcąc go zażywać, ale jak wiecie jeszcze karmię i odpada. Istnieje stronka intrnetowa która zajmuje się dystrybucją tego specyfiku skuteczneodchudzanie.pl i ja tam pytałam o zakup 1 szt. opakowania bo przed świętami BN jeszcze mieli taką ofertę. Ale strona zawiera dużo informacji na ten temat. Myślę że są w miarę rzetelni, ponieważ udzielili mi szybkiej i bardzo wyczerpującej informacji właśnie n w/w temat. A jeśli chodzi o ten "narkotyk" niby zawarty w M to mają go też inne środki dostepne normanie w aptece ale za jakieś 300 zł (Meridia). Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 majeczko 29.03.06, 15:15 Dziekuje za wszystkie informacje, zajże na stronke jutro i bardzo chętnie skorzystam z kontaktu. Ja już nie karmie jakies 1,5 roku Kasia ma 2latka i 8 miesięcy, a mnie nic z kilogramów które przybyły w ciązy nie ubywa, więć jestem zdecydowana na zakup. Spróbuje, próba nie strzelba Pozdrawiam i życzę miłego dnia Agata Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: Meizitang na odchudzanie 30.03.06, 11:24 Ja tez mam pytanie właśnie zamówiłam sobie jedno opakowanie ale ma inną nazwe i troche inne opakowanie. nazywa sie Li da dai dai Hua jiao Nang opis ulotki taki sam jak przy meizitangu. Nawet pisze w reklamie meizitang(li da dai...).I nie wiem czy to jest to samo czy tylko coś podobnego.Prosze o odpowiedź jeżeli ktoś wie. Odpowiedz Link Zgłoś
zonaola Re: Meizitang na odchudzanie 14.04.06, 11:49 Rzeczywiście to jest mniej wiecej to samo, tak więc bez obaw. Zielarka która po raz pierwszy sprdzedała mi M czerwony, potem miała juz tylko Lidę i mówiła, że działanie ma takie samo jak M. Uwaga tylko na "ruskie" podróby! Mogą byc niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 do majeczki 04.04.06, 09:13 hej hej majeczko kiedy sie do mnie odezwiesz, czekam na kontakt napisałam na priva. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 zamówiłam, a jak u Was efekty??? 11.04.06, 10:45 do stosujących, jak samopoczucie??? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: zamówiłam, a jak u Was efekty??? 11.04.06, 12:09 Wzięłam dopiero 2 ale jak do tej pory samopoczucie super, żadnych skutków ubocznych poza brakiem apetytu. Wczoraj zjadłam aż 2 jabłka i jednego klopsika mielonego, a dzisiaj jak na razie 1 jajo i jabłko i nadal nie chce się jeść, tylko dużo pić!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 do agnieszki 12.04.06, 10:28 Aga gdzie zamowiłaś preparat mozesz podac pewne źródło i cene. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: do agnieszki 12.04.06, 11:59 kupiłam tak jak było podane na stronie www.ojej.pl facet nazywa się Paweł Edward Welsz, mieszka w Warszawa-Wesoła , ul. Trakt Brzeski 61, płaciłam 90zł (bez kosztów przesyłki)i w ekspresowym tempie otrzymałam przesyłkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 13.04.06, 10:02 Aganieszko dziekuje za namiary juz zamowilam i czekam z niecierpliwoscia na Meizitang, a jak Twoje samopoczucie i jak z jedzieniem? I kilogramami? Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Meizitang na odchudzanie 13.04.06, 10:34 ja dzis drugi dzien zaczełam i juz waga spada, bedzie dobrze, a spomopoczucie oki Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Meizitang na odchudzanie 13.04.06, 11:55 Samopoczucie świetnie, jeśc to w ogóle bym nie musiała, a co do kilogramów to ważyłam się na początku i sprawdzę wynik po skończeniu opakowania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Meizitang na odchudzanie 13.04.06, 13:13 kurcze, ja nie dam rady nie patrzec na wage... musze i koniecjak bym schudła z 5 kg to byłoby cudownie Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 14.04.06, 14:03 Ja juz zamowila i nie oge sie doczekac rozpoczecia kuracji ni i oczywiscie efekltu Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 17.04.06, 21:17 Weszłam na tę stronę skuteczne odchudzanie i tam ceny są dużo wyższe. Czy to możliwe, żeby ta sama rzecz miała tak różne ceny? Nie boicie się tej podróbki? M. Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 17.04.06, 21:23 I jeszcze od kogo w ojej kupujecie, bo ten link jest, ze to zachodniopomorskie, a tu piszecie, ze to Warszawa. Moja teściowa powiedziała do mojego męża, że jestem grubasem (nie jest szczuplejsza, no, ale starsza i podlejsza), więc chyba rozumiecie moją determinację. M Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 juz kupilam 18.04.06, 08:34 i dzisiaj zażyłam pierwszą tabletke Aga zamówiłam u tego gościa co go poleciłaś przysłał expresowo i oryginalny produkt Matizka zamów u pewnego gościa Paweł Welsz Warszawa Tu jest jego adres e-mail welszu@wp.pl Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Juz dziala 18.04.06, 09:33 Pic sie bardzo bardzo che w ustach jest sucho. Ale jeść nie!!!!! Samopoczucie dobre A jak jest u Was dziewczyny, które dłużej już biorą tabletki? Podzielcie sie odczuciami. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Juz dziala 18.04.06, 11:49 Ja mam podobnie ciągle bym piła, bo sucho w ustach, ale jeść sie nie chce!!!!!!!!!Oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: Juz dziala 18.04.06, 12:00 Ja też zamówiłam u tego Pana. Zaraz mi je przywiezie. A póki co obżeram się ptasim mleczkiem) Od jutra zaczynam dietę i bardzo Was proszę trzymajcie za mnie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: Juz dziala 18.04.06, 14:33 Cześć. Ja biore drugi tydzień tylko że Lida dai... ale potobno to jest to samo. Mniej jem bo tylko sniadanie i obiad i to małe porcje.Wydaje mi sie że pije normalnie.Owszem w pierwszy dzień miałam sucho w gardle i piłam więcej.Waga 4 kg mniej jak na razie. Zostało mi jeszcze 16 tabletek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Juz dziala 18.04.06, 22:52 Marta, cieszę się, że działa. Qrczę, dziś byłam na aerobiku i cały czas miałam w głowie słowa teściowej. Aż mi się kroki mieszały, a potem łzy zaczęły ciec ciurkiem. Miałam nadzieję, że jak kto zauważy to pomyśli, że pot... Napiszę do tego faceta M. Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: Juz dziala 19.04.06, 08:27 Wczoraj dostałam opakowanie LiDa. Dziś wzięłam pierwszą tabletkę. Straszny ze mnie cytkor, więc boję się jak nie wiem skutków ubocznych i jakichś powikłań. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkie odchadzające się Odpowiedz Link Zgłoś
anma6 A mozna brac to przy tab antykoncepcyjnych??? 19.04.06, 09:11 moze głupie pytanie ale ja wole spytać mzoę któraś z was wie pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: A mozna brac to przy tab antykoncepcyjnych??? 19.04.06, 10:20 Ja biore drugi dzien, faktycznie pic sie chce cały czas, choć w nocy nie budzilam sie zeby pic, głodu nie odczuwam, samopoczucie lepsze niż wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: A co u Was dziewczyny 19.04.06, 13:02 luzik... z kazdym dniem czuje sie normalniej i coraz mniej chce mi sie pic, a jedzenie to dla mnie konieczność a efekty naprawde sa super, z kazdym dniem mniej na wadze :o)) jak tak dalej pojdzie to naprawde niedługo waga sprzed ciazy bedzie ) a było duzo do zgubienia, tylko fakt ze ja nie miałam nigdy tendencji do tycia Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: A co u Was dziewczyny 19.04.06, 13:18 u mnie tez jedzenie to konieczność pic sie nadal bardzo chce ale ważne ze jeść nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: A co u Was dziewczyny 20.04.06, 07:30 U mnie podobnie, jem bo muszę, za to dużo piję. Powoli zaczynam wchodzić w cichy, których dłygo nie nosiłam..... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Jest dobrze 20.04.06, 09:00 Czesc ja biore trzeci dzien i juz 2 kg ubyło Pić nadal się chce. Jeśli chodzo o jedzenie, to jem mało, nie potrzebuje już takich porcji jak do tej pory, czasami mi w brzuchu burczy (no cóż żoładek rozepchany to woła jeść, ale nie musze sięgać po jedzenie, nie odczuwam takiej potrzeby Samopoczucie dobre Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: Jest dobrze 20.04.06, 10:34 U mnie też dziś dobrze. Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa. Dziś już na szczęście nic się nie dzieje. Najlepszą motywacją dla mnie jest to, że teraz muszę zrzucić ok. 6 kg pozostałych po ciąży, a jeśli nie wezmę się teraz za siebie to będzie coraz ciężej mi zrzucić kilogramy. Piję jak smok za to jem tylko z rozsądku. Dla mnie najważniejsze jest to, że nie chce mi się jeść wieczorem. Wczoraj na kolację zjadłam 1 pomarańczę. Mam nadzieję, że zmienię swoje nawyki, a zwłaszcza nawyk podjadania słodyczy i jedzenie wieczorem. Zobaczymy co wyniknie z tego odchudzania. Niemniej jednak cały czas mam kaca moralnego, że truję własny organizm...A z drugiej strony moja słaba wola wyklucza jakiekolwiek diety Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Meizitang na odchudzanie 20.04.06, 13:16 No dobrze - uwierzyłam - zamówiłam zielone opakowanie. Czekam. Zaznaczam że nie działa na mnie zupełnie nic- żadne herbatki, żadne diety warzywne i dzielone. Mam do zrzucenia 12 kg. będę meldowała co się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
skubany_kotecek Re: Meizitang na odchudzanie 20.04.06, 16:05 Jak juz sie zdecydowałyscie to uwazajcie ,ja kiedys to brałam po 2 dniach wyladowałam na pogotowiu z ciśnieniem 120/210!Pewnie ze nie na wszystkich tak działa, ale sobie przynajmniej ciśnienie skontrolujcie!IMO nie warto tak ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 21.04.06, 07:53 Ja juz biore 4 dzien, samopoczucie w porządku, pije dużo, jem mało, cisnienie 140/90 Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: Meizitang na odchudzanie 21.04.06, 12:26 Jestem 3 dzień na Lida. Żadnych dolegliwości nie odczuwam. Ciśnienie 90/60. Jedyny problem to to, że ja naprawde muszę zmszać się do jedzenia. I właśnie teraz sobie przypomniałam, że jeszcze nic nie jadłam. Mam tylko nadzieję, że będzie wszystko oki. I trochę się boję, że jest zbyt pięknie i potem może być mega jo-jo. Czy któraś z Was po odchudzaniu Mezi miała jojo i jeżeli tak to ile kg i w jakim czasie???? Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 22.04.06, 07:13 Hej, zamówiłam za zaliczeniem pocztowym, prosiłam pana, żeby napisał kiedy wyśle sie nie odzywa. Myślicie, że wyśle (pan Welsz)? M. Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 23.04.06, 12:58 Matizka, ja zamówiłam u tego gościa tyle ze przelalam na konto w tym samym dniu wysłał mi tabletki. Troche cierpliwości, a efekty u mnie sa super!!! Oby tak dalej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozna Re: Meizitang na odchudzanie 24.04.06, 08:53 Mirra52 - co to znaczy efekty są super ? Konkrety - bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 ozna 24.04.06, 10:03 Meizitang stosuje od tygodnia i juz mi ubyło 5 kg! Jem mało, nie odczuwam głodu, ale oczywiście jesć trzeba, pije dużo (bo bardzo zasycha w ustach) i czekam na dalsze efekty Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Meizitang na odchudzanie 23.04.06, 19:56 Po pierwszym dniu zażywania czuję się dziwnie, ale dobrze. Z reguły jestem niskociśnieniowcem. Teraz mam 130/90 i czuję się super! To znaczy ze moja ciągła ospałość i zmęczenie to niedociśnienie? Przypadkowo pomaga też na to Trochę mnie mrowią kończyny, ale czuję, że dostałam kopa. Roznosi mnie ta energia. Startuję z poziomu 74 kg, chcę dojść do 60. No - zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 :( 25.04.06, 08:58 Zaczynam sie niepokoić bo wraca mi apetyt, tzn coraz czesciej mi sie chce jesc, pierwszy tydzien był super, nie odczuwałam głodu, a teraz z dnia na dzien odczuwam głód coraz czesciej... Czy macie podobne odczucia? Pije nadal dużo, faktycznie po tygodniu waga spadła 5 kg. Zobaczymy co dalej, mam nadzieje ze to jakis chwilowy kryzys... Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: :( 25.04.06, 09:58 tez tak mam... mi ubyło 4 kg, zoładek sie troszke zaciagnał i mam nadzieje ze wytrzymam dalej... tez mam nadziejej ze to minie... ale chyba trzeba samemu sie powstrzymywac Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 meg 25.04.06, 10:58 meg ja tez sie nie poddam, no jest to napewno szok dla mojego zołądka ze tak mało mu pokarmu dostarczam i sie upomina o swoje, a ja tylko wode w siebie wlewam, oczywiście jem sniadanie i obiad. To tylko chwilowe tak mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
ozna Re: :( 25.04.06, 11:12 ja zaczęłam wczoraj brać to coś i.... zważyłam się wczoraj rano i dzis rano i jest.... 2 kilo różnicy ?! Czuję się świetnie chociaż od 3 rano nie śpię ale nie wiem czy to z tych tabletek czy tak się nastawiłam W każdym razie ciągle wyobrażam sobie jaka będę szczuplutka i aż się uśmiecham na tę myśl )) Widzę się w jeansach w których nie chodzę od 2 miesiąca ciązy _ hm... 4 lata ! A pomyślałam sobie,że jeść będę tylko to co0 jest przewidziane w kopenhadzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: :( 25.04.06, 11:48 A ja myślałam, że tylko u mnie pojawia się apetyt.... Jutro minie tydzień odchudzania z LiDa. Mam 4 kg na minusie.Samopoczucie bardzo dobre, właściwie wogóle nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Ponawiam pytanie dot. jojo po odchudzaniu Meizi??? Czy ktoś skończył już odchudzanie i może coś na ten temat powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Meizitang na odchudzanie 26.04.06, 08:26 Miałam podobnie zaczęły pojawiać się ataki głodu, ale to co stało się wczoraj to tego nie przewidziałam. Poszłam do koleżanek w udynku obok nic mi nie było, czułam się świetnie i wychodząć zaczęłam słabnąć, całkowite drżenie całego ciał, dreszcze, zimny pot, ciemno przed oczami, nie byłam w stanie zrobić ani jednego kroku. Wezwano pogotowie i okazało sie, żemam ciśnienie 210/110, morfologia w stanie opłakanym....... Więc od dzisiaj koniec z meizitangiem........ Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 26.04.06, 09:18 Mnie po tygodniu brania zaczeło serce bolec, wiec dzisiaj zrobiłam przerwe, ciśnienie mam troche podwyższone. Zobaczymy jak dzisiaj będzie z uczuciem głodu... Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Meizitang na odchudzanie 26.04.06, 10:00 czwarty dzień brania: waga ani drgnie. Samopoczucie takie sobie. Jedyny plus: nie muszę pić 3 kaw rano. Jestem trochę zła. Żadne diety na mnie nie działały, te tabletki wydawały mi się ostatnią deską ratunku.... Jem znikome ilości, dużo piję... Może waga zepsuta? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Meizitang na odchudzanie 26.04.06, 15:25 kurcze aja chce kupic ale sie boję poniewaz niedawno miałam cyrki z moim sercem, i nie wiem gdzie kupic pełno ogloszeń na allegro itp i nie wiem, nie chce żle trafić Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Meizitang na odchudzanie 26.04.06, 16:25 jak miałas cyrki z zsercem to daj sobie spokój bo tylko tym sobie zaszkodzisz... lepiej daruj sobie- szkoda zdrowia, ja jestem całkiem zdrowa, zero problemuów a i tak mam jakies tam zawroty głowy- ale ja nieodpuszczam, musze schudnac i koniec kropka Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Jak bierzecie? 26.04.06, 22:06 Hej, przyszedł. Trochę się przestraszyłam historią Agnieszki, ale myślę, że przynajmniej morfologię to musiałaś mieć złą już wcześniej. tak szybko, by się nie popsuła. No cóż spróbuję, ale jak coś się będzie działo to odstawię. Ale z innej beczki. Przyszło bez ulotki. Jak Wy to bierzecie? Raz, 2 razy dziennie? Jakoś szczególnie rzed jedzeniem (pamiętam jakieś tabletki na pół godziny przed?) Jak trzeba je przyjmować? Piszcie, bo jutro chcę zacząć! Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
meg1112 Re: Jak bierzecie? 26.04.06, 22:37 raz dziennie, najlepiej przed południem lub zaraz po sniadaniu Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Jak bierzecie? 27.04.06, 07:28 Witam! Co do morfologi to w marcu miałam w pracy badania okresowe i było ok, więc chyba te tabletki.... Ja narazie zrezygnowałam, przez dwa tygodnie zeszłam z 72kg do 67kg i mimo, że chciałam dojść do 60kg narazie sobie odpuszczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Agnieszko! 27.04.06, 08:49 Ale ogólnie, to co jesteś w domku rozumiem. Przyznałaś się lekarzom co brałaś? Coś mówili?> Jak się teraz czujesz? Będziesz za jakiś czs powtarzać badania? Ja też mogę schudnąc tak jak Ty i odpuścić, takich cudów to znowóż nie oczekuję. Ja tylko muszę ruszyć. Zawsze jak trocę schudnę to potem już mi jakoś łatwiej Pa, M. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaj10 Re: Agnieszko! 27.04.06, 08:58 Nie dizsiaj jestem juz w pracy, lekarzowi nic nie mówiłam, bo na pewno by mnie zezwał, może jeszcze spróbuję resztę skonsumować, ale nie teraz i może nie codziennie. Zresztą mąż jak zobaczył co mi się stało, to powiedział, że mam przestać się katować, bo wcale nie jestem gruba i jak dla niego już nie muszę więcej chudnąć............ Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 27.04.06, 10:04 Ja dzisiaj sobie zrobilam jeszcze 1 dzien przerwy, bo dopadło mnie zatwardzenie (jeden ze skutków ubocznych), odczuwam juz głód, ale jutro zaczne od nowa, nie poddam sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 29.04.06, 06:43 Hej, ja też mam mega zaparcie, ale u mnie tak zawsze jak mało jem. Dzisiaj trzeci dzień - na wadze 0 kg mniej. No, ale i nie więcej. Pierwszego dnia ciśnienie wzrosło mi do 133/83 (dzień wcześniej zmierzyłam i o tej samej porze było 117/74 - moje typowe); poza tym mnie się już nie tyle chce pić, co mam taki bardzo dziwny posmak w ustach - jakby coś się klei - no nie umiem opisać, ale to bardzo dziwne. Postanowiłam do 8 maja poczeka na efekty (mam prawie cały czas wolne, albo luzy w pracy). Jeśli nic się nie ruszy to się nie będę tym katować. Zwłaszcza, że ja wcale nie straciłam apetytu raczej mało jem , bo czuje się w obowiązku wspomóc moje wydane pieniądze. Trzymajcie się M. Odpowiedz Link Zgłoś
johana2 Re: Meizitang na odchudzanie 02.05.06, 09:49 9 dzień brania tabletek - 4 kg mniej. Jakby się coś zatrzymało. Ale efektów ubocznych oprócz trochę wyższego ciśnienia i lekkiegj suchości w ustach prawie nie ma. W dodatku zcazęłam do pracy jeździć na rowerze - wcale nie mam mniej siły. Trwam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 02.05.06, 19:47 Hej, ja po 5 dniach 2 kg mniej, ale jem mikroskopijnie i chwilami czuję się głodna. Ciśnienie mam ok, pić się też nie chce już bardziej. Tylko wcześnie się budzę i nie mogę zasnąć (ale w sumie nie jestem pewna czy to związane). Ja w ogóle zaczynam mieć chwikowo wrażenie, że to placebo, które dopinguje mnie do chudnięcia tym, że skoro dziła na innych to ja się muszę postarać, by na mnie też działało. Ale na wszelki wypadek zastanawiam się czy na przykład nie robić dnia przerwy ( tak na wszelki wypadek ) po każdym tygodniu. Pomyślę jutro, M. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 pytanie o zamawianie 04.05.06, 20:51 chcialabym zamowic z allegro ale tyle tego jest, czy któras zamawiała i może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
wake Re: pytanie o zamawianie 05.05.06, 09:29 Tabletki brałam 10 dni. Ostatni raz w zeszły piątek. Tak jak pisałam na początku chodziło mi o to żeby Meizi pomógł mi przejść przez pierwsze dni odchudzania. I powiem wam, że jest to naprawde świetny sposób. Nie biorę go już tydzień, a jem tyle samo co zażywając Meizi. Poprostu przez te dziesięć dni wyrobiłam sobie nowe nawyki żywieniowe, skórczył mi się żołądek. Dziś rano przymierzyłam spodnie z przed ciąży i okazało się, że leżą świetnie. Żadnych objawów skutków ubocznych nie miałam i nadal nie mam, ale myślę, że wynika to z tego, że aby stosować Meizitrzeba być zdrowym jak koń)) Odpowiedz Link Zgłoś
