Dodaj do ulubionych

cos na biust po karmieniu

IP: *.* 23.09.02, 09:25
kupilam i nawet nawet , zel AA do biustu kosztuje ok 30 zl , polecam wam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: cos na biust po karmieniu IP: *.* 23.09.02, 23:36
      W tej smej cenie jest Pullanna :)Nie wiem jak tam AA, ale ten Pullanna to poprostu REWELACJA !- Siunia
      • Gość: Carmela Re: cos na biust po karmieniu IP: *.* 24.09.02, 20:24
        pewnie tak ale w moim malutkim miescie pilanny ani widu ani slychu uncertain
        • Gość: Siunia Re: cos na biust po karmieniu IP: *.* 26.09.02, 04:36
          szkoda ...ale grunt., że znalazłaś cos, co Ci pomogło.To najważniejszePozdrowionka- Siunia
      • Gość: KasiaBW Re: cos na biust po karmieniu-do Siuni IP: *.* 24.09.02, 21:55
        No właśnie jak z tą Pulanną? Temat przewijał się wiosną i miałaś opisać efekty (chyba że coś przeoczyłam). Skrobnij jak to było bo mój biust baaardzo by chciał to wiedzieć.Kasia
        • Gość: Siunia Do biustu KasiBW , skoro taki ciekawy ;) IP: *.* 26.09.02, 04:46
          Drogi Biuście KasiBwsmileSiunia potraktowała nas kremem Pullanna.Nam było fajnie i miło przy tych masażach... a to rozgrzewanie gorącym ręcznikiem... wprost cudowna sprawa ! Ale zastanawia nas jedno, czy to taki rytuał (?), czy trzeba tak kląć przy stosowaniu tego specyfiku? ;) A może bez tego TO nie działa?Była raczej sumienna i nawet wracając późno ze spotkanka rodzinnego czy towarzyskiego, to najpierw zajęła się nami a dopiero potem umyła zęby :)Hm... a może to ją tak złościło.......?Jednak wszystkie te hece pozwoliły nam wypięknieć, poprawić jędrność i sprężystość, bo ten jej ssak tak nas wymęczył ... :( Nawet udało nam sie wypełniclepiej staniczek, było nas pełno, po same brzegi- lewa i prawa pierś Siuni--------Tu SiuniaJa naprawde, z czystym sumieniem gorąco polecam ten krem.Tak, byłam sumienna i starałam sie bardzo, by każdego dnia, rano i wieczorem wmasować to cudo w mój biust.I efekty naprawdę były- Siunia ( i piersiwink )
    • Gość: sylwiastep Re: cos na biust po karmieniu IP: *.* 25.09.02, 09:54
      no ale co one dają? ujędrniają? bo nie chce mi się wierzyć, że z obwisłych nagle staną się jędrne i sterczące jak u nastolatki. A może jednak??
      • Gość: Carmela Re: cos na biust po karmieniu IP: *.* 25.09.02, 14:59
        ugh ja mam z natury spory biust wiec nie licze na cud ale skora na piersiach stala sie ladnie napieta, bo po karmieniu stala sie dziwnie wiotka, i w niektorych miejscach jakby sie marszczyla. teraz nic takiego nie mam (po 1 tyg stosowania) skora jest napieta i ladna. Moze przy mnijszym biuscie wyniki sa lepsze.
      • Gość: Siunia Re: cos na biust po karmieniu - do Carmeli IP: *.* 26.09.02, 04:48
        Biust sie faktycznie ujędrnia, nabiera sprężystości i taki się robi ....... jakby pełniejszy.Naprawdę- Siunia
        • Gość: Siunia Re: cos na biust po karmieniu - do Carmeli - poprawka .... IP: *.* 26.09.02, 04:50
          W temacie miało być do Sylwiii :)Przepraszam za zamieszanie- SiuniaPs. Carmelo, dzieki za info, ze warto kupic ten krem. Ja po drugim ssaku najpierw zobacze jak z Twoim kremem, a potem najwyżej kupię sobie , sprawdzona przeze mnie Pullannę :) Bo Twój łatwiej dostać :)
          • Gość: franciszek Re: cos na biust po karmieniu - do Siuni! IP: *.* 28.09.02, 03:04
            Ja mam do Ciebie wielka prosbe, powiedz mi gdzie kupic Pullane?Mieszkam w Stanach, ale za dwa miesiace przyjezdza bratowa meza i mogla by mi przywiezc.Bardzo mi na tym zalezy, juz drugi ssak mnie objada, a po pierwszym mialam nie biust a cienkie wisiorki .Dziekuje z gory! :)Kasia
            • Gość: Carmela Re: cos na biust po karmieniu - do Franciszka i mam ze stażem IP: *.* 28.09.02, 08:40
              Dziewczyny a czy te "woreczki" kiedys sie uzupelnia chociaz troche?? bosze schudlam przez karmienie strasznie, niektorzy mysla ze popadam w anoreksje, a mnie dziecko wyjada po kawalku...
            • Gość: Siunia Do Franciszka, Carmeli i innych mam IP: *.* 28.09.02, 17:30
              Ja naprawdę gorąco polecam Pullannę, bo biust po tym kremie i żelu naprawdę jest w bardzo dobrej formie, nie tylko skóra, ale i "w środku" jakoś robi się pełniej. Biust jest jędrniejszy i pełniejszy.Szukać nalezy w drogeriach.Ale nie krem ujędrniający biust tylko krem ujędrniająco-powiększający. Bo on naprawdę zbiera wdszystko "do kupy" :)Proponuję zakup dwóch opakowań i efekt gwarantowany.Ja właśnie dlatego, ze po pierwszym ssaku doprowadziłam biust do bardzo dobrego stanu, nie martwię sie tym, że teraz kolejny ssak wyssie ze mnie wszystko :)- SiuniaPs. Jak macie zaprzyjaźniona pania w jakiejś drogerii lub chociazby kogoś komu zależy na sprzedaży i dobrej sławie sklepu, to napewno na Wasze życzenia zamówi coś takiego. Poszukam jeszcze info na ten temat i podam namiary, ale to już wieczorkiem.Pozdrawiam- Siunia
              • Gość: Natala Re: Do Mam w Poznaniu i innych IP: *.* 28.09.02, 19:41
                Czesc mamy poznanskie!Moze ktoras z Was wie gdzie mozna dostac ten specyfik w Poznaniu. Jesli nie to moze ktoras by byla tak mila i przeslala mi go poczta?Pozdrawiam Natalia
                • Gość: Natala Re: Do Siuni IP: *.* 05.10.02, 17:58
                  Czesc !Czy miala bys mozliwosc przelac ten specyfik do Poznania?Bardzo mi zalezy!Pozdrawiam Natalia
                  • Gość: Siunia Re: Do Natali IP: *.* 06.10.02, 05:54
                    Oj, narozrabiałam :(Zamiast odpowiedziec tu, to chyba wysłałąm nowy post, trudno..Napisz do mnie na priv.Myśle, że jakos damy rade to załatwic- Siunia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka