Dodaj do ulubionych

Kozaki z szerokimi cholewkami

IP: *.* 18.02.03, 22:22
Niedawno rozwaliły mi się buty, wysokie kozaki na zamek. Pomyślałam, że może sobie jeszcze teraz kupię, są wyprzedaże. Niestety, okazało się, że na moje nogi nic nie ma L. Chodzi mi o łydki, które są „dość” szerokie (40cm). Żadne buty nie chcą mi się dopiąć. Nie jestem bardzo potężna, tylko te nogi... To niesprawiedliwe, jak się ma trochę więcej cm to już nie można kozaków nosić? Chciałam Was zapytać, czy Wy też macie takie problemy z butami, a może wiecie, gdzie takie kupić. Nie chcę kupować za małych i oddawać do szewca do przerobienia. A tak na przyszłość: jakie ćwiczenia wysmuklają łydki? Bosa Basia
Obserwuj wątek
    • Gość: Amperek Re: Kozaki z szerokimi cholewkami IP: *.* 19.02.03, 13:10
      Z tymi kozakami to jakas paranoja. Ja tez mam klopot z dobraniem tego typu butow, a naprawde nie mam grubych lydek. Nie sa chude, ale wedlug mnie normalne. Chyba po prostu produkuja buty dla anorektyczek. W koncu jednak kupilam zgrabne kozaczki gdzies na wyprzedazy, wiec pewnie Ty tez w koncu dostaniesz!!!PozdrawiamMarta
    • Gość: Adzia Re: Kozaki z szerokimi cholewkami IP: *.* 19.02.03, 13:41
      Hm, ja osobiście raczej nie miałam nigdy z tym kłopotów, ale mogę chyba coś zasugerować - często można znaleźć kozaki, które u góry cholewki mają elastyczną wstawkę (w tej chwili mam takie na sobie :-) ) Takie chyba łatwiej dopasować.Życzę miłych poszukiwań (ach, wyprzedaże :-)
    • Gość: tygrys Re: Kozaki z szerokimi cholewkami IP: *.* 19.02.03, 14:30
      Basiu :)mam dokładnie odwrotny problem :)Dla mnie wszystkie są za szerokie :cry:, a jak już znajdę odpowiednie to kosztują....Powodzenia w poszukiwaniachKasia B.
    • Gość: zgAga Re: Kozaki z szerokimi cholewkami IP: *.* 20.02.03, 10:05
      Coś jest chyba nie tak z tymi kozaczkami. Z tym, że u mnie problem jest odwrotny :) Figurę mam, wydaje mi się, normalną, anorektyczką na pewno nie jestem, a wszystkie kozaki okropnie sterczą. Ohyda. Nigdy nie miałam kozaków za łydkę, tylko krótkie... :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka