malgos118 17.07.06, 22:30 Balsam brązujący z serii Ziaja- ok 9 zł a efekty rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly4 Evelline 3D 18.07.06, 14:09 Serie kosmetyczna "Evelline" 3D-ujedrnianie,wygladzanie,wyszczuplanie,redukcja cellulitu i rozstepow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aylin1 Re: polecam!! 18.07.06, 21:43 Mam pytanie odnośnie balsamu z Ziaji. cały czas używam tylko opalającego kremu DOVE, jest super, ale nie moge nigdzie go kupić (przywiozłam sobie kilka z niemiec). Ponieważ zapasy się kończą musze szybko znalezć jakiś zastępczy. -czy te balsamy (Ziaja) są przeznaczone do różnych typów karnacji czy jest jeden dla wszystkich? -jak jest z jego zapachem (DOVE bardzo ładnie pachnie)? -jaką masz karnacje i jak często go używasz (ja jestem jasnej karnacji) -jak go stosujesz? -czy nie miałaś jak na razie żadnych plam po nim? Wiem, że męczące pytania, ale byłabym wdzięczna za odpowiedz Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos118 Re: polecam!! 21.07.06, 17:38 ja mam taką normalną karncje- nie wyglądam jak córka młynarza ale też nie jestem ciemna. co do plam, jesli robisz raz w tyg peeling ciała i smarujesz sie tym balsamem to jest ok, nie ma plam ani przebarwien, wygląda naturalnie, na samym poczatku posmarowałam sie trzy razy w ciągu dnia aby mieć taki odcien skóry jaki mi sie podoba- potem już tylko nawet ze dwa razy lub raz w tyg. jest naprawde fajny Odpowiedz Link Zgłoś
andzia22l1 Re: polecam!! 25.07.06, 14:17 jeżeli chodzi o zapach to jak dla mnie jest brzydki, wchłania i rozprowadza sie oki, ale miałam tez kiedyś plamy na rękach, i nie wiem czemu ale ciężko jest mi uzykać taki fajny kolor- lekkiej opalenizny, ogólnie mam kolor skóry jasny sama szukam jakiegos innego o ładniejszym zapachu pozdrawiam mama Patryka 08.01.2006 Odpowiedz Link Zgłoś
aylin1 Re:NIE polecam!! 23.08.06, 18:41 Wypróbowałam ten balsam z Ziaji i niestety nie jestem zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec Czy masz na myśli Ziaja-Sopot? 23.07.06, 21:05 Podobno ma bardzo nieprzyjemny zapach..niecieprpię tego u samoopalaczy i nie chciałabym się naciąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkas72 Re: Czy masz na myśli Ziaja-Sopot? 24.07.06, 01:58 Zapach nie jest rażący a efekty bardzo dobre.Naturalny,ładny odcień skóry,bez plam,szybko się wchłania. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Dobrze wiedzieć... 23.08.06, 20:03 Ja zawsze używałam balsamu Dove z efektem samoopalacza-ale nie brązuje on skóry ....Czas wypróbować Ziaję ) Odpowiedz Link Zgłoś
majka.szalkowska Re: polecam!! 31.08.06, 21:12 A ja próbowałam Ziaję Sopot - ma niestety mocny zapach typowy dla samoopalaczy, chociaż opala szybko i trwale, ale super jest Johnsona. 2 rodz. do różnych karnacji - mam jasną karnację, ale używałam do normalnej i ciemnej (tak to chyba było) - co drugi dzień. Fantastyczny ! Delikatnie opala, zapaszek po uaktywnieniu się koloru w porządku. Jest też do twarzy, ale nie znam działania. Myślę, że też o.k. Odpowiedz Link Zgłoś