Gość: Graża IP: *.* 13.03.03, 22:45 Jutro zaczynam pic "cudowne" koktajle. Wyczytałm tu gdzies, że masz juz za sobą kilka dobrych dni z firma herbalife... szukam wsparcia, napisz jakie do tej pory masz wyniki, i jak to znosisz. I wesprzyj mnie, dobra kobieto Graz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 09:54 Graża !Ja weteran diet wszelakich polecam Ci Herbalife z czystym sumieniem Dieta jest do zniesienia ,po kilku dniach właściwie zapominasz że w ogóle jesteś na diecie.Pierwsze dwa dni (jak na kazdej diecie) są dość ciężkie ,ale potem z górki.Sądzę że możliwość zjedzenia obiadu daje chwile wytchnienia i możliwość nasycenia brzuszka Ja jadam : 3 tabletki rano i koktail ,obiad: 4 tabletki i obiad ( nie jadam tłustych rzeczy ,jakiś ryż z warzywami ,albo mięsko duszone ) na kolację 3 tabletki i koktail.Koktail jest dość smaczny Jestem na diecie od 1.03 schudłam prawie 5 kiogramów ( w drugim tygodniu mały zastój -ponoć normalne) ubytki centymetrów już podawałam Właściwie schudłam juz tyle ile chciałam ,ale apetyt rośnie w miarę jedzenia Nie oczekuj jakiegoś spektakularnego ubytku wagi,powoli ,spokojnie to lepsza droga Pozdrawiam i wspieram przesyłając dobre słowa Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 10:09 Kochana,jeśli można parę pytań bardziej "osobistych" Piszesz, że bierzesz 3 tabletki - wg. zaleceń jest jedna, a w szczególnych przypadkach 2. Jak to jest? Przy trzech są lepsze wyniki?Na czym robisz koktaile? Z sokiem czy z wodą, czy nawet z mlekiem - dla mnie ohyda. Jedynie kefir jest znośny. Tak, kefir jest ok. Ale on ma ileś tam kalorii, tłuszczu. Co o tym myślisz?Ech, przede mną pusta szkalnka po koktajlu...Na razie nie myslę o obiedzie. Pa paHm... dwa tygodnie - 5 kilo to bardzo ładny wynik. Gratulacje.PozdrawiamGraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - od Tosi:) IP: *.* 14.03.03, 10:26 Graża rano : 2 tabletki tabletek błonnikowych i 1 fiberbond obiad : 2 tabletki błonnika i 2 fiberbond kolacyjka: 2 tabletki błonnikowe i 1 fiberbond Koktaile robie na mleku 0% ale zimnym wtedy koktail jest smaczniejszyaha ten koktail powinien być wypijany powoli Pozdrowiska Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA233 Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 25.03.03, 22:12 czesc dziewczyny.mam ptanko .tez bym na to poszła ale karmie piersia małego czy moge to stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Tosiaa_ Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 26.03.03, 10:25 Oj chyba nie,w trakcie karmienia takie diety nie sa wskazane ,ale zadzwoń do jakiegos konsultanta ,wiem że Herbalife ma różne programy odchudzaniaPozdrawiam Gosia hej Graża no jak tam dietka ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graża Re: Herbalife - do Tosi:) IP: *.* 26.03.03, 16:18 Ech, Tosiu, co prawda dalej się odchudzam, nawet są dość fajne wyniki, ale herbalife ....rzuciłam w kąt. Troche mi tylko tej kasy szkoda. Może jeszcze wrócę. Na razie odchudzam się po prostu mało jedząc, nie odczuwam zbytniego głodu, więc stwierdziłam, że nie będę sie żadną chemią szpikować. A jak Twoje wyniki?PozdrawiamGraz Odpowiedz Link Zgłoś