IP: *.* 26.04.02, 12:40
Drogie mamy. W ciąży utyłam 35 kg i teraz przy wzroście 178 cm ważę 100 kg (kwintal!!!). Ciągle jeszcze karmię (moja mała ma 5,5 miesiąca) i od porodu schudłam całe 2 kg. Polecono mi herbalife. Czy mogę to jeść karmiąc piersią? Czy to jest skuteczne? Ja muszę schudnąć!!!!! Odmawiają mi posłuszeństwa stawy, kręgosłup, nie wspomnę już o seksie.
Obserwuj wątek
    • Gość: agga Re: herbalife IP: *.* 26.04.02, 17:07
      witam, nie mam pojecia czy ta dieta moze byc stosowana podczas karmienia, najlepiej zadzwon do jakiegos rozprowadzacza , a on ci powinien powiedziec. a ja nie bylabym soba gdybym nie zareklamowala herbalife:o)jakies trzy lata temu stosowalam ja przez bite 3 miesiace i schudlam 16kg! dieta jest wrecz przyjemna, o ile przetrwa sie pierwszy tydzien. zadnych efektow ubocznych, swietne samopoczucie i w ogole super:o) a! co wiecej nie mialam efektu jojo - przez dwa kolejne lata waga niemal stala w miejscu, bez szczegolnych staran. pozdrawiam serdecznie i zycze wytrwalosci:o)agga
    • Gość: Dorota_zielinska Re: herbalife IP: *.* 27.04.02, 09:38
      Aniu,Zgadzam się w całości z Aggą. Odchudzanie jest przyjemne, nie masz uczucia pustki w brzuchu i co było w moim przypadku najważniejsze, nie bolała mnie z głodu głowa.W trakcie tej diety straciłam również całkowicie zainteresowanie słodyczami.Zyczę powodzenia w walce z nadwagą Dorcia
    • Gość: gosiaLachowska Re: herbalife IP: *.* 27.04.02, 11:15
      dziewczyny,a na czym polega ta dieta (czy ona jest ziolowa?)i jakie sa jej koszty? ja tez zmagam sie z "pociazowymi kilogramami) lato tuz tuz,a szczalka z wagi nawet nie drgnelasmile)))) aha i jak mozna sie skonsultowac z przedstawicielem? dziekuje.gosia m.Filipka
      • Gość: GocAnna Re: herbalife IP: *.* 27.04.02, 15:08
        Dzięki wam dziewczyny za rady, na pewno spróbuję. Mam nawet zamiar zdawać wam relacje z moich osiągnięć. Ciągle jednak nie wiem jak to się ma do karmienia piersią. Jeśli chodzi o namiary to telefon dostałam od Pani Hanny Tazbir (602628441) jak zrobiła mi w hipermarkecie pomiar tkanki tłuszczowej (mam 38 a stan alarmowy zaczyna się od 34). Może założymy eMamowy klub odchudzaczek z herbalife i będziemy się nawzajem nakręcać? Co wy na to? Pozdrawiam GocAnna
      • Gość: agga Re: herbalife IP: *.* 27.04.02, 15:46
        hallO;o)dieta herbalife jest niestety nieco kosztowna, zestaw miesieczny kosztuje cos kolo 200zl. Na zestaw sklada sie koktail proteinowy w proszku i tabletki z aktywnym blonnikiem. Dieta polega na zastepowaniu dziennie dwoch posilkow tym zestawem. Tabletke polykasz pol godz przed koktaliem i popijasz woda, a proszek < dwie lyzeczki> rozrabiasz w kubku z mlekiem lub woda <z mlekiem smakuje jak super deser> i sobie pijesz. koktaile sa w roznych smakach waniliowy, truskawkowy i chyba czekoladowy. zestaw zawiera wszystko co potrzebne organizmowi. Najwazniejsze i bardzo mobilizujace jest to, ze absolutnie nie mozna jesc, jezeli juz wypilo sie koktail w ramach posilku, bo ten sam preparat mozna stosowac jezeli sie chce przytyc, wtedy sie go pije przed jedzieniem!!!skontaktowac sie z agentem na pewno nie jest trudno, w moim miescie niemal na kazdym slupie wisi ogloszenie typu: "chcesz schudnac 20kg bez wyrzeczen, w domu" etc zazwyczaj wlasnie chodzi o herbalife:o)cieplutko pozdrawiam:o)agga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka