madziaaaa Re: Schudłam 20 kg :) 17.11.06, 13:37 Dziewczyny! witam po przerwie!!! Ciągniecie jeszcze dietę? Ja odpadąłm, ale muszę znów zacząć. To jedyna dieta, po której tak naprawdę widziałam efekty. Kate jesteś? Co u ciebie? Dziewczyny, która ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Schudłam 20 kg :) 20.11.06, 11:44 Ja dziś zaczęłam od nowa. I teraz MUSI się udać. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: Schudłam 20 kg :) 21.11.06, 10:32 Sama ze soba pisać nie będę ( Dziewczyny, przyłączcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy.sol Re: Schudłam 20 kg :) 22.11.06, 19:44 ja bym chciala, ostatnio bylam na kopenhaskiej ale tylko 4 kg, a musze jeszcze zrzucic min 10 kg. tylko musze poszukac na inecie co tu sie je i z czym Odpowiedz Link Zgłoś
gosiajot Re: Schudłam 20 kg :) 22.11.06, 22:13 Ja po przeczytaniu wątku zaczynam tą dietę od poniedziałku. Mam dużo do zrzucenia i mam nadzieję, że ta dieta pomoże, bo próbowałam już chyba wszystkich mozliwych i nic Muszę znaleźć więcej informacji o produktach, żeby sobie zrobić zapas na cały tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa gosiajot 23.11.06, 12:08 ale tu nie trzeba niczego specjalnego kupować. Jesz to co zwykle. tyle, że nie łączysz pewnych rzeczy za sobą. Czyli np, jesz mięso i surówkę-bez ziemniaków, ryżu kaszy, itp, Jesz grahamkę z pomidorem i ogórkiem, ale bez wędliny, czy sera. Jesz ser i wędlinę, ale z warzywkami jakimiś. Jesz ziemniaki, ale z surówką. Odpowiedz Link Zgłoś