ljoanna1 Re: pytanie o zamawianie 07.05.06, 18:11 jak tarafc na właściwego sprzedawcę na alegro ( prawdę mówiąc jeszcze nigdy nie kupowałam nic na alegro i mało się na tym znam). czy ma znaczenie kolor opakowania - bo ja znalazłam tylko zielony. co myślicie o tym że w aptece ceny są o wiele większe? Odpowiedz Link Zgłoś
marta773 Re: wystraszyłam sie!!! 08.05.06, 10:01 Hej. Ja kupiłam Lide dai.. podobno to jest to samo co meitzitang.Zażywałam go przez 2 tyg. i schudłam 4 kg.Byłam oczywiście zadowolona ale byłam coraz bardziej zmęczona.Jednego z wieczorów kiedy kładłam sie do łóżka nagle zaczeło kręcić mi sie w głowie,zrobiło mi sie słabo.Zmierzyłam ciśnienie było w normie 137/83.Ale to nic po jakiś pięciu minutach ręce zrobiły sie bardzo ciężkie i nie mogłam ich podnieśc.Wystraszyłam sie.Mąż też przyniósł mi szklanke mleka dał do wypicia.Zasnełam,rano czułam sie już dobrze ale postanowiłam odstawić tabletki na jakiś czas.Mineło 14 dni i znowu zaczełam brać.wczoraj szukałam informacji o tym cudownym leku i o zgrozo przeraziłam sie jeszcze bardziej.Na stronie www.e-figura.pl na stronie forum dziewczyna napisała że koleżanka jej mamy brała meitzitang przez 3 tyg. i któregoś wieczora przestała mieć czucie w rękach.przyjechało pogotowie zabrali ja.Diagnoza paraliż obu kończyn górnych spowodowany zapchaniem zakończeń nerwowych metalami ciężkimi.Podobno kobieta ta nadal jwst sparalizowana i lekarze nie wiedzą jak jej pomóc.Stwierdzili ze to przez te kapsółki.Na stronie tej jest tez skład proszku który znajduje sie wewnątrz tych kapsólek.Ktoś to dał do laboratorium i zbadali.Szok same metale ciężkie i narkotyk.I teraz co przestać brać gdy zostało mi 9 tabletek.Zdrowy rozsądek mówi tak ale chęć zrzucenia jeszcze pare kilo też jest duża.Sama już nie wiem. W co wierzyć.Ale jak sobie przypomne mnie i te ociężała ręce to myśle że mogło mnie spotkać to samo.Może to mleko wtedy pomogło.Przy zatruciach metalami ciężkimi jest wskazane.a wy co o tym myślicie.Piszcie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilu_g Re: wystraszyłam sie!!! 17.05.06, 15:36 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12591&wid=8312575&rfbawp=1147872926.827 Odpowiedz Link Zgłoś
nutka05 Re: Meizitang na odchudzanie 08.05.06, 21:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=41269190&a=41347513 przeczytajcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.06, 08:39 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=12591&wid=8312575&rfbawp=1147847892.554 Nadal chcecie się tym odchudzać? Odpowiedz Link Zgłoś
mirra52 Re: Meizitang na odchudzanie 19.05.06, 11:51 Ja przestałam brac po tygodniu, ponieważ organizm źle znosił ten srodek, ale po tym tygodniu schudłam 7 kg! I jak na razie nie potrzebuje wiecej jeść, nie ciągnie mnie do słodyczy. Pozdrawiam Agata Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: Meizitang na odchudzanie 25.05.06, 20:57 tez to bralam ...7 dni ... apetytu zadnego , moglam nic nie jesc ,ale skutki uboczne i owszem : suchosc w ustach , pierwsze 3 dni nie moglam spac , pozniej doszlo rozdraznienie, zawroty glowy i bol glowy ...wg mnie nie warto ryzykowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
matizka Re: Meizitang na odchudzanie 11.06.06, 23:07 Hej, obiecałam jakiś czas temu, że jak odbiorę badania to napiszę jakie wyniki. Robiłam podstawowe (powiedziałam, że się intensywnie odchudzałam, ale nie wspomniałam o M.) i wyszły mi cudowne wyniki. Wszystko w dolnych stanach norm. Najardziej ucieszyłam, że z hemoglobiny bo po ciąży miałam megaanemię. Więc przynajmniej tydzień stosowania mi nie zaszkodził (nie mówię, że innym by nie zaszkodził, bo nie wiem) M. Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Meizitang na odchudzanie 12.06.06, 12:21 Ja właśnie dostałam paczuszke..i zaczynam brać Odpowiedz Link Zgłoś
czar23 Re: Meizitang na odchudzanie 25.06.06, 23:12 tylko tyle: www.gimbla.pl/forum/viewtopic.php?p=606322 Odpowiedz Link Zgłoś