Dodaj do ulubionych

Koniec jedzenia po 18!!

17.04.07, 20:44
troche mi sie przytylo dzisaj mi to 3 osoba powiedziala i zreeszto widze to
po sobie,od dzisaj OBIECUJE nie jem po 18.dzisaj i tak malo jadlam bo mam
dola ze tylek mi rosnie,trzymajcie kciuki za mnie,nie wiem ile waze bo boje
sie stanac na wage ale jakies 3 m-ce temu wazylam 60kg przytylam 5 kilo a
teraz mam z 65buuuu jak nie wiecejsadnie mam silej woli i prosze o wsparcie
Obserwuj wątek
    • lidia23 Re: Koniec jedzenia po 18!! 17.04.07, 22:06
      Jestem z tobąsmile) Ja też siuę staram nie jeść po 18smile
      • mata811 Re: Koniec jedzenia po 18!! 18.04.07, 15:16
        Nie wiem czy to dobry pomysł nie jeśc po 18. Wystarczy nie jeśc 3 h przed
        spaniem. Z resztą u mnie jest kiepska przemiana materii gdy jadłam tak wczesne
        kolacje.

Ale oczywiście Tobie kibicuje i trzymam kciukismile
        • aniulek87 Re: Koniec jedzenia po 18!! 18.04.07, 17:39
          to ja sie dołanczam im nas wiecej tym lepiej i wieksze szanse na wytrwanie
          • vanilla_sky7 Re: Koniec jedzenia po 18!! 19.04.07, 23:53
            u mnie odkąd zaczęłam stosowac zasadę niejedzienia po 18,( a trwa to juz 2
            lata) skończyły się problemy z wagą. Jedzenie póżnych, tłustych kolacji to
            prosta droga do nadwagi. W dzień jem w zasadzie wszystko, nawet słodycze ale w
            ilościach rozsądnych oczywiście.
            • aniulek87 vanilla_sky 21.04.07, 17:09
              a schudłas cos przez te 2 tygodnie?czy oprocz tego cos cwiczysz? ja dopiero 3
              dzien nie jem po 18nastej,ale idzie wytrzymac.
    • aniabk80 Re: Koniec jedzenia po 18!! 23.04.07, 09:32
      Ja ostatni posiłek zjadam o 17-tej, potem wieczorkiem piję zieloną herbatkę, i
      zrzucam kg. od 13.04 - schudłam 2 kg i to widać. Właśnie dzisiaj rano
      powiedziała mi to koleżanka, którą spotkałm w przedszkolu, jak byłam starszą
      córcie odprowadzić. A, do niejedzenia wieczorem -idzie się przyzwyczaić.
      Jestem z Wami.
      Anna
      • aniulek87 Re: Koniec jedzenia po 18!! 23.04.07, 18:49
        ja tez wytrzymuje nie jedzenie po18nastej, to ladnie Aniu schudlas przez
        niecale 2 tygodnie-gratuluje
        • aniabk80 Re: Koniec jedzenia po 18!! 24.04.07, 09:15
          Dziękuję, zamierzam jeszcze zrzucić tak z 6kg. Trzymajcie za mnie mocno kciuki.
          Pozdrawiam gorąco i zyczę udanego, mile spędzonego dnia. Anna
          • przyszla_mama22 Re: Koniec jedzenia po 18!!-niestety ale podiadam: 01.05.07, 21:02
            wiecie co mamy po odiemnastej zdarza mis ie podjesc nie tak czetso ale czuje te
            ssaniue w brzuchu i ni wytrymyhe,wczoraj po 18 zjadlam pare delicji,ale od
            czwartku cwicze codziennie brzuszki wazylam niedawno i waze 64 musze z 7kg
            zzucic:sadale wicze brzuszki,efektow narazie zadnych zdaje mi sie ze dalej tyje :
            (
            • aniabk80 Re: Koniec jedzenia po 18!!-niestety ale podiadam 03.05.07, 09:10
              Przyznam się że i ja zrobiłam sobie małe święto które trwało 3 dni i zjadałam
              po 18 nie tylko kolację ale i słodycze. W efekcie zaczeła wga lettko pokazywać
              w górę więc od wczoraj uważam co jem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka