Dodaj do ulubionych

Dieta 13- dniowa!!!!!!1

IP: *.* 25.11.02, 23:14
Cześć dziewczyny!!!Napiszcie mi jak mam dokładnie stosować tą diete. Od jutra chcę ją zastosowac , bo ąz wstyd mi patrzec na sama siebie. W jakich ilośćich jesc mięso , czy jeżeli nie lubię to nie muszę pić kawy z cukrem i czy mogę np. nie zjeść w określony dzień mięsa, no i czy mogę pić herbatę i kawę w większych ilościach.?
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: Dieta 13- dniowa!!!!!!1 IP: *.* 26.11.02, 01:39
      1.) ilości mięsa - befsztyczek na surowo niech sobie wazy ok. 10-15 dkg na surowo, a kurczaka możesz nawet całego :) Ale gwarantuje, że jak juz dojdziesz do tego kurczaka to zjesz np. noge i więcej nie dasz rady :) Ja planowałam zjeśc całego i padłam po pierwszym udku - reszte zjadł mąż,2.) kawa z cukrem - cukier tez jest potrzebny do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Ja tez mam odruch wymiotny po słodzonej kawie czy herbacie. Ale rozwiązałam to w inny sposób. By wszystko było jak trzeba , czyli wszystko co potrzebne dosta organizm zrobiłam tak: najpierw na sucho zjadłam łyżeczkę cukru a potem wypiłam kawke. W żołądku wszystko się zmieszało, organizm dostał co miał dostać, a gradło nie poczuło, że kawa słodzona, bo kawa cukier dogoniła juz poza przełykiem :) To mi zaoszczędziło wizyty w toalecie ;) a dieta była trzymana jak trzeba ,3.) mieso - jak ma byc mieso to masz je zjeśc i juz. Wszystko to jest potrzebne. Nie mozna nic zmieniac. Oczywiście jeżeli chcesz to nie zjesz, ale ... wówczas (przy kazdej zmianie)napewno nie osiagniesz takiego efektu jaki byś osiagnęła stosując diete rygorystycznie. Bo schudnąć schudniesz napewno, ale w tej diecie nie tylko o to chodzi. Poczytaj wszystkie moje posty w których pisałam o diecie, dowiesz się więcej, co i dlaczego. Nie mam siły juz pisac po raz kolejny :)4.) kawa i herbata w większych ilościach - najlepiej gdybyś piła tyle ile napisane, choc wiem, że to bardzo mało a mineralka jest obrzydliwa , blehhhhhhhhh :(Pozdrawiam- Siuniaps. powodzenia,obyś schudła tyle co ja albo nawet więcej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka