Dodaj do ulubionych

jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach?

19.03.07, 15:05
w biuscie mam 86-87
pod 70

kiedys nosilam 75a lub b, po ciazy i krotkim karmieniu w tych stanikach moj
bust byl lekko spalszczony, teraz w obwodzie mnie cisną(te w domu nie, bo
rozciagniete, ale w sklepiewink)
Jakisz czas temu kupilam 75c, niby ok.ale miseczka u gory troche odstaje

Obserwuj wątek
    • stoweczka Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 15:08
      a czy przy takich wymiarach jest mozliwosc uzyskania efektu takiego, czy nie?

www.allegro.pl/item176646855_maxymalnie_powiekszajacy_biustonosz_80_b.html

lub

a moze

• stoweczka Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 15:09
        www.allegro.pl/item175331776_pokaz_dekolt_na_wiosne_.html
        • l.e.a Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 15:15
          wejdź na forum, które mam w sygnaturce dowiesz się wszytkiego na moje oko
          powinnaś nosić 65B-C tak tak kobietko nie czytasz źle 65B a nawet C ! jak
          najbardziej możesz osiągnąć wygląd takiego biustu z Twojego linku, po dobraniu
          odpowiedniego stanika. Mało kobiet wie co nieco na temat dobrze dobranych
          staników i bywa że kupują staniki za duże w obwodzie, a za małe w miseczce.
          • oxygen100 Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 15:19
            lo matko l.e.a!! A gdzies mozna dostac stanik 65?? Moze i ja powinnam
            sprobowac?? Tyle ze nigdy niegdzie nie widzialam w sklepie stanikow 56 z
            miseczka wieksza niz a czyli dla poczatkujacej nastolatki
            • anna-pia Oxy, 19.03.07, 23:30
              wejdź na forum z linku Lei, jest sporo firm produkujących obwody od 65 cm
              popatrz chocby tu
              www.melissa.com.pl/
              np. ten
              www.melissa.nazwa.pl/kolekcja/Melissa0112.html
              albo tu - od 60 mają
              www.bellissima.com.pl/strona.php?site=zakupy
              link "przymierzalnia" - tabelka nie jest pełna, brak rozmiarów na obwód 60, ale
              w sklepie mają

no i sklepy brytyjskie - tam obwód 60 to 30
              np. tu
              www.curvesandlace.com//lingerie.aspx
              www.brastop.com/acatalog/index.html
              www.bravissimo.com/bravissimo/

więcej tu - patrz linki u góry
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
              • oxygen100 Re: Oxy, 20.03.07, 09:31
                dzieki annasmile
                • anna-pia o kurczę, literówka 20.03.07, 10:38
                  brytyjskie 30 to nasze 65; nasze 60 to brytyjskie 28, ale widziałam miseczki do J
    • oxygen100 Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 15:16
      masz mniej wiecej takie same cycki jak jatongue_out Z tym ze ja lupuje staniki 70c.
      czasem B zalezy jaka firma
    • stoweczka dziekuje 19.03.07, 15:25
      dziekuje za info, sprobuje 70c, te zzastanwiam sie gdzie dostane te rozmiarowkę
      o ktorej napisala l.e.a

pozdrawiam
      • l.e.a Warszawa 19.03.07, 15:30
        jeżeli jesteście z Warszawy polecam ul Grochowską nie pamiętam nr budynku ale
        znajdę tam nawet nowe staniki przerabiają, są tam fachowo przeszkolone kobiety,
        które wchodzą z klientką do przymierzalni, uczą zakładać stanik i układać w nim
        biustonosz. Moja kolezanka , która zawsze nosiła 75A wyszła z założonym
        stanikiem właśnie 65C, szczęśliwa,że już nie jest płaska i w szoku,że owe
        miseczki są pełne ! smile
        • oxygen100 Re: Warszawa 19.03.07, 15:32
          aaa wiem tam gdzie jest taka gorseciarka tak??
          ale ktoras moja znajoma bardzo mi ja odradzala wiec juz sama nie wiem. Ale
          dziekismile
          • gorzkasweetie Re: Warszawa 19.03.07, 16:19
            Warto tam iść. Wprawdzie te kobiety... no cóż, miłe to one nie są i można się
            wkurzyć, zwłaszcza jak w kolejce odczekasz swoje, ale za to jakie efekty! Przed
            wizytą na Grochowskiej (to jest chyba coś ok nr 90, po prawej jadąc od ronda
            Wiatraczna) nosiłam 75 B no i spoko było. Panie zaordynowały 70 C. W życiu bym
            się nie spodziewała, normalnie rewelka, zupełnie inaczej ciuchy leżą. One
            zalecają odpowiednie do typu smile biustu staniki, uczą jak wkładać, biust układać,
            wg nich cała sztuka i mają rację smile
            • kseniax Grochowska 19.03.07, 21:54
              Bylam tam 2 lata temu. Oto co pisalam o tym sklepie po wizycie w nim :
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=21465318&a=21468051
              • tina1234 Re: Grochowska 19.03.07, 23:41
                Ten sklep nazywa się atut. Moja znajoma tam kupywała przed ślubem i troszkę zła
                była bo wyrzuciły jej stanik do kosza, ale z zakupu była zadowolona.
          • anna-pia Re: Warszawa 19.03.07, 23:25
            odradzam, byłam, wolę sama dobierać
            "nieuprzejme" to mało powiedziane, ceny z sufitu, wybrać sama nie możesz
      • molowiak Re: dziekuje 19.03.07, 16:48
        zzastanwiam sie gdzie dostane te rozmiarowkę
        >
        > o ktorej napisala l.e.a

a np. tu
        www.bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie&what=szukaj&id_inne=&view=0
    • koralik12 Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 16:26
      ja mam podobnie w biuście 88
      pod 70
      staniki kupuję 70C a czasem 70D
      nigdy 75 bo wtedy zapięcie mam pod karkiem
      • anna-pia Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 21.03.07, 04:43
        koralik12 napisała:

> ja mam podobnie w biuście 88
        > pod 70
        > staniki kupuję 70C a czasem 70D
        > nigdy 75 bo wtedy zapięcie mam pod karkiem

a czemu nie 65E czy F?
        • koralik12 Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 22.03.07, 17:17
          dlatego że takich nie ma w sklepach do których chodzę wink
    • koralik12 Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 19.03.07, 16:30
      Zawsze jak kupuję stanik to w przymierzalni zakładam na mierzony stanik bluzkę i
      patrzę czy stanik nie jest "spłaszczaczem". Najlepiej widać jak leży stanik jak
      popatrzysz na biust ustawiona bokiem do lustra i w obcisłej bluzce. Nienawidzę
      jak biust się wylewa górą czy bokiem a tego często nie widać, dopuki nie założy
      się bluzki na stanik.
      • anna-pia Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 21.03.07, 04:44
        koralik12 napisała:

> Zawsze jak kupuję stanik to w przymierzalni zakładam na mierzony stanik bluzkę
        > i
        > patrzę czy stanik nie jest "spłaszczaczem". Najlepiej widać jak leży stanik jak
        > popatrzysz na biust ustawiona bokiem do lustra i w obcisłej bluzce. Nienawidzę
        > jak biust się wylewa górą czy bokiem a tego często nie widać, dopuki nie założy
        > się bluzki na stanik.

??? nie widzisz tego po założeniu stanika???
    • martamey Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 30.03.07, 17:42
      Musisz isc do sklepu i dopasowac odpowiedni. Nikt tu Ci nie doradzi tak dobrze
      jak w sklepie.

ubrania ciążowe
      • martamey Re: jak dobrac dobrze staniczek przy wymiarach? 01.04.07, 19:53
        ubrania ciazowe

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka