Dodaj do ulubionych

Depilacja woskiem

IP: *.* 12.08.02, 22:02
Kurcze ale jestem zla! Wydalam dzis 25 zl na wosk veet, by mialam dosc maszynki i depilatora na okres ciazy.Przyszlam do domu, nalozylam wosk i co? I nic, nie wylecial ani jeden wlosek!Wrrr...Jak narazie wole maszynke.A jak z Wami, co stosujecie najlepiej?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZosiaN Re: Depilacja woskiem IP: *.* 13.08.02, 08:32
      Renata, a jaki wosk kupiłaś? Ten z aplikatorkiem? Bo mi on sporo powyrywał. W zasadzie efekt miałam ,jak po kosmetyczce (bo też wosk na ciepło). Tylko wprawy muszę większej nabrać.W ciąży maszynki używałam, bo nawet włożenie nogi do nogawki spodni stało się dla mnie ciężkim problemem :) Nie poradziłabym sobie z depilatorkiem. Ale teraz, jak już jestem sprawna i brzuszek nie przesłania mi tego wszystkiego co poniżej pępka, to depilatorek znów jest moim przyjacielemsmilePozdrawiam,Zosia
      • Gość: joannaz Re: Depilacja woskiem IP: *.* 13.08.02, 10:00
        Renata- ja też się rozczarowałam. Wolę chodzić do kosmetyczki. Sama sobie nie radzę. Włoski wychodzą, ale nie w takiej ilości jak się spodziewałam. Joanna
    • Gość: skarabeusz Re: Depilacja woskiem IP: *.* 13.08.02, 10:39
      Renatko, coś na tem temat wiem. Jakiś czas temu chciałam wyprubować krem z woskiem (juz niepamiętam jakiej był firmy) w każym razie nałożyłam sobie zamiast na nogi(tam gdzie jest janmniej skóra narażona na opażenia)na paszki.Wyobraź sobie co ja przeżyłam - paliło, piekło, swędziało - skóra zrobiła się czerwona i pomarszczona-kosznar acha i jeszcze żaden włosek nie odpadł. Od tamtego wydarzenia używam tylko żyletek. Jestem mało przekonana do depilatorów.pozdrawiam,Ela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka