Gość: Katarzyna_K IP: *.* 09.08.02, 13:00 Czy ktos odchudzał się tym preparatem, na ile jest skuteczny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgnieszkaW-w Re: XENICAL???? IP: *.* 12.08.02, 06:52 Xenical jest jak najbardziej skuteczny, można zrzucić do 4 kg tygodniowo / przy ostrym pilnowaniu się z jedzeniem / , tylko czy warto niszczyć sobie zdrowie. Prawda jest taka , że po tym specyfiku mam problemy z żoładkiem i wątrobą. Wystarczyło żebym zjadła coś ciężko strawnego, już po stosowaniu diety i mam sensacje. Moim zdaniem najlepszy sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów jest NIEJEDZENIE W DUŻYCH ILOŚCIACH / produkty tylko niskokaloryczne / i zajęcie się czymś bardzo wyczerpującym fizycznie, np. generalnymi porządkami , myciem łazienki całej w kafelkach itp. Ten wysiłek fizyczny pomoże przy spaleniu tłuszczyku i nie pozwoli myśleć o jedzeniu , a potem człowiek jest tak zmęczony , że pada na twarz i już nie ma siły na nic. Najgorsze są pierwsze 3 dni a potem trzeba tylko pamiętać żeby jedzenie było niskokaloryczne i w małych ilościach. Przy takiej orce byłam w stanie zrzucić 23 kg w przeciągu niecałych 4 m-cy. Życzę Ci powodzenia i naprawdę nie polecam tego świństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia_wiecznie_mŁoda Re: XENICAL???? IP: *.* 12.08.02, 07:48 Wiesz jak xenical dziala? Nie pozwala na przyswajanie tluszczu- zadnego. Oznacza to po pierwsze ze masz ciagle rozwolnienie bo po kanapce z maslem juz sie zaczyna. P drugie klopoty z watroba, co wymienila Agnieszka, bo w tluszczu rozpuszczaja sie witaminy, jak A czy E ktore sa nam niezbedne, a przy Xenicalu nie mozna ich nawet uzupelnic w preparacie, bo preparaty tez sa z tluszczem.....Dlatego zostawmy Xenical tym, dla ktorych zostal stworzony- ludzim chorym na otylosc, ktorym pod ich wlasnym ciezarem trzska kregoslup i stawy a skora gnije, robia sie dlezyny i inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reszka Re: XENICAL???? IP: *.* 12.08.02, 09:05 Święta prawda Gosiu.Poza tym Xenical, Meridia i takie inne cuda są po to aby pomóc w trwałej modyfikacji diety osoby odchudzającej się i jeszcze nie słyszałam aby ktokolwiek, łącznie z promującymi LEK (bo to są leki, a nie środki dietetyczne) firmami polecał je do stosowania w nieskończoność, to jest na pewien czas, na czas wyrabiania sobie zdrowych nowych nawyków żywieniowych, łącznie z dietą, niskokaloryczną zresztą, którą zostawiają w gabinetach lekarskich. Jak uda mi się dowlec do pracy, bo i tak będę musiała zanieść zwolnienie, to wezmę taką przykładową dietę i chętnym poślę na priva, lub umieszczę na mamie cud. Chyba bym po niej schudła bez żadnych dodatkowych atrakcji.... Odpowiedz Link Zgłoś