Gość: Monika_W IP: *.* 14.04.02, 08:48 Czy ktoras z was to robila albo nosi sie z takim zamiarem ?A moze slyszala o bardzo dobrym chirurgu plastycznym ?Bede wdzieczna za wszelkie info ! (tak mi sie marzy zgrabna jedrna miseczka C ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siunia Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 14.04.02, 23:58 hm......... pomniejszanie........A może poprostu zgramy dwa zabiegi razem Ja ci dam swój a Ty mi dasz swój, większy. Siunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia1 Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 15.04.02, 19:58 Mnie też, oj też.......... Niecierpliwie czekająca na jakąkolwiek informację Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 16.04.02, 05:52 Siemka,Jestem 9 lat po zabiegu zmniejszenia biustu i powiem jedno ODRADZAM ! Nie będę się tu rozpisywać dlaczego, ale na każde pytanie odpowiem Ci Monisiu /i oczywiście innym zainteresowanym też/ na priv.Wiem, że za duże piersi to kłopot /sama przy wzroście 160 cm i obwodzie w biodrach 87cmm, miałam 105 cm w biuście i wyglądałam jak karykatura kobiety/ Ale gdybym miała się jeszcze raz zdecydować na ten zabieg, to bym się dobrze zastanowiła.Buziaczki dla wszystkich "biuściastych" mamEdyta mama ALexa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmela Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 22.04.02, 17:46 ooo Edyto dlaczego odradzasz? chetrnie sie dowiem muj biust mnie dobija i tez sie kiedys na tym zastanawialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EmA Re: pomniejszanie biustu- do Carmeli IP: *.* 22.04.02, 20:52 Hejka,Odpowiedziałam Ci na priv.Edyta mama Alexa Odpowiedz Link Zgłoś