IP: *.* 06.05.02, 07:58
Mam pytanko, miałam zacząć dzisiaj kopenhaską, ale moje nereczki odmówiły posłuszeństwa i się boję. Za to z bólu nie mogę jeść. A co myślicie o preparacie GUAM???Jeden zabieg w gabinecie ok. 100zł, a InterBiomedika oferuje 299zł za ok. 10 zabiegów.Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: GUAM??? IP: *.* 06.05.02, 08:17
      Kasiu!Dużo na temat guam pojawiło się w poście Angeliki "Zwalczyłam celulitis".Oto adres: http://forum.edziecko.pl/view.php?bn=edziecko_mamacud&key=1019573321&pattern=guam&pattern=guamGratulacje za decyzje dotyczącą kopenhaskiej ;). Magda :hello:
      • Gość: Katarzyna_K Re: GUAM??? IP: *.* 06.05.02, 08:19
        Gratulujesz mi, że stchórzyłam, nie kapuję. Tyle sobie po tej diecie obiecywałam, mam w zanadrzu dwie rodzinne imprezy tuż tuż i wyglądam jak hipcio.pozdrawiam, dzięki za namiarKasia
        • Gość: Magdalena_mama_Gaby Re: GUAM??? IP: *.* 06.05.02, 08:23
          Kasiu!Nie doczytałam :(. Zrozumiałam, że zaczęłaś dietę, u mnie też chyba jakieś skutki uboczne niedojadania ;). Ja nie stwierdziłam bołu nerek, ale pękała mi głowa i byłam przeraźliwie słaba...Jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie :).Magda :hello:
      • Gość: Siunia Re: GUAM??? - InterBiomedika...... IP: *.* 20.05.02, 00:09
        ........... przegladałam sobie ich stronke w necie.Wysłałam maila z zapytaniem i do dzis nie mam żadnej odpowiedzi. Już mi sie ta firma nie podoba. Chyba się na nich obrażę ;)Nie lubie jak lekceważy sie moja osobe. Wprawdzie oni rozprowadzaja to głównie po salonach, ale tez prowadzą sprzedaz wysyłkowa dla klientów indywidualnych, ale ......Jest to kolejna firma, która takich właśnie klientów lekceważy- Siu7nia
    • Gość: Edzia Re: GUAM??? IP: *.* 15.05.02, 21:23
      Ja od lat używam tego specyfiku, przywozi mi go z zagranicy moja koleżanka (za puszkę płacę około 300 zł). Starcza mi to na prawie 10 zabiegów. Z reguły okładam się tym błockiem cała (rzecz jasna bez biustu) i okręcam folią do żywności (rzeczywiście wyglądam jak baleron ;) ) i leżę sobie około godzinki w dresikach i pod kocykiem. Najpierw jest uczucie pieczenia i myślisz, że nie wytrzymasz, bo chcesz się wszędzie podrapać. Potem, przyjemne ciepełko. No i efekt, zapewniam jest!
    • Gość: DorotaL Re: GUAM??? IP: *.* 16.05.02, 19:47
      Cześć!!Właśnie dzisiaj zamówiłam GUAM. Przez Internet nie można bo strona nie jest aktywna. Trzeba telefonicznie. Pani zapewniała mnie, że w poniedziałek otrzymam przesyłkę. Właśnie chciałam zapytać jak to stosować, ale już przeczytałam. Zastanawiam się jaka gruba warstwa musi być tego błotka i jak często trzeba się zawijać: codziennie, czy co drugi dzień. Jak wyglada potem mycie całości? Jakie były konkretnie efekty (chodzi mi o centymetry)?Czekam z niecierpliwością.Pozdrowienia. DorotaL.
      • Gość: Edzia Re: GUAM??? IP: *.* 16.05.02, 20:26
        Na odwrocie tego opakowania przeczytałam, że stosuje się to następująco: trzy dni z rzędu w pierwszym tygodniu, później dwa razy w tygodniu, a następnie raz na tydzień (tak profilaktycznie), aż do wyczerpania błocka. Warstwa - ani mało, ani za dużo tak, aby błotko przykryło skórę. No i oczywiście folia do żywności (tylko zbyto mocno nie ściskać), na to jakiś domowy ciuch i pod kocyk. Efekt? U mnie po jednej aplikacji obwód ud zmniejszył się prawie o centymetr. :) A więc do dzieła Dorotko! Pozdrowienia Edziap.s. jeśli będziesz miała w zestawie również żel do ciała, to wcieraj go po każdym "guamowaniu się" ;) i po normalnej kąpieli.
        • Gość: Siunia Re: GUAM??? - do Edzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.* 20.05.02, 21:48
          Odpowiedz mi proszę na pytanie:co by było, gdyby GUAM stosowała ciężarna?Chciałabym sobie to zafundoać, ale sie zastanawiam. Bo teraz staramy się o drugiego maluszka. Schudłam co prawda 10 kg :) podczas dietki. Ale rzucam palenie i apetyt mam za to za 7-miu, więc znów mi troche waga podskoczyła. Chciałabym mieć nieco mniejszą wagę i objętość ;) startową. Myślałam o GUAM. Jednak jeżeli miałoby to zaszkodzić maluchowi, to odpuszczę sobie do czasu aż urodzę. Ponoć mogą GUAM stosować mamy karmiące - tak było w jednym z wcześniejszych postów pt."zwalczyłam cellulitis".Więc może i ewentualne pierwsze kilka tygodni ciąży nie miałoby tu większego znaczenia?Hm..... teraz tak sobie to czytam i chyba wypisuje bzdury :)Chyba jednak poczekam aż przyjdzie czas na dbanie o siebie, jak juz będę mamą po raz drugi :)Głupoty piszę, bo chyba za bardzo spodobało mi sie bycie szczupłą :)- Siunia
          • Gość: Siunia Re: GUAM??? - do Edzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2 IP: *.* 20.05.02, 21:50
            zaznaczam, że jeszcze w ciąży nie jestem. Pytanie - jak narazie - czysto teoretyczne :)A jak już się uda, to napewno napisze to na każdym forum :)- Siunia
      • Gość: Edzia Re: GUAM??? IP: *.* 21.05.02, 10:07
        Aha, zmywa tylko ciepłą wodą! BEZ MYDŁA!!! Edzia
      • Gość: Edzia Re: GUAM??? IP: *.* 21.05.02, 10:08
        Aha, zmywamy tylko ciepłą wodą! BEZ MYDŁA!!! Edzia
      • Gość: paulinaw Re: GUAM??? IP: *.* 21.05.02, 11:56
        i co? dostalas ten GUAM? bo ja tez bardzo powaznie sie zastanawiam nad zakupem... zamawialas telefonicznie, ale tez w InterBiomedice, prawda?
    • Gość: DorotaL Re: GUAM - Adres firmy IP: *.* 22.05.02, 17:58
      Podaję adres, gdzie można zamawiać GUAM."COSMOMED" Sp. z o.o.ul. Parafialna 32-3452-233 WrocławDział zamówień:tel./fax (071) 364-46-45
      • Gość: paulinaw Re: GUAM - Adres firmy IP: *.* 22.05.02, 19:01
        a jakie sa w tej firmie ceny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka