Dodaj do ulubionych

pomniejszanie biustu

IP: *.* 14.04.02, 08:48
Czy ktoras z was to robila albo nosi sie z takim zamiarem ?A moze slyszala o bardzo dobrym chirurgu plastycznym ?Bede wdzieczna za wszelkie info ! (tak mi sie marzy zgrabna jedrna miseczka C ) :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 14.04.02, 23:58
      hm......... pomniejszanie........A może poprostu zgramy dwa zabiegi razem ;)Ja ci dam swój a Ty mi dasz swój, większy. Siunia
    • Gość: Gosia1 Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 15.04.02, 19:58
      Mnie też, oj też.......... :-)Niecierpliwie czekająca na jakąkolwiek informację Gosia
    • Gość: EmA Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 16.04.02, 05:52
      Siemka,Jestem 9 lat po zabiegu zmniejszenia biustu i powiem jedno ODRADZAM ! Nie będę się tu rozpisywać dlaczego, ale na każde pytanie odpowiem Ci Monisiu /i oczywiście innym zainteresowanym też/ na priv.Wiem, że za duże piersi to kłopot /sama przy wzroście 160 cm i obwodzie w biodrach 87cmm, miałam 105 cm w biuście i wyglądałam jak karykatura kobiety/ Ale gdybym miała się jeszcze raz zdecydować na ten zabieg, to bym się dobrze zastanowiła.Buziaczki dla wszystkich "biuściastych" mamEdyta mama ALexa
      • Gość: Carmela Re: pomniejszanie biustu IP: *.* 22.04.02, 17:46
        ooo Edyto dlaczego odradzasz? chetrnie sie dowiem muj biust mnie dobija i tez sie kiedys na tym zastanawialam
        • Gość: EmA Re: pomniejszanie biustu- do Carmeli IP: *.* 22.04.02, 20:52
          Hejka,Odpowiedziałam Ci na priv.Edyta mama Alexa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka