Dodaj do ulubionych

spory brzuch :(

24.10.06, 19:52
kochane dziewczyny
napiszcie mi jak pozbyc sie sporego brzuszka po cesarce ?????
jestem 6 miesiecy po porodzie, od 3 miesiecy co dzien cwicze i zero
rezultatu... czy jest jakis sposob? karmie piersia wiec scisla dieta nie dla
mnie
Obserwuj wątek
    • mikimiki0 Re: spory brzuch :( 26.10.06, 14:23
      podtrzymuję wątek... niech się ktoś odezwie jak to było w jego przypadku? ile trwało? Pewnie napiszecie, że trzeba ćwiczyć-wiem, ale ile czasu wam to zabralo zanim miałyście "noramlany" brzuch. POdejrzewam, że po cc (w moim prypadku po dwóch cc i to jedna po drugiej w krótkim odstępie czasu) pozbycie się sporej oponki wcale nie będzie łatwe ani szybkie, ba! pewnie do końca nie da się bo nad szwem zwisa "wałeczek" i z tego co rozmawiałam z koleżankami to tak już zostanie...
    • mikimiki0 Re: spory brzuch :( 26.10.06, 14:23
      podtrzymuję wątek... niech się ktoś odezwie jak to było w jego przypadku? ile trwało? Pewnie napiszecie, że trzeba ćwiczyć-wiem, ale ile czasu wam to zabralo zanim miałyście "noramlany" brzuch. POdejrzewam, że po cc (w moim prypadku po dwóch cc i to jedna po drugiej w krótkim odstępie czasu) pozbycie się sporej oponki wcale nie będzie łatwe ani szybkie, ba! pewnie do końca nie da się bo nad szwem zwisa "wałeczek" i z tego co rozmawiałam z koleżankami to tak już zostanie...
      • sonikal Re: spory brzuch :( 27.10.06, 08:30
        może masaże-ja chodziłam i był efekt oczywiście w połaczeniu z ćwiczeniami.
        • 01gosia Re: spory brzuch :( 08.11.06, 20:37
          moja odpowiedź nie dotyczy konkretnie brzuszka po cesarce, tylko brzuszka wypukłego zbyt smile)

polecam A6W - wzmacnia mięśnie brzucha, można sobie kaloryferek wypracować
          pilates -
          hula hop - w domku o każdej porze, zbawienny masaż brzucha i boczków, w czasie trwania wiadomości lub filmu.

Ja jak mam silną wolę to kręcę kółkiem 2 x po 15 min w obie strony, traktując to jako rozgrzewkę a potem ćwiczę sobie.

pozdrawiam i zachęcam do kręcenia , tu jest wątek na ten temat
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=580&w=22477928
    • weronikarb Re: spory brzuch :( 09.11.06, 11:18
      ja zaczelam cwiczyc dopiero 3 lata po cc - wczesniej mi sie nie chcialo,
      dopiero wizja wesela w rodzinie mnie zmusila - przy wadze 64/174cm wzrostu
      mialam obwod w pasie 80 a w brzuchu 92 sad
      W dwa tygodnie cwiczen intensywnych mam 74 w pasie a brzuch to tylko faldka nad
      rana smile
      • krejezi Re: spory brzuch :( 11.11.06, 17:02
        masaż- można dodatkowo zafundować sobie masaż na bańkę chińską-szybszy efekt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka