IP: *.* 25.02.03, 22:26
ratunku pomocy !!! jak mam depilowac nogi zeby byly piekne??? uzywam depilatora a moje nogi wiecznie to i owdzie zarastaja a poza tym wloski rosna pod skora i wyglada to ochydnie brrrrr i co z tym zrobic???ratunku pomocy bo wielkimi krokami idzie wiosna a potem latooooo!!!pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: paula71 Re: depilacja IP: *.* 26.02.03, 11:13
      No niestey przy depilatorze włosy wrastaja w skóre .Sama to przeszłam , w czasie ciazy zaczęłam się golic nożykiem bo depilowac nie wolno ale teraz wróciłam do wosku.Goraco Ci polecam , boli mniej niz przy depilatorze a efekt duzo lepszy. Niestety włosy zawsze bedą odrastac ale sa duzo słabsze i coraz rzadsze. Możesz sobie sama woskowac , wystarczy kupic wosk z rolką i do tego paski lub po prostu podrzec stare przescieradło na paski . W gabinecie kosmetycznym depilacja samych łydek kosztuje ok.40 zł a całych nóg chyba 65.Ja mam to szczescie ze mam siostre kosmetyczke i katujemy się same na wzajem.
      • Gość: madziq Re: depilacja IP: *.* 27.02.03, 09:24
        A dlaczego w ciąży nie wolno depilować? Ostatnio zadałam takie pytanie na forum i wszyscy, mnie zapewniali, że nie ma przeciwwskazań.
    • Gość: Lidek Re: depilacja IP: *.* 01.03.03, 22:00
      Wosk, tylko wosk i jeszcze raz wosk. Tylko ciepły nie stały. Po nim mi przynajmniej własy już nie rosną w niektórych miejscach. W ciąży wolno depilować. Ja chodziłam do gabinetu i niec się nie działo. Ja za 55 mam depilację pod pachami, do bikini, wąsy i regulację brwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka