Dodaj do ulubionych

dieta cambridge

IP: *.* 02.07.02, 22:24
dziewczyny, ostatnio dużo słyszę o diecie cambridge; moja kuzynka schudła po niej rewelacyjnie;macie jakieś doświadczenia albo info z nią związane???nie wiem czy mam się na nią zdecydować jak przestanę karmić;podobno może być ona stosowana nawet jak się karmi (ale tego dzieciątku nie zrobię :lol: )jeśli macie jakieś informacje na temat tej diety to napiszcie proszępozdrawiam,magda
Obserwuj wątek
    • Gość: KKUNKA Re: dieta cambridge IP: *.* 03.07.02, 07:29
      ja pięć lat temu stosowałam tą dietę i podaje ci moje wrażenia:1. jest potwornie monotonna i potwornym łaknieniem reagujesz na zapachy chleba, ponidora, obiadu - dla mnie to było niedozniesienia2. fakt schudłam 5 kg ale waga trzymała sie tylko 0,5 roku a potem ze zdwojoną siłą explodowało i przytyłam 10 kgA tak naprawdę to chemia !!!!!!!!! i wcale nie taka smaczna, a dla porównania na "trzynastce " spadłam 10 kg i wróciło mi tylko 2 kg.- i nie musiałam jeść obrzydliwych zupek.A więc wybór należy do Ciebie , ale niepolecam
    • Gość: Doda Re: dieta cambridge IP: *.* 05.07.02, 23:02
      Polecam, ze względu na skuteczność.Smaki są różne , ale generalnie okropne.Ja schudłam z 61 do 51kg ,a potem licząc kalorie do 45.Działa, ale wymaga determinacji. Teraz walczę z kilogramami bezskutecznie.Nie mam siły na kolejną kurację.Te kilogramy to efekt ciąży , a nie jojo. Powodzenia Doda
    • Gość: Agata Re: dieta cambridge IP: *.* 08.07.02, 13:19
      Właśnie mam zamiar zastosować tę dietę, jak przestanę karmić córcię. Nieprawda, że można tę dietę stosowac karmiąc. Przeciwwskazanie jest umieszczone na każdej stronie internetowej sprzedawców.Moja koleżanka świetnie schudła na tej diecie (jakieś 8 kg przez 2 tyg) i od 10 mies utrzymuje wagę. Ja zamierzam ją zastosować, bo daje szybki efekt, a to jest dla mnie najlepszą motywacją do dalszej zmiany nawyków żywieniowych. Wiem, że to konieczne, aby potem utrzymać wagę, ale będzie to dla mnie radość wiedząc, że mam już o te 8-10 kg mniej.Kiedyś udało mi się schdnąć 12 kg w 4 miesiące pod opieką dr Beaty Będzińskiej z Łodzi. Jest to bardzo zdrowe odchudzanie, stopniowe, efekt jojo nie występuje, ale dwie ciąże zrobiły swoje. Teraz już nie mam czasu tam jeżdzić, zresztą to sporo kosztuje. Kiedy się tam odchudzałam, nie miałam jeszcze męża i dzieci, teraz mąż pewnie by się popukał w głowę, jakbym mu ten pomysł wrzuciła. O Cambridge już wie i chyba się pogodził.Pozdrawiamagata
    • Gość: kuraczek Re: dieta cambridge IP: *.* 14.07.02, 09:25
      Moje saszetki czekają od dwóch dni na swój moment, ale oczywiście organizm ze strachu przed nimi, postanowił się rozchorować. No i muszę odczekać zanim przestanę przyjmować jakiekolwiek leki, opychając się niemiłosiernie, bo przecież to ostatnie dni wolności :)U pani konsultantki od diety (ważne żeby wybrać odpowiednią !!) podpisałam kartę odchudzania i za miesiąc mam zamiar ważyć 12 kg mniej, oczywiście jeżeli w końcu zacznę :).Moja przyjaciółka schudła 8 w trzy tygodnie. Najbardziej martwi mnie jednak cena (116 zł tygodniowo), wyrzeczenia (NIC poza 3 saszetkami i wodą) i zakaz uprawiania jakichkolwiek sportów jeżeli nie robiło się tego codziennie do tej pory. Nie popływam więc sobie w basenie, ani nie pogram w tenisa. Trudno... Nie ma lekko ;)
      • Gość: Monika_D Re: dieta cambridge IP: *.* 14.07.02, 12:46
        cześćChciałam podzielić się z Wami moimi doświadczeniami związanymi z tą dietą. Odchudzałam się nią kilka lat temu. Owszem schudłam około 10 kg ale.............po pierwsze byłam bardzo słabapo drugie po jakimś czasie ma się wstręt do tych zupek i koktajlipo trzecie ma się wyczulony węch i trudno wytrzymać nawet w sklepiepo czwarte po roku wróciłam z powrotem do swojej wagi a po piate dieta jest bardzo wyniszczająca (te kalorie to bardzo mało dla organizmu a jeśli organizmowi nie dostarcza się odpowiedniej ilości to czerpie z mięśni a przede wszystkim z mięśnia sercowego) i niestety zaczeło mnie boleć serce (znam kilka osób które też bolało) no i przestałam ją stosowaćJednak pewnie na Waszym miejscu spróbowałabym tej diety, szczególnie warto jeśli komuś zależy na szybkim schudnięciu np. na jakąś okazję. pozdrawiamMonika
      • Gość: ochotka Re: dieta cambridge IP: *.* 24.07.02, 12:24
        Ja dietę wypróbowała pare lat temu, napewno nie polecam jej latem, kiedy na rynku tyle owoców i warzyw. Ja wytrzymałam ale co najśmieśniejsze, nie ważyłam się przed ani po diecie wiec nie wiem ile schudłam. Uważam że najgorsze są pierwsze 2-3 dni, a potem jest się tak głodnym że zupki sa super. Jestem dumna z siebie bo mój mąż nie dał sobie rady. A co do ceny nie wydaje mi się zbyt wygórowana zwarzywszy na to że w czasie diety nie wydajemy w ogóle na jedzenie. Acha w czasie diety lekarz prowadzony zalecił drenaż limfatycznyny (fantastyczny).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